BondegÄrdsferie pÄ en charmerende Agriturismo i Garfagnana

Tag på agriturismo i smukke Garfagnana i Toscana
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Søger du en ferie i “det ægte Toscana”, hvor den oprindelige kultur er bevaret, og livet leves i harmoni med den frodige, rige natur? Så er det Garfagnana/Valle del Serchio, din rejse skal gå til. Naturligvis er der også her, som alle steder i en af Italiens smukkeste og mest berømte regioner, turister, der kommer for at nyde godt af alt det, området har at byde på. Men hvor du de fleste andre steder i Toscana skal være ualmindeligt heldig for ikke at løbe ind i mange andre feriegæster på din vej, kan du i Garfagnana som udlænding nemmere finde steder, hvor du er “Palle alene i verden” mellem de lokale. Her er de oprindelige traditioner, den autentiske, toskanske levevis, naturen, landsbyerne og atmosfæren velbevaret, og hvor kunne det være mere passende end i et sådant område at holde ferie på en agriturismo?

Udforsk landskabet og seværdighederne

Naturen omkring dig i Garfagnana/Valle del Serchio er varieret, med majestætiske tinder, der veksler med dybe, frodige dale, og det smukke landskab fuldendes af de mange charmerende landsbyer, gamle kirker, befæstede byer og mægtige borge, der understreger bjergenes tyngde. Her kan du bruge mange timer og dage på at udforske omgivelserne, såvel i din bil/lejebil som til fods eller på cykel.

Mange agriturismoer i Italien stiller cykler til rådighed for deres gæster, eller giver mulighed for at leje dem. På den måde kan du komme lidt længere omkring i et hurtigere tempo, end når du spænder vandrestøvlerne på. Når du vil besøge seværdigheder og byer, der ligger længere væk, er det perfekt at snuppe din bil eller lejebil, hvis du ønsker fuld fleksibilitet. Mange steder i Toscana og resten af Italien fungerer togdriften dog upåklageligt, og fra den lille by Castelnuovo Garfagnana kan du for eksempel tage toget til Lucca på under en time.

Slap af i Garfagnanas dybe stilhed

Når du holder ferie på en agriturismo, kan du se frem til, at hele familien vil nyde opholdet. Børnene elsker ferie på landet, og du vil selv elske at bo dør om dør med så smukke naturomgivelser, ligesom aftentimernes stilhed, der kun brydes af cikadernes sang, vil være den ideelle baggrund for total afkobling fra hverdagens stress. Når du har fået varmen af at sidde og slikke sol om eftermiddagen, eller når du kommer hjem fra sightseeing eller vandreture i landskabet, er det skønt at kunne tage en opfriskende svømmetur i poolen. De fleste agriturismoer har pool, og ofte er der tænkt på, at udsigten skal være i top, så du også kan nyde synet af vinmarker, bjerge, dale og skove mens du bader. 

I Garfagnana kan du, udover at nyde roen og freden, glæde dig til at smage på de lokale lækkerier, for også på dette punkt har man bevaret traditionerne og stoltheden over de gode, lokale råvarer. Spis på små, familiedrevne restauranter i lokalområdet, eller tag dig god tid til at vælge lækre, lokalt producerede ingredienser, så du kan lave mad selv i din ferielejlighed.

Tæt på kulturbyen Lucca

Garfagnana er ikke bare uspoleret natur og små landsbyer med brostensbelagte gader. Du har også herfra et fint udgangspunkt for at besøge de berømte, store kulturbyer i Toscana, og især Lucca er du tæt på: Kun lidt under en time med bil eller tog, og så befinder du dig i denne statelige, historiske by, som for mange står højt på listen over deres favorit-byer i Italien. Du er desuden ikke langt fra den toskanske kyst, så længes du efter at opleve et mere traditionelt badeliv ved havet, er det nemt at tage bilen og køre ud til strandene.

Et par eksempler på gode agriturismoer i Garfagnana

Agriturismo i Cerretelli
Skøn, intim agriturismo i smukke omgivelser mellem bakker og skove. Muligheder for at leje flere lejligheder. Dejlig pool med skøn udsigt.

Ristoro del Cavaliere
Det ægte, hjertevarme Toscana til meget rimelige penge. Charmerende, malerisk agriturismo med super beliggenhed. Perfekt for dig, der vil vandre og rigtig indtage bakkernes herligheder. Her bor man i lejligheder og har adgang til en restaurant med varierende åbningstider, samt en fin pool.

>> Du kan læse mere om at tage på ferie i Garfagnana her

 
search map