Feriebolig i Gello i Toscana

Casa Laura

 
Casa Laura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Laura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den stille lille landsby Gello i bjergene over Lucca ligger denne hyggelige lejlighed.

Ejerne boede her indtil for få år siden, da de flyttede ned i dalen, hvor de har en restaurant. Lejligheden bærer derfor også mere præg af´ at være et rigtigt hjem end så mange andre udlejningsboliger. Ejerens gamle moder bor da også stadig i lejligheden i bygningens stueetage. Møblementet er af god kvalitet, dog ofte med et strejf af kitsch, og køkkenet er gedigent.

Læs mere om Casa Laura

Haven er aldeles pragtfuld. Den ligger neden for bygningen, og her har man en betagende udsigt over dalen og bjergene. Da huset og haven ligger i udkanten af landsbyen, har man også fred for larm og naboer. Det 10 x 6 meter store svømmebassin er usædvanlig godt for området, og da der i stueetagen af bygningen er et lille simpelt ekstra køkken, har man god mulighed for at spise med udsigt. Hvis man hellere vil gå ud at spise, finder man nærmeste restaurant i nabobyen Celle di Puccini (den skulle efter sigende være god og billig).

Skjul teksten
 
 
search map