Feriebolig i Greve in Chianti i Toscana

Antico Pastificio

 
Antico Pastificio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Pastificio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En feriebolig for dig som vil være tæt på alt

Det bedste ved Antico Pastificio er den centrale beliggenhed. Eftersom du bor i hjertet af Chianti er du i gåafstand til byens hyggelige caféer, restauranter og butikker. Desuden har du et fantastisk udgangspunkt i forhold til at besøge Toscanas mange kulturskatte. Du bor i det vidunderlige Chianti-område, og på din vej mod Firenze, som ligger blot en time væk med bil, kan du nyde et skønt landskab. Her afløser den ene smukke bakke den anden, og vinrankerne pryder landskabet så langt, øjet rækker. Vælger du at køre mod syd, havner du i Siena og det guddommeligt smukke område Terre Senesi. En times kørsel mod vest bringer dig til San Gimignano, byen med de mange tårne. Det spiller faktisk ikke den store rolle, hvilken retning, du styrer bilen i, for du er omgivet af utallige seværdigheder når du bor her på Antico Pastificio.

Slap af på historisk grund

Antico Pastificio blev bygget i 1850, og stedets oprindelige funktion var at producere pasta. Efter bygningen havde stået forladt i næsten 50år, bestemte man sig for at restaurere, og forvandle den til lejligheder - dog uden at fjerne det gamle, toskanske islæt. Det er vi glade for, for det betyder, at du kan nyde antikke freskoer på væggene, kigge op i hvælvede trælofter, sætte dine fødder på et terrakottagulv og i det hele taget mærke, at du er havnet i en historisk del af Italien.

Udover komfortable lejligheder har du en fin have, hvor du kan koble af ved poolen. Du kan tage en pause fra solen under parasollen, starte grillen eller bare slappe af i hængekøjen. Børnene kan røre sig frit, og de har endda en lille legeplads til rådighed.

Skulle du få lyst til en dag fuld af aktiviteter, kan du gå hyggelige ture i området, spille golf, se landsbyen fra cykelsadlen eller hesteryg - der er mange muligheder. Tal med receptionen, så hjælper de dig med alt fra guidede ture til at anbefale bedste shopping-muligheder, madlavningskurser, m.m.

Læs mere om Antico Pastificio

Bo behageligt og privat i egen lejlighed

Lejlighederne på Antico Pastificio ligger i to forskellige bygninger. Der er plads til 2-9 personer, alt efter, hvilken type du vælger. Alle har et lille køkken, Satellit-tv, Wi-fi og badeværelse. Aircondition og varme er tilgængelige på forespørgsel mod et gebyr på 10 Euro. Muligheden eksisterer dog ikke, hvis du bor i en tre-værelses lejlighed, da det ikke anses for nødvendigt pga. de tykke vægge. Barneseng og barnestol tilgængelig på forespørgsel, uden beregning. Vaskemaskiner og tørretumblere findes i fællesvaskeriet, og kan benyttes mod betaling. Parkeringen ligger inde på selve området.

Læs om lejlighederne på Antico Pastificio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Antico Pastificio

Læs personlige anmeldelser af Antico Pastificio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antico Pastificio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Antico Pastificio

Stilhed midt i byen

Vi havde 12 skønne dag på dette skønne sted midt i dejlige Greve In Chianti.
Der er ikke meget plads til at få lirket bilen ind igennem porten fra Via Roma, men når først man kommer de sidste 50 m op til stedet, indfinder roen sig.
Lejlighederne er sparsomt møbleret, og selvom det påstås at der ikke er behov for aircondition, pga de tykke vægge, så ville vi gerne have haft mulighed for at kunne køle soveværelserne da der var rigeligt varmt om natten.
Personalet var fantastisk søde, og meget hjælpsomme.
Et af højdepunkterne var pizzaaften på stedet, hvor Marko lavede fantastiske pizzaer??
Skønt med gåafstand til butikker og torvet er kun 2 min gang væk.

Læs mere

God beliggenhed i rolige omgivelser

Virkelig gode rummelige ferielejligheder, som er centralt beliggende i Greve in Chianti. Meget børnevenligt med god pool og stor skøn have. God legeplads uden for haven. Meget hjælpsomt og venligt personale, som var meget gode til engelsk.
Vi vender gerne tilbage til dette skønne sted.

Læs mere

Lille perle i Greve in Chianti

Vi fik rigtig god hjælp fra In-Italia, til at finde et sted der passede os.
Greve in Chianti er en hyggelig lille by og et rigtig godt udgangspunkt for ture til Firenze, Siena, Gimignano. Der er også en masse muligheder for, at komme til vinsmagning. Vi kan anbefale Le Fonti og Azienda Agricola Panzanello, de ligger begge ca. 6-7 km Greve in Chianti
Antico Pastificio har en helt perfekt beliggenhed. Vi have en 4-værelses lejlighed med en fantastisk udsigt.
Hjælpsomheden på stedet var over al forventning. Hvis de ikke lige kunne svare, så blev det undersøgt og vi fik svar lidt senere eller dagen efter.
Vi var 5, så kunne ikke benytte os af de fine tilbud om tur til Siena og Gimignano samt
vinsmagnings tur, som Antico Pastificio have. Det var ejeren Marco, der selv kørte disse ture i hans bil, derfor kun max 4 personer.
Men vi blev klædt godt på, så vi kunne begive os ud på egen hånd. Vigtige informationer om parkering udenfor Firenze og Siena, samt navne på diverse vingårde, der havde åbent. Vi var der nemlig i den værste uge, hvor mange italienere holder fri på grund af Mariadag d. 15. august.
Fuldstændig fantastisk område, som vi ikke er færdige med at udforske.
Vi vil klart anbefale stedet og vender gerne selv tilbage.

Læs mere

Bedømmelse af Antico Pastificio

Læs mere

Fint bosted i Greve

Antico Pastificio hadde alt vi ønsket oss, og litt til. Herlig mottakelse med invitasjon til pizzakveld i hagen. Fint og velutstyrt uteområde, gode parkeringsmuligheter og perfekt beliggenhet i forhold til bysentrum.
Leiligheten fungerte glimrende.

Betjeningen var hyggelige og hjelpsomme.

Læs mere

Fantastisk!

Vi blev glædeligt overrasket over denne fantastiske indkvartering! Ren og frisk! Fremragende værelse og dejligt område. Vil virkelig anbefale dette lejlighedshotel hvis du besøger greve i chianti!

Læs mere
 
search map