Anmeldelser af Casa Amaranta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Amaranta

Læs personlige anmeldelser af Casa Amaranta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Amaranta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hus og venlige og hjælpsomme værter

Huset var rent og pænt, og der var god plads. Det ligger med tilpas afstand fra byen, så der er fred og ro både dag og nat, men byens centrum kan stadig nås på ca. 5-10 minutter til fods. Værterne foreslog en vandretur til den nærliggende by Montefioralle. Den tur kan bestemt anbefales!

Greve in Chianti som feriedestination

Smuk, hyggelig og rolig lille by. Der er flere restauranter og caféer og et velassorteret supermarked.

Casa Amaranta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Amaranta
Villa Amaranta til 6+1 personer (ca. 120 m²)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map