Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Mille Primavere

 
Mille Primavere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mille Primavere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaiole in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mille Primavere ligger i den gamle by San Vincenti, hvor der - i dag - ikke bor ret mange familier. Man ankommer til den lille by ad en snoet grusvej, der løber gennem Chiantis skove. I selve byen er der ikke andet end en gammel kirke med sit imponerende kirketårn, der for det meste holdes lukket, og her er ingen indkøbsmuligheder.

Selvom gården befinder sig i Gaiole in Chianti kommune, er der langt til denne by (13 km). Nærmeste by er den lille Monteluco, der befinder sig ca. 4 km herfra og byder på en restaurant og en lille, men nyttig købmandsbutik. Hvad angår vinen, kan man roligt købe gårdens egen lille produktion, som laves af de druer, der vokser neden for svømmebassinet.
Fordelen ved byens størrelse og de få indbyggere er, at her hersker absolut fred og ro, og hertil skal lægges den meget smukke natur.
Bagved kirken ligger Mille Primavere, som består af to gamle stenhuse omgivet af århundrede gamle træer. Husene er blevet restaureret og er nu inddelt i fire lejligheder. Den ene benyttes af ejerne selv, der kommer her så snart de kan slippe fra Siena, hvor de ellers bor.

Læs mere om Mille Primavere

Hver lejlighed er indrettet forskelligt, hvad angår farver og møblement, og de bærer alle præg af, at ejeren har lagt både sjæl og kærlighed i disse hyggelige boliger, der oser af hjemlig hygge. Hver lejlighed har tv samt privat udendørs areal med bord og stole. Der er desuden mulighed for at benytte sig af den fælles grill i haven og vaskerummet med vaskemaskine. Ved husene - med en solrig og panoramisk beliggenhed - ligger det gode svømmebassin (10 x 5 meter med en dybde der går fra 1,20 til 1,90 meter) med parasoller og liggestole. Herfra kan man nyde solnedgangen over den tætte skov og de omkringliggende bakketoppe.

Lejlighederne på Mille Primavere

Treværelseslejlighed Cielo di Primavera med 3/5 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 54 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med pejs, dobbeltsovesofa (bedst til børn) og køkkenhjørne (med lille ovn, 4 gasblus, lille køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med fransk seng og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Radiosa Primavera med 4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med lille ovn, 4 gasblus, lille køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og eget bad med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge og eget bad med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Rosa di Primavera med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger på første sal. Den består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (med lille ovn, 4 gasblus, lille køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map