Hotel i Gaiole in Chianti i Toscana

Castello di Spaltenna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvad der ved første øjekast fremstår som en spektakulær borg, er i virkeligheden et gammelt befæstet munkekloster, som blev bygget uden for den gamle by. Dette fantastiske kloster er stedet for feinschmeckeren, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i Toscana.

Det omkringliggende landskab

Skove og vinmarker omgiver Castello di Spaltenna, som byder på svømmebassin med udsigt, opvarmet indendørs svømmebassin, sauna, fitness, billard, tennisbane og en særdeles god restaurant. I nærheden er der mulighed for hesteridning og trekking. Der findes golfbaner 30 kilometer herfra.

Læs mere om Castello di Spaltenna

Elegante værelser

Værelserne er komfortable og elegante med udsigt over landskabet eller den indre klostergård og har alle aircondition, satellitfjernsyn, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Stemningsfuld restaurant med lokale retter

Køkkenet holder fast i den lokale tradition fra Chianti på en elegant og kreativ måde. Det er værd at smage crostini di polenta con pecorino tartufato, sfogliatina med Karl Johan svampe, Pieve (rustik kage), gnocco gnudo dell'antico ricordo, vildsvin al savarin di polenta, kanin med myntesmag og sformatino af varm chokolade.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 5. betalte overnatning. Du bor her 6 dage men betaler kun for 5 !

Læs om værelserne på Castello di Spaltenna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Castello di Spaltenna

Læs personlige anmeldelser af Castello di Spaltenna som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di Spaltenna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Castello di Spaltenna

luksus i topklasse

For dem der elsker at der er tænkt på hver eneste detalje. Her bor man omgivet af vindruemarker og i et gammelt castello med en lille kirke. De producerer deres egen vin og laver noget meget lækker mad. Her er også dyrt, men hver eneste krone værd. vi var vilde med at være her og blive opvartet af meget dygtige tjenere. Ulempen er, at vi ikke havde terrasse, men alt andet opvejede det, så jeg ville bestemt vælge dette sted igen.

Læs mere

Bedømmelse af Castello di Spaltenna

Læs mere

Bedømmelse af Castello di Spaltenna

Læs mere

Bedømmelse af Castello di Spaltenna

Læs mere

Edit og rejsefælle fra Danmark boede på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti fra d. 13. til d. 17. juli 2012.

Vi havde en rigtig god tur og et fantastik ophold på Castello di Spaltenna. Det levede fuldt ud op til vores forventninger. Der var virkelig gode forhold til afslapning og meget romantiske omgivelser.
Vi var også rigtig tilfrede med jeres arbejde i forhold til at booke stedet for os. Så tak for det :)

Læs mere

Martin & Annette fra Gentofte boede på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti fra d. 19. til d. 26. juni 2010.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie til dels lidt uden for sæson, hvilket kunne mærkes på belægningen, men det var kun godt. Spaltenna i Gaiole er et rigtig luksussted med en fantastisk beliggenhed og dejligt med restaurerede gamle bygninger. Dyrt men også godt. Måske lidt for dyrt i forhold til kvalitet.

Læs mere
 
search map