Villa i Gaiole in Chianti i Toscana

Villa Anna

 
Villa Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaiole in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Anna har plads til op til 14 personer, da her også findes et anneks. Det rummelige stenhus på ca. 220 kvm. kan rumme op til 10 personer, og annekset, som er på ca. 54 kvm., 4 personer. Annekset lejes ikke ud separat, og lejer du ikke denne del, holdes det lukket i den periode, du holder ferie på Villa Anna. Til ferieboligen hører en skyggefuld have, og det er her, du finder den fælles pool, Dette er et sted for dig, som vil rejse sammen med et større selskab, bo med fin udsigt og befinde dig i vidunderlige Chianti.

På Villa Anna er du omgivet af grønne, skønne bakker

Gaiole i Chianti tilhører Sienaprovinsen og ligger ca. 30 km. fra selve Siena. Byen ligger lige i hjertet af det historiske og det mest antikke Chianti. Dette er et område, som er kendt for sin vinproduktion, som holder en høj kvalitet. San Vincenti, som er markernes og afgrødernes beskytter, har givet navn til den lille middelalderby Borgo di San Vincenti. En sand lille juvel, og det er netop her, Villa Anna ligger. Det fine stenhus er bogstaveligt talt omgivet af Toscanas herlige, grønne, skovklædte bakker, hvilket indebærer, at du her til fulde kan koble af og nyde stilheden.

Du er tæt på flere charmerende småbyer samt Siena

I Borgo di San Vincenti findes en kirke med kirkeklokke, men ingen butikker, barer eller restauranter. Hvis du en dag ikke vil lave maden selv, kan du begive dig til Montebenichi, som ligger ca. 5 km. væk. I Gaiole In Chianti, som ligger ca. 13 km. væk, har du et større udbud at vælge imellem (også en bank), ellers kan du tage til Castelnuovo Berardenga, som du finder ca. 11 km. væk. Siena ligger som sagt indenfor behagelig køreafstand, og der har du alt, du behøver, fra god shopping til fornøjelser og seværdigheder.

Læs mere om Villa Anna

Nyd dovne dage ved poolen med skøn udsigt

Det bedste ved at bo i egen villa er friheden, friheden til at kunne tage dagen, som den kommer. Du vågner op, når du selv har lyst til det, og efter morgenmaden kan du enten tage dig et skønt og opkvikkende morgendyp eller nyde din kaffe i ro og mag under åben himmel. Sidstnævnte er en dejlig måde at planlægge resten af dagen på. Vil du blive "hjemme" en dag, har du her godt med plads at røre dig på, og ved poolen kan du slikke sol dagen lang. Om aftenen kan du arrangere et grillparty med god mad, akkompagneret af lokale druer, samtidig med, at du nyder solnedgangen over skoven.

... eller hvad med at udfordre dig selv og dine rejsefæller...

Der findes mange spænende ting at se og udforske i området. Du kan hoppe ind i bilen og begive dig mod nord til vidunderlige Firenze, hvor du kan beundre byens imponerende og smukke bygningsværker, bruge timer på kunstværkerne i gallerierne, shoppe løs på markederne og siden afrunde dagen med noget godt at drikke på en café eller i en hyggelig bar.

Du kan også køre mod sydøst for at besøge pittoreske Cortona, som også er kendt fra filmen "Under Toscanas sol", og som byder på meget fine udsigter og behagelige caféer. Kører du derimod mod vest, finder du tårnenes by - den bedårende San Gimignano, som er en af Toscanas mest besøgte, og længere mod vest ligger en af landets ældste byer, nemlig Volterra, med sin helt fantastiske panoramaudsigt og spor fra etruskerne.

Har du derimod lyst til at aktivere dig mere fysisk, kan du tage på lange, dejlige gåture i området, eller udfordre dig selv og måske dit rejseselskab med cykelture op og ned ad de grønne bakker. Rundt om findes også mulighed for at ride og køre på firhjulet motorcykel for dig, som vil have mere fart på.

Du kan nøjes med at leje huset

Du kan som sagt vælge imellem at leje kun huset eller huset inklusive annekset, og på den måde få plads til op til 11+1 personer. Vaskemulighed findes også, hvilket kan være godt at vide. I huset findes 4 værelser, og alle har sit eget badeværelse. I annekset findes 2 værelser, og der har man også sine egne badeværelser. Faciliteterne er tv, Wi-Fi (i hovedhuset), vaskemaskine. Barneseng og barnestol kan du låne uden ekstra omkostninger.

Villaen på Villa Anna

Hus + depandance med 8/11+1 sovepladser

Huset er på ca. 220 m² i to etager. I stueetagen findes en rummelig stue med åben pejs. Separat køkken (ovn, 4 kogeplader, køl/frys, opvaskemaskine), separat spisestue, toilet og WC. En trappe op finder du 4 soveværelser med twin beds, 4 badeværelser med bruser. Tv og Wi-Fi. Udover huset er der også et anneks med en ferielejlighed på omkring 54 kvadratmeter. Her findes en stue med åben pejs, lille tekøkken (ovn, 4 kogeplader, køl), et dobbeltværelse, et soveværelse med en fransk seng, to badeværelser med bruser. Grill og vaskemulighed findes. Her er også tv, Wi-Fi har du kun i villaen.

Skjul teksten
 
 
search map