Villa i Gambassi Terme i Toscana

Villa Montignoso

 
Villa Montignoso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Montignoso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gambassi Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne statelige villa, hvis kerne går tilbage til sekstenhundredetallet, ligger ideelt i Toscana, midt mellem Firenze, Siena og Pisa: Alt hvad du ønsker at besøge i området er inden for fornuftig køreafstand.

I grunden er der tale om to bygninger, for ud over villaen er her også et anneks, ikke af den sædvanlige lidt kedelige slags, men også en flot bygning. Villaen har egen have, eller vi skulle måske hellere sige egen grund på 9 hektar, helt indhegnet, således at børnene kan løbe frit om uden fare. Her er selvfølgelig også svømmebassin, grill, overdækket terrasse og nok havemøber til tyve personer.

Læs mere om Villa Montignoso

Kvaliteten er gennemgående god overalt i begge bygninger, men køkkenet skal nu have speciel omtale, for det er et af de allerflotteste, vi har set. Forestil dig et langt og bredt rum med masser af arbejdsplads, hvor alle flader er af hvid marmor, hvor der er store professionelle gasblus fra Gaggenau, isterningmaskine, stort køleskab, ildsted og hvor ovnen er tæt på en meter bred (og selvklart opvaskemaskine). Dette er et køkken, hvor man let kan lave mad til langt flere end tyve personer ad gangen!

Villa med 6 sovepladser
- Villaen er 500 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder vi det nys omtalte vidunderlige køkken, fadebur, spisestue med pejs, stor opholdsstue med pejs og toilet. Her er udgang til overdækket terrasse. På første etage er der to soveværelser med hver to sovepladser, begge med internt badeværelse med bruser og toilet, og et gennemgangsværelse med sovesofa til to personer. Her er også udgang til terrasse.

Anneks med 14 sovepladser
- Annekset ligger omkring 20 meter fra villaen og er 300 m² stort. I stueetagen er der en stor stue med pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med to sovepladser og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der fem soveværelser med hver to sovepladser (hvoraf det ene med køjeseng) og tre badeværelser med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map