Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Castello di Meleto

 
Castello di Meleto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello di Meleto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaiole in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lidt over en kilometer uden for Gaiole in Chianti ligger Castello di Meleto i ensom majestæt på toppen af en bakke. Udsigten er pragtfuld over dalene, skovene og de talrige vinmarker, der omgiver borgen. Her produceres mange gode vine, som man naturligvis både kan smage og købe på stedet, og så er her en række lejligheder, der udlejes på ugebasis. De har alle egen terrasse eller have og ligger i maleriske gamle bygninger omkring borgen.

Castello di Meleto er en omvej værd, også hvis det blot er for at se den imponerende borg, hvis historie går tilbage til tolvhundredetallet. Det tilhørte oprindelig det nærliggende benediktinerkloster Badia a Coltibuono (som for øvrigt også er et besøg værd), og vi hører første gang om det i et dokument fra 1269, hvor det tilhører adelsslægten Ricasoli. I flere århundreder lå Castello di Meleto i skudlinjen i den evindelige kamp mellem Siena og Firenze, og derfor ser vi også, at befæstningerne udvikler sig fra tolvhundretallet frem til fjortenhundredetallet, hvor introduktionen af kanoner nødvendiggør mere solide mure.

Læs mere om Castello di Meleto

Familien Ricasoli var stadig ejere i syttenhundredetallet, hvor borgen i tidens stil udbygges til et lystslot med store nye barokke sale, et lille teater, plads til mange tjenestefolk osv. I attenhundredetallet forlod familien Ricasoli Castello di Meleto for at bo på den væsentlig større Castello di Brolio, hvor Bettino Ricasoli indskrev sig i historien som den, der opfandt Chianti, eller rettere som manden der gjorde sig tanker om vinen og nedfældede dem på skrift.

La Loggia
- Er et lille selvstændigt hus beliggende 150 meter fra svømmebassinet. I stueetagen finder vi et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der en stue med køkkenhjørne og ud for denne terrasse og have med bord og stole. Der er privat parkering ved huset.
Le Terrazze Uno
- Ligger op ad forsvarsværket, der engang omgav borgen, ca. 100 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en meget stor stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse med bruser og toilet. Over stuen er der en stor hems, hvorpå du finder en dobbeltseng. Lejligheden er udstyret med aircondition. Der er privat terrasse med bord og stole til lejligheden
Le Terrazze Due
- Ligger op ad forsvarsværket, der engang omgav borgen, ca. 100 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en meget stor stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse med bruser og toilet. Over stuen er der en stor hems, hvorpå du finder en dobbeltseng. Lejligheden er udstyret med aircondition. Der er privat terrasse med bord og stole til lejligheden
Limonaia Uno
- Ligger op ad forsvarsværket mod sydøst, ca. 50 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser og toilet samt soveværelse med dobbeltseng. Foran stuen ligger haven (med bord og stole).
Limonaia Due
- Ligger op ad forsvarsværket mod sydøst, ca. 50 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser og toilet samt soveværelse med dobbeltseng. Foran stuen ligger haven (med bord og stole).
Limonaia Tre
- Er et lille selvstændigt hus i to plan beliggende ca. 50 meter fra svømmebassinet. I stueetagen er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der en stue med køkkenhjørne. Huset har privat have med bord og stole.
Vignanova
- Er et selvstændigt hus beliggende i stueetagen med plads til 6 personer. Det består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelse med dobbeltseng og eget bad/toilet samt et soveværelse med to enkeltsenge og privat bad/toilet. Fra terrassen nydes udsigten over borgen. Huset er er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn.

Lejlighederne på Castello di Meleto

Fireværelseslejlighed Pietro Leopoldo med 6/7 sovepladser (stueetage)

6/7 persone - 85mq - Piano Terra · Soggiorno/pranzo con angolo cottura e divano-letto singolo, forno, lavastoviglie, Tv Sat; · n.1 camera matrimoniale; · n.1 camera a due letti; · n.1 camera a due letti; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con vasca idromassaggio.

Fireværelseslejlighed Pio Maria med 6/7 sovepladser (stueetage)

6/7 persone - 90mq - Piano Terra · Soggiorno/pranzo con divano-letto singolo ed angolo cottura (forno, lavastoviglie) Tv Sat; · n.1 camera matrimoniale: · n.1 camera a due letti; · n.1 camera a due letti; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con vasca idromassaggio.

Treværelseslejlighed Eleonora Teresa med 4/5 sovepladser (1. sal)

4/5 persone - 75mq - Primo Piano Aria condizionata · Soggiorno/pranzo con caminetto, divano-letto singolo ed angolo cottura (forno, lavastoviglie) Tv Sat; · n.1 camera matrimoniale; · n.1 camera a due letti; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con vasca idromassaggio.

Fireværelseslejlighed Cesare Orazio med 6/7 sovepladser (1. sal)

6/7 persone - 108mq - Primo Piano · Grande soggiorno/pranzo con caminetto, divano-letto singolo ed angolo cottura (forno, lavastoviglie) Tv Sat; · Aria condizionata; · n.1 camera matrimoniale; · n.1 camera a due letti; · n.1 camera a due letti; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con doccia; · n.1 bagno con vasca idromassaggio.

Etværelseslejligheden Le Terrazze Uno med 2/4 sovepladser

Le Terrazze Uno ligger op ad forsvarsværket, der engang omgav borgen, ca. 100 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en meget stor stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse med bruser og toilet. Over stuen er der en stor hems, hvorpå du finder en dobbeltseng. Lejligheden er udstyret med aircondition. Der er privat terrasse med bord og stole til lejligheden.

Etværelseslejligheden Le Terrazze Due med 2/4 sovepladser

Le Terrazze Due ligger op ad forsvarsværket, der engang omgav borgen, ca. 100 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en meget stor stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse med bruser og toilet. Over stuen er der en stor hems, hvorpå du finder en dobbeltseng. Lejligheden er udstyret med aircondition. Der er privat terrasse med bord og stole til lejligheden.

Toværelseslejligheden Limonaia Uno med 2/4 sovepladser

Limonaia Uno ligger op ad forsvarsværket mod sydøst, ca. 50 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser og toilet samt soveværelse med dobbeltseng. Foran stuen ligger haven (med bord og stole).

Toværelseslejligheden Limonaia Due med 2/4 sovepladser

Limonaia Due ligger op ad forsvarsværket mod sydøst, ca. 50 meter fra svømmebassinet. Lejligheden består af en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser og toilet samt soveværelse med dobbeltseng. Foran stuen ligger haven (med bord og stole).

Toværelseslejligheden Limonaia Tre med 2 sovepladser

Limonaia Tre er et lille selvstændigt hus i to plan beliggende ca. 50 meter fra svømmebassinet. I stueetagen er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der en stue med køkkenhjørne. Huset har privat have med bord og stole.

Treværelseslejligheden La Loggia med 4 sovepladser

La Loggia er et lille selvstændigt hus beliggende 150 meter fra svømmebassinet. I stueetagen finder vi et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der en stue med køkkenhjørne og ud for denne terrasse og have med bord og stole. Der er privat parkering ved huset.

Fireværelseslejligheden Vignanova med 6 sovepladser

Vignanova er et selvstændigt hus beliggende i stueetage med plads til 6 personer. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelse med dobbeltseng og eget bad/toilet samt et soveværelse med to enkeltseng og privat bad/toilet. Fra dens terrasse nydes udsigten over borgen. Det er er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map