Villa i Gambassi Terme i Toscana

Villa Montagnola

 
Villa Montagnola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Montagnola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gambassi Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

At bo i eget hus med have og privat pool er et privilegium for de fleste, og da det desuden er i gåafstand til en restaurant, gør det jo ikke sagen dårligere. Her i Villa Montagnola kan du få både-og. Huset ligger på Tenuta Sant'Ilarios agre nær både reception og restaurant, men ca. 100 meter væk. På den måde får du lidt ekstra privatliv, og der går en lige grusvej helt til huset.

Et charmerende og velpasset hus

Til det lille hus hører en have med udendørs møbler, så du kan nyde maden under åben himmel og du har naturligvis grillmuligheder. Behagelige solstole står placeret rundt om den udendørs pool, og indbyder til skønne stunder i solen eller måske en lille hvilepause efter maden.

Du har mange bekvemmeligheder

Et gammelt kloster fra 1100-tallet, renoverede landhuse og lader sammen med egeskov, olivenlunde og vinmarker, skaber den rigtige toskanske atmosfære. Til Tenuta Sant'Ilaria hører nemlig, foruden det hus, du bor i, flere separate huse, samt en Bed and Breakfast. Og det, som er bekvemt ved denne bolig er, at her er en reception, hvor du også kan bruge internettet (Wi-Fi). Ønsker du råd og tips angående udflugter, så hjælper personalet hellere end gerne.

Her er en restaurant, Trattoria Toscana Sant'Ilaria, hvor du kan nyde toskanske specialiteter både til frokost og middag (seks dage om ugen) i et familiært miljø. Ønsker du variation, kan du begive dig til kurbyen Gambassi Terme, som kun ligger 1,5 km. væk. Her har du, foruden restauranter, også en bank og en lille madbutik, hvor du kan købe det mest nødvendige.

Du bor med en perfekt beliggenhed

Villa Montagnola ligger virkelig godt, og passer til dig som vil udforske Toscanas seværdigheder og kulturbyer, såsom Firenze, Siena og Pisa. Du kan til og med tage på udflugter til kysten, hvor du kan slikke sol fra sandstrande og fråse i fisk og skalddyr.

Læs mere om Villa Montagnola

Et fint hus til det lille selskab

Huset er på 120 kvm., og der kan bo op til 8 personer. I huset findes faciliteter såsom aircondition, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine og ovn. I haven har du mulighed for at grille. Adgang til Wi-Fi har du ved receptionen.

Villaen på Villa Montagnola

Hus med 6 senge

Huset er 120 kvm og har tre soveværelser og tre badeværelser. I stueetagen findes der et køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine, en dagligstue, et soveværelse med udgang til haven og badeværelse med bruser. På første etage findes der et soveværelse med ensuite badeværelse med bruser, et soveværelse samt et badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map