Feriebolig i Greve in Chianti i Toscana

Antico Pastificio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En feriebolig for dig som vil være tæt på alt

Det bedste ved Antico Pastificio er den centrale beliggenhed. Eftersom du bor i hjertet af Chianti er du i gåafstand til byens hyggelige caféer, restauranter og butikker. Desuden har du et fantastisk udgangspunkt i forhold til at besøge Toscanas mange kulturskatte. Du bor i det vidunderlige Chianti-område, og på din vej mod Firenze, som ligger blot en time væk med bil, kan du nyde et skønt landskab. Her afløser den ene smukke bakke den anden, og vinrankerne pryder landskabet så langt, øjet rækker. Vælger du at køre mod syd, havner du i Siena og det guddommeligt smukke område Terre Senesi. En times kørsel mod vest bringer dig til San Gimignano, byen med de mange tårne. Det spiller faktisk ikke den store rolle, hvilken retning, du styrer bilen i, for du er omgivet af utallige seværdigheder når du bor her på Antico Pastificio.

Slap af på historisk grund

Antico Pastificio blev bygget i 1850, og stedets oprindelige funktion var at producere pasta. Efter bygningen havde stået forladt i næsten 50år, bestemte man sig for at restaurere, og forvandle den til lejligheder - dog uden at fjerne det gamle, toskanske islæt. Det er vi glade for, for det betyder, at du kan nyde antikke freskoer på væggene, kigge op i hvælvede trælofter, sætte dine fødder på et terrakottagulv og i det hele taget mærke, at du er havnet i en historisk del af Italien.

Udover komfortable lejligheder har du en fin have, hvor du kan koble af ved poolen. Du kan tage en pause fra solen under parasollen, starte grillen eller bare slappe af i hængekøjen. Børnene kan røre sig frit, og de har endda en lille legeplads til rådighed.

Skulle du få lyst til en dag fuld af aktiviteter, kan du gå hyggelige ture i området, spille golf, se landsbyen fra cykelsadlen eller hesteryg - der er mange muligheder. Tal med receptionen, så hjælper de dig med alt fra guidede ture til at anbefale bedste shopping-muligheder, madlavningskurser, m.m.

Læs mere om Antico Pastificio

Bo behageligt og privat i egen lejlighed

Lejlighederne på Antico Pastificio ligger i to forskellige bygninger. Der er plads til 2-9 personer, alt efter, hvilken type du vælger. Alle har et lille køkken, Satellit-tv, Wi-fi og badeværelse. Aircondition og varme er tilgængelige på forespørgsel mod et gebyr på 10 Euro. Muligheden eksisterer dog ikke, hvis du bor i en tre-værelses lejlighed, da det ikke anses for nødvendigt pga. de tykke vægge. Barneseng og barnestol tilgængelig på forespørgsel, uden beregning. Vaskemaskiner og tørretumblere findes i fællesvaskeriet, og kan benyttes mod betaling. Parkeringen ligger inde på selve området.

Læs om lejlighederne på Antico Pastificio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Castello di Montegonzi

Greve in Chianti, Toscana

Borgo della Meliana

Gambassi Terme, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore

Le Colombelline

Montepulciano

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map