Agriturismo i Ghizzano i Toscana

Agriturismo Casanova

 
Agriturismo Casanova er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Casanova er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ghizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem de to små byer Ghizzano (5 km) og Peccioli (8 km) ligger Agriturismo Casanova. Det gamle bondehus er i dag renoveret, og man har indrettet fem rummelige lejligheder, udover den hvor selve ejeren kommer nu og da for at nyde dalens fred, der kun afbrydes af fuglenes sang.

Til rådighed for gæsterne står en stor lys fællestue i stueetagen med pejs og satellitfjernsyn, have med gode græsplæner og høje træer samt et flot svømmebassin (8 x 16 m) med liggestole og parasoller.

Læs mere om Agriturismo Casanova

Vil man besøge Toscanas mest spændende kulturbyer, så ligger Pisa 45 km væk, Lucca 55 km og Volterra 20 km herfra. For indkøb og spisesteder skal man søge mod én af de to by-poler Gizzano og Peccioli.

Lejlighederne er sobert og rustik indrettede. De råder alle over køkkenhjørne i opholdsstuen og badeværelse. Indgangen sker ad en udvendige stentrappe. Det er naturligvis muligt at nyde maden og den lokale og robuste rødvin ved bord og stole i haven.

Lejlighederne på Agriturismo Casanova

Toværelseslejlighed Ginepro med 3 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og en soveplads i udtræstol (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Sorbo med 3 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og en soveplads i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Olivo med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Corbezzolo med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og og består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Nocciolo med 4/5 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og en soveplads i udtrækstol (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map