Villa i Greve in Chianti i Toscana

Casa Amaranta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaen ligger i rolige omgivelser, men du er i gåafstand, ca. 450 m., til Greves hyggelige centrum. Det er rart, når du skal hjem efter at have spist en god middag på en af byens restauranter.

Casa Amaranta har to etager og en tilhørende lille have, hvor du kan koble af i solstole enten på terrassen eller i den dejlige have. Her findes endda en lille, hævet pool, hvor du kan tage dig et svalende dyp. Foran huset er der udemøbler, så du kan nyde dine måltider under åben himmel.

Lyst og luftigt

Casa Amaranta tilhører samme ejere som de tre nærliggende villaer. Villaerne er selvstændige og har samme hyggelige indretning, hvor man har forsøgt at bevare den rustikke stil, som er så typisk for Toscana. Alt dette, sammen med moderne faciliteter, gør, at du kommer til at trives under dit ophold. Smukke tagbjælker og terracottagulv giver en varm atmosfære, og da der er godt med plads, passer boligen både dig som rejser med familien, og dig, som rejser med vennerne.

Så meget at se og lave

Du bor i et fantastisk område, faktisk et af regionens mest elskede. Foruden Greve ligger der mange dejlige byer i nærheden. En uge går hurtigt, og bare at tage bilen og stille og roligt begive sig ud mellem vingårdene er en oplevelse i sig selv. Husk endelig at få en god flaske eller to med hjem fra de gårde, du besøger.

Læs mere om Casa Amaranta

Det du har brug for og lidt mere til

Der findes i alt fire villaer i nærheden af hinanden (knyttet sammen via en lille arkade) hvoraf vi formidler tre af dem; en fin løsning for dig som rejser i større selskab. De to øvrige hedder Casa Verdiana og Casa Turchesa og ligger under seperate beskrivelser.

Dette hus, Casa Amaranta, er på to etager og 120 kvm., og kan tage 6 personer. Derudover er der mulighed for en ekstra opredning uden beregning.

I Casa Amaranta har du wi-fi, sat-TV, mikroovn, ovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, vaskemuligheder. Desuden er der plads til at parkere to biler.

Villaen på Casa Amaranta

Villa Amaranta til 6+1 personer (ca. 120 m²)

Villaen er ca. 120 kvm., og består af stueetagen med køkken og spiseplads, fin stue med siddepladser ud mod poolen, soveværelse med brus og vaskemaskine. På første sal er der to soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge. Der er to badeværelser med brus på første sal: Det ene i det ene soveværelse, og det andet på gangen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Amaranta

Læs personlige anmeldelser af Casa Amaranta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Amaranta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hus og venlige og hjælpsomme værter

Huset var rent og pænt, og der var god plads. Det ligger med tilpas afstand fra byen, så der er fred og ro både dag og nat, men byens centrum kan stadig nås på ca. 5-10 minutter til fods. Værterne foreslog en vandretur til den nærliggende by Montefioralle. Den tur kan bestemt anbefales!

Læs mere
 
search map