Hotel i Gaiole in Chianti i Toscana

Castello di Spaltenna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvad der ved første øjekast fremstår som en spektakulær borg, er i virkeligheden et gammelt befæstet munkekloster, som blev bygget uden for den gamle by. Dette fantastiske kloster er stedet for feinschmeckeren, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i Toscana.

Det omkringliggende landskab

Skove og vinmarker omgiver Castello di Spaltenna, som byder på svømmebassin med udsigt, opvarmet indendørs svømmebassin, sauna, fitness, billard, tennisbane og en særdeles god restaurant. I nærheden er der mulighed for hesteridning og trekking. Der findes golfbaner 30 kilometer herfra.

Læs mere om Castello di Spaltenna

Elegante værelser

Værelserne er komfortable og elegante med udsigt over landskabet eller den indre klostergård og har alle aircondition, satellitfjernsyn, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Stemningsfuld restaurant med lokale retter

Køkkenet holder fast i den lokale tradition fra Chianti på en elegant og kreativ måde. Det er værd at smage crostini di polenta con pecorino tartufato, sfogliatina med Karl Johan svampe, Pieve (rustik kage), gnocco gnudo dell'antico ricordo, vildsvin al savarin di polenta, kanin med myntesmag og sformatino af varm chokolade.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 5. betalte overnatning.
Du bor her 6 dage men betaler kun for 5 !

Læs om værelserne på Castello di Spaltenna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map