Hotel i Gambassi Terme i Toscana

Villa Bianca

 
Villa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gambassi Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kurbadebyen Gambassi Terme er ikke just et af de navne, man nikker genkendende til, når talen går på Toscana, og den har naturligvis ikke så meget at byde på som Siena, Firenze, San Gimignano eller så mange andre kendte byer. Men prøv at se på et kort, og så vil du opdage, at den slet ikke ligger så dumt for at komme rundt til alle disse uomgængelige byer, og så er her på sin vis langt mere lokal charme end dér, hvor alle turisterne ønsker at bo.

Den smukke gamle villa rummer i dag otte værelser, der alle har eget badeværelse med bruser eller kar og toilet, aircondition, fladskærmsfjernsyn med satellitforbindelse, sikkerhedsboks, mulighed for internerforbindelse, minibar og ... udsigt til det toscanske landskab.

Læs mere om Villa Bianca

I haven finder vi et svømmebassin med usædvanlig lang åbningstid og børneafdeling, og så er her for resten også restaurant på stedet. Den hedder Ristorante Gambassinus, og her disker kokken op med god mad baseret på typiske toscanske råvarer som safran fra San Gimignano, kød fra det fritgående svin af racen cinta senese, oksekød fra de store hvide køer af racen chianina og meget mere, altsammen bør ledsages af god vin.

Skjul teksten
 
 
search map