Agriturismo i Gambassi Terme i Toscana

La Torre Antica

 
La Torre Antica er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Torre Antica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gambassi Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi vil ikke lægge skjul på det: La Torre Antica er et sted, man enten elsker eller hader. Hvis du ønsker al moderne komfort, let adgang til underholdning og aircondition, skal du slet ikke overveje det, men hvis du holder af det autentiske, historiens vingeslag og en simpel hjertevarm modtagelse, så skal du bo her.

Familiedrevet foretagende

Gården, der ejes og drives af to fætre og deres familie, producerer vin og olivenolie, hvilket du ikke er i tvivl om længe, da såvel olivenlunde som vinmarker omgiver gården. Vi kunne tale lang tid om gårdens historie, men for ikke at kede jer for meget, vil vi blot nøjes med at sige, at den ligger langs Italiens største pilgrimsvej La Via Francigena, og at dens kerne er et tårn fra ellevehundredetallet.

Læs mere om La Torre Antica

Magisk stemning og absolut fred

Stemingen i dalen kan ikke beskrives, den skal opleves, lad os blot sige, at den er magisk, og at freden er absolut. Lad os hellere holde os til det faktuelle. Gården ligger 2½ km (hvoraf 1,8 km ad grusvej) uden for Gambassi Terme, hvor vi finder indkøbsmuligheder og spisesteder, men det vil nu være en skam ikke at spise på stedet i alt fald en gang eller to, for her får du retter, der er ligeså autentiske og ligefremme som stedet og modtagelsen.

Værelserne

Værelserne er rummelige og gedigne alle med eget badeværelse på værelset, og hverken fjernsyn, aircondition eller andet pjat forstyrrer freden. Den eneste indrømmelse til vore dages krav om komfort er svømmebassinet på 12 x 6 meter, der næsten ligger i vinmarken og internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map