Agriturismo i Gambassi Terme i Toscana

La Burraia

Lejlighed Radicchio Lejlighed Ghiande Lejlighed Uva Bianca Lejlighed Melograni Lejlighed Prezzemolo Lejlighed Uva Nera
 
La Burraia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Burraia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gambassi Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På La Burraia bor du midt imellem de udflugter som man skal på, når ferien holdes i Toscana. Det ligger i trekanten mellem Pisa, Firenze og Siena, og herfra har du kort til mange af de mest spændende byer og seværdigheder som tårnenes by San Gimignano, etruskernes by Volterra, de smukke vinmarker langs Chiantigiana-vejen og mere til.

Køl ned og solbad i fredelige omgivelser

La Burraia har sit navn fra ordet smør, på italiensk burro - her er jorden nemlig lige så blød som smør. Du har poolen lige uden for døren, så du kan bade og solbade, samtidig med at du bor med udsigt til en lille grøn dal på 85.000 m² med Volterras karakteristiske silhouet i horizonten. I dalen bor der mange forskellige arter fugle og duften af blomster og frugt forandrer sig fra uge til uge, indtil efteråret, når vin- og olivenhøsten præger luften med tungere dufte.

Hvor du kan shoppe, og hvor du kan spise?

Du har 8 km til Gambassi Terme, hvor du finder bank, apotek, supermarked, posthuset, spisesteder og indkøbsmuligheder. Kører du i modsat retning, så kommer du til San Gimignano (ca. 11 km), hvor du har et smukt historiske centrum, som er værd at spadsere rundt i og nyde mere end én gang. Gadebilledet er dog meget forskelligt i de to byer, da Gambassi Terme er præget af det lokale miljø, imens San Gimignano er en magnet for alle turister, der kommer til området. Et godt spisested findes ved San Vivaldo klostret, ca. 7 km fra ferielejlighederne - det hedder Osteria San Vivaldo og er anbefalet af både de lokale i området, og mange andre, som har prøvet at spise der.

Gårdens særlige mikroklima

Gården ligger godt beskyttet fra nordvinden og alligevel åbent mod havet, hvorfor du som regel vil opleve den kølende havbrise om aftenen om sommeren, som forfrisker luften og gør natten behagelig, mens det om vinteren er den lune vind fra havet noget, der opvarmer luften.

Ferielejligheder med egen terrasse

På gården er der blevet indrettet 7 lejligheder, men kun 6 lejes ud - den sidste benyttes af en ansat. Chiara har valgt at bestyre sit eget efter mange år som ansvarlig for modtagelse af gæsterne på en større vingård ved San Gimignano. Hun er for resten engelsk gift, så sproget er intet problem her. Lejlighederne har alle egen terrasse og indgang fra haven, så du kan vælge at spise indendørs eller ude ved dit private havebord. Alle lejligheder er udstyret med sat-TV, grill, værdiboks og køkken med mikroovn og køleskab.

Læs om lejlighederne på La Burraia

 
 

Gæstebedømmelser af La Burraia

Læs personlige anmeldelser af La Burraia som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Burraia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Burraia

Læs mere
 
search map