Feriebolig i Gambassi Terme i Toscana

Borgo della Meliana

<p>I et vidunderligt landskab</p>
<p>Skøn pool med smuk udsigt</p>
<p>Her kan du nyde noget godt at drikke</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Og du bor ikke bare i et godt område, landskabet uden for døren er både bedårende og charmerende med sine grønne vinmarker og gyldne bølgende kornmarker. Dertil skal vi tilføje en dejlig udendørspool, hvorfra du har udsigt over de smukke bakker. Med andre ord, et sted for både krop og sjæl, hvor du kan drosle ned fra hverdagens stress og oplade dine batterier. Og sidst, men ikke mindst et sted, hvor du kan nyde de skønne stille aftener efter dagens oplevelser.

Tag endelig børnene med

Det er ikke bare de voksne som trives på Borgo della Meliana, men også børnene. Foruden store udeområder som de kan lege på, er der også en lille rutchebane, en gynge og en børnepool, så selv de mindste kan få en "dukkert", når solen står højst på himlen. Så und dig en dag eller to med masser af sol og svømmeture, eller benyt lejligheden til at tage hele familien med på en lang smuk vandretur, og hvis du foretrækker at cykle, har du også mulighed for (efter først-til-mølle-princippet) at leje cykel på stedet. Ud over dette, har du i nærmeste omegn mulighed for at spille tennis, ride, gå til vinsmagning, shoppe og opleve flere kulturelle seværdigheder. En ting du heller ikke må glemme er, at vinområdets Chiantis bølgende bakker ligger i køreafstand fra stedet. Du kan altid spørge i receptionen om tips og gode råd til spændende udflugter, aktiviteter og seværdigheder i nærområdet.

Læs mere om Borgo della Meliana

Bliv din egen mesterkok

Det praktiske ved at bo i lejlighed er, at du hurtigt kan fremstille et lækkert måltid, hvis du skulle få lyst. Din hjemmelavede mad kan du nyde både i haven og på terrassen under Toscanas blå himmel. Hvis du derimod foretrækker at sætte dig til bords og lade dig servere for, er der flere restauranter i nærheden, og den nærmeste kun ca. en kilometer fra stedet. Du kan også tage en tur til Gambassi Terme (4,5 km) eller Castelfiorentino (6 km). Der finder du et par barer, restauranter, posthus, dagligvarebutikker m.m. En anden bekvemmelighed, som du kan benytte, er et fælles vaskerum, hvor du gratis både kan vaske og stryge.

De ni lejligheder er indrettet i traditionel og rustik stil, som man gør i Toscana. Alle har aircondition, wi-fi, opvaskemaskine, microbølgeovn og værdiboks. De lejligheder som ligger på 1. sal har eget udeområde i haven, og de som ligger i stueetagen har egen terrasse. De treværelses lejligheder udlejes kun til minimum 3 personer.

Lejlighederne på Borgo della Meliana

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighed på ca. 50m². Kombineret opholdsrum/køkken, med sovesofa til to børn, et dobbeltværelse samt bad med toilet, bruser eller badekar. Privat udeområde i haven hvis du bor på 1. sal eller terrasse, hvis du bor i stueetagen.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighed på ca. 70m². Kombineret opholdsrum/køkken, med sovesofa til to børn, to dobbeltværelser samt to badeværelser med toilet, bruser eller badekar. Privat udeområde i haven hvis du bor på 1. sal eller terrasse, hvis du bor i stueetagen. Minimum 3 pers.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map