Hotel i Greve in Chianti i Toscana

Albergo Giovanni da Verrazzano

 
Albergo Giovanni da Verrazzano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Giovanni da Verrazzano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Da Giovanni da Verrazzano blev født her i byen i 1485, havde der allerede været kro på dette sted i lang tid, måske i flere århundreder? Når dette lille hotel i dag bærer hans navn (og der står en statue af ham midt på torvet, og en kendt lokal vins etikette bærer hans portræt osv.), skyldes det, at det var denne opdagelsesrejsende, der som den første hvide mand fandt frem til den bugt, hvor New York i dag ligger.

Der er således tale om et af de ældste italienske "hoteller", men heldigvis har såvel bygningens ydre som dens indre gennemgået utallige ændringer siden middelalderen (sidste renovering fandt sted i 2007). Med sin beliggenhed midt på en af Toscanas kendteste pladser er Albergo Giovanni da Verrazzano naturligvis et populært sted at tilbringe et par nætter, mens man udforsker Chianti og nyder den maleriske lille by med de mange spisesteder, caféer og ikke mindst talrige vinbutikker. Ud over værelserne har hotellet en restaurant (med en dejlig terrasse, hvorfra der er udsigt over pladsen) samt mulighed for madlavningskurser.

Læs mere om Albergo Giovanni da Verrazzano

Værelserne er enkle, men har dog alle minibar og fjernsyn, og så er der trådløs internet-adgang. Og så skal det lige nævnes, at flere af værelserne har terrasse, og at de andre i det mindste har en dejlig udsigt over byen. Hvis der er nogen, som ikke kan undvære svømmebassinet, ligger byens kommunale kun 600 meter væk.

Hver time (indtil ca. 19.00) er der bus til og fra Firenze. Turen tager omkring en time.

Værelserne på Albergo Giovanni da Verrazzano

Dobbeltværelse

Har udsigt over pladsen, byens tage eller egen terrasse.

Tremandsværelse

Der er kun ét tremandsværelse på hotellet. Det har udsigt over pladsen, men ingen terrasse.

Firemandsværelse

Der er kun ét firemandsværelse på hotellet. Det ligger på kvisten og har udsigt over byens tage. Der er ingen terrasse.

Femmandsværelse

Der er kun ét femmandsværelse på hotellet. Det består af tremandsværelset forbundet med et dobbeltværelse. Det har udsigt over pladsen, men ingen terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map