Agriturismo i Gambassi Terme i Toscana

La Torre Antica

 
La Torre Antica er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Torre Antica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gambassi Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi vil ikke lægge skjul på det: La Torre Antica er et sted, man enten elsker eller hader. Hvis du ønsker al moderne komfort, let adgang til underholdning og aircondition, skal du slet ikke overveje det, men hvis du holder af det autentiske, historiens vingeslag og en simpel hjertevarm modtagelse, så skal du bo her.

Familiedrevet foretagende

Gården, der ejes og drives af to fætre og deres familie, producerer vin og olivenolie, hvilket du ikke er i tvivl om længe, da såvel olivenlunde som vinmarker omgiver gården. Vi kunne tale lang tid om gårdens historie, men for ikke at kede jer for meget, vil vi blot nøjes med at sige, at den ligger langs Italiens største pilgrimsvej La Via Francigena, og at dens kerne er et tårn fra ellevehundredetallet.

Læs mere om La Torre Antica

Magisk stemning og absolut fred

Stemingen i dalen kan ikke beskrives, den skal opleves, lad os blot sige, at den er magisk, og at freden er absolut. Lad os hellere holde os til det faktuelle. Gården ligger 2½ km (hvoraf 1,8 km ad grusvej) uden for Gambassi Terme, hvor vi finder indkøbsmuligheder og spisesteder, men det vil nu være en skam ikke at spise på stedet i alt fald en gang eller to, for her får du retter, der er ligeså autentiske og ligefremme som stedet og modtagelsen.

Værelserne

Værelserne er rummelige og gedigne alle med eget badeværelse på værelset, og hverken fjernsyn, aircondition eller andet pjat forstyrrer freden. Den eneste indrømmelse til vore dages krav om komfort er svømmebassinet på 12 x 6 meter, der næsten ligger i vinmarken og internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Torre Antica

Læs personlige anmeldelser af La Torre Antica som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Torre Antica. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra La Torre Antica

Ægte Toscansk idyl

Hvis man ønsker fred og ro i idyliske omgivelser, så er Torre Antica stedet. Vingården ligger langs pilgrirmsvejen i smukke omgivelser omgivet af vinmarker og oliven. Ved ankomsten blev vi modtaget af vinbonden selv, venlig og smilende, som straks spurgte om vi ville spise med kl. 20.00. Maden var fantastisk ,bestående af vi retter i rigelig mængder og vingårdens egen økologisk dyrket vin. Alt til meget rimelige priser, 25 euro for maden og mellem 5 og 12 euro for vinen, så vi spiste der hver aften. Værelset var simpelt indrettet men meget hyggelig og charmerende uden tv. Der er rigtig god internet forbindelse på stedet. Vinbonden viste os rundt og fortalte stolt om hans vinproduktion på gebrokkent engelsk, endnu en charme ved stedet.
Vores ophold på Torre Antica var en oplevelse vi sent vil glemme.

Læs mere

Ferie hos ægte vinbonde

3 km fra byen Gambassi Terme og tæt på pilgrimsruten til Rom, ligger dette lille hyggelige familiedrevet hotel omgivet af vinstokke og oliventræer. Hotellet har ikke mange faciliteter at byde på udover en dejlig pool og egner sig derfor bedst til fuldstændig afslapning. Det egner sig mest til at køre ud fra da der kun findes morgenmads- og aftensrestaurant på stedet. Helt fra ankomsten føler man sig velkommen og ved første møde med Andrea (hotelejeren) føler man sig som en del af familien. Han forstår at få en til at føle sig velkommen og hyggede om os og fortalte gerne om driften både ved morgenmaden og middagen. Vores værelse var på 2. etage og var opdelt med lille stue og badeværelse og soveværelse i tårnet som ses på billedet. Vi havde kun bestilt opholde med morgenmad men tilkøbte en 4-retters middag inkl. vinbondens egen dessertvin til 25 € pr. person. Vi har sjældent spist så lækker mad lavet helt fra bunden og der var altid rigeligt. Vinen som vi kunne købe var også fra egen produktion og kostede fra 5 - 12 € pr. flaske, samme pris som vi kunne købe til hvis vi ville have noget med hjem. Morgenmaden var enkel men til at blive mæt af med yoghurt, brød, 1 slags pålæg og ost, 2 slags kage, frugt.

Læs mere

Skønt sted - fredfyldt, afslappende, rigtig god mad og vin

Stedet lever helt sikkert op til beskrivelsen og vores forventninger blev bestemt indfriet.
Det ligger et par kilometer udenfor Gambassi Terme og her er meget stille og fredligt.
Omgivelserne er smukke vinmarker og stedet ligger meget idyllisk.
Værterne er utrolig rare og meget diskrete. Der er ikke noget luksus på stedet, men værelser osv. er pæne og rene.
Maden er rigtig god og den økologiske vin er skøn. Prisen på deres daglige menu er yderst rimelig.
Vi havde fornøjelsen af 4 aftener med deres mad og vin og vi var meget begejstrede. Maden er simpel men utrolig velsmagende og meget klassisk toscansk.
Det kunne have været rart hvis man havde mulighed for lidt kaffe eller mad og drikke i løbet af dagen hvis man en dag vælger at ligge ved poolen. Som udgangspunkt tilbyder de kun morgen- og aftensmad, og man er derfor afhængig af at skulle til byen for at få lidt mad og drikke i løbet af dagen.
Et skønt, ærligt og fredeligt sted, hvor man serverer god mad og vin.

Læs mere

Stille idyl i fantastiske omgivelser

Helt igennem perfekt oplevelse. "Spiser I med i aften - vi spiser kl. 20.00." - sådan lød det første spørgsmål på forsigtig engelsk, da vi ankom. Og spis endelig med - små lokale retter (3-4 stykker hver aften), som i den hyggelige og autentiske atmosfære blev serveret med smil og blev præsenteret af værten med det begrænsede fælles ordforråd, vi kunne skrabe sammen. Og spiser man med, får man lige præsenteret et par idéer til udflugter eller får lidt info om vinproduktionen. Eller man sidder bare for sig selv og nyder. Bo midt i en vinmark uden udsigt til et eneste hus. Perfekt.

Læs mere

Væk fra alting

Hvis man ønsker larmende vandgymnastik Italian style, roomservice, tv eller bare en øl/sodavand, så er Torre Antica ikke stedet.

Derimod er denne toscanske vingård stedet man tager hen, hvis ønsket er absolut fred og ro, skønne omgivelser og imødekommende mennesker.

Der er ikke noget menukort og alle gæster spiser fra kl. ca. 20.00 på den overdækkede terrasse. Familien står i køkkenet - og køkkenet er glimrende. Af drikkevarer tilbydes der stedets egne vine, vand og brændevin.

Vi kan ikke anbefale stedet varmt nok.

Læs mere

Fredfyldt og autentisk

Den økologiske vingård er et lille paradis og med en særdeles venlig velkomst. Stedet er dejlig rent og pænt, men stadig afslappet.
Maden er autentisk og den tilkøbte 4-retters aftenmenu gav en en fornemmelse af at være på besøg hos slægtninge. Vinen var dejlig.

Læs mere
 
search map