Villa i Greve in Chianti i Toscana

Casa Turchesa

 
Casa Turchesa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Turchesa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette er det perfekte valg for dig, som ønsker en bolig med alle tænkelige bekvemmeligheder og et godt udgangspunkt i det skønne Chianti-område - og ikke mindst din egen pool at bade i.

Med egen have og pool

Lige i udkanten af Greve i Chianti ligger Casa Turchesa, end af fire selvstændige villaer med samme ejere. Villaen, som har plads til op til seks personer er rummelig, med ca. 120 kvm. at brede sig på. Også udendørs har I rigeligt med plads, nemlig hele 200 kvm. I haven er der pool og terrasse med solstole og parasol, hvorfra du har en fin udsigt over landskabet.

Føl dig hjemme

Villaens navn, "Turchesa", afspejler sig i interiøret, hvor der er detaljer med blå nuancer, f.eks. i tekstilerne og møblerne. Det valg har ejerne truffet velvidende, at farven blå har en beroligende effekt, og det bidrager til, at du let kan koble af og føle dig hjemme her. I køkkenet har du alle faciliteter, du har brug for for at lave gode måltider, og du vælger selv, om du vil spise indendørs eller i haven under åben himmel. Skulle du få lyst til en middag på en af Greves gode restauranter, går du ganske simpelt de ca. 10 minutter ned til centrum - og selvfølgelig det samme på vej hjem. Nemt og bekvemt. Der er vinkældre med udsøgt udvalg blandt Greves vinforhandlere, og skulle du have lyst til at udforske Chiantis lækre dråber endnu mere, kan du altid køre en tur ud på de nærliggende vingårde. Glem ikke, at du har et opland af seværdige kulturbyer inden for behagelig køreafstand, og en dagstur til en af disse byer sætter prikken over i'et på din ferie i Toscana.

Læs mere om Casa Turchesa

Bo smukt og fint

Der findes i alt fire villaer i nærheden af hinanden (knyttet sammen via en lille arkade) hvoraf vi formidler de tre af dem; en fin løsning for dig, som rejser i stort selskab. De to øvrige hedder Casa Verdiana og Casa Amaranta og ligger under selvstændige beskrivelser på vores hjemmeside. Brug søgefunktionen ovenfor for at finde dem.

Huset Casa Turchesa er fordelt på to etager, og er ca. 120 kvm. stort. Her kan bo op til 6 personer, og der er desuden mulighed for en ekstra opredning uden beregning. Indretningen er i traditionel, toskansk stil, men med morderne indslag. Terracottagulv og træbjælker bidrager til den rustikke fornemmelse. Her er wi-fi, sat-TV, mikroovn, ovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, vaskemuligheder. Der er plads til at parkere to biler.

Villaen på Casa Turchesa

Villa til 6+1 personer (Casa Turchesa)

Villaen er på ca. 120 kvm., og består af stueetagen med køkken og spiseplads, fin dagligstue med siddepladser ud mod poolen, badeværelse med brus og vaskemaskine. På første sal er der to soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge. Der er to badeværelser med brus på første sal: Et i det ene soveværelse, og et på gangen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Turchesa

Læs personlige anmeldelser af Casa Turchesa som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Turchesa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt hos i en lille fantastisk by

Huset lå perfekt i gåafstand fra lille hyggelig by/torv. Huset var veludstyret og med en dejlig indretning. Altid nemt at få hjælp fra ejeren, som boede lige ved siden af. Det var perfekt med både supermarked, slagter og andre gode butikker i den lille by, som vi kunne gå til på meget kort tid - lå blot 500-600 m fra huset, via en lille smutvej.

Læs mere
 
search map