Anmeldelser af Borgo Casa al Vento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Casa al Vento

Læs personlige anmeldelser af Borgo Casa al Vento som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Casa al Vento. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke helt som forventet

Jeg synes, at in-Italia har oversolgt stedet lidt. Stedet virker ikke udpræget lækkert. Det trænger til at der ofres lidt mere tid på udenoms faciliteterne. For mange af krukkerne er fyldt med ukrudt og for længst visnede blomster/planter. Udsigten fra poolen er nærmest ikke eksisterende på grund af ukrudt og vildt voksende gevækster. Jeres egen karaktesering af tennisbanen (temmelig trist stand) kunne godt udvides til at omfatte pool området og også den lille have, der hørte til vores lejlighed.
Selve lejligheden var smånusset og især køkkenafdelingen var nedslidt og skrotningsmodent. Det eneste større skab, der var i hele lejligheden kunne vi ikke åbne
og en alt-muligmand måtte tilkaldes. Det burde vel være ordnet i forbindelse med rengøring efter de forrige gæster, hvis en sådan har fundet sted. Skabsskuffen gemte i øvrigt på gamle "bundbrædder til en seng.

Anbefaling til kommende gæster

Der ligger en særdeles anbefalelsesværdig restaurant ca. halvvejs nede af bjerget.

In-Italia's kommentar

Vi beklager, hvis du ikke finder overensstemmelse med vores beskrivelse og virkeligheden, men vi har svært ved at se, at vi skulle have oversolgt. Vores klassifikation af Borgo Casa al Vento er tre sole, hvilket defineres som "Mellem standard: gennemsnitlige hoteller/ferieboliger, hvis vedligeholdelse, indretning og udstyr ikke er imponerende, men helt igennem funktionel og tilfredsstillende, især hvis du bruger dem som udgangspunkt for livet uden døre. Mange vil betegne dem som ”turistklasse”.". Det synes vi i grunden passer fint på Borgo Casa al Vento. Bemærk også, at vores beskrivelse ikke indeholder så meget som ét rosende tillægsord, bortset fra "højt serviceniveau", hvilket vi mener er korrekt.

Borgo Casa al Vento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Casa al Vento
Toværelseslejligheden Veranda med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

CASA AL VENTO

Vi havde en meget afslappende ferie på Casa al Vento. Hele opbygningen af stedet synes godt gennemtænkt. Personalet var meget serviceorienteret og talte også fremragende engelsk, som gjorde alt meget let.

Borgo Casa al Vento
Rent og pænt
Gæstfrihed

Alle på gården talte fremragende engelsk, hvilket gjorde det meget let at kommunikere.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Casa al Vento
Treværelseslejligheden Noce med 4 sovepladser

Køkkenudstyr ok, men fordi der var en lille "sideovn" (ikke mikrobølgeovn) ville det have været rart med nogle forme, så vi kunne have udnyttet denne mere
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fungerer oftest ikke, nutidens unge har høje krav ...
Pool (evt. sæsonåben)

Når der var mange gæster på gården med mange børn rakte antallet af solsenge ved poolen er ikke altid helt, når børn familier sluttede sig til.
Restaurant

God restaurant 35 € / person for hele menuen (4 retter) så kunne du tage færre retter, hvis man ønskede det. Vinpriserne var lavere.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Toscana

search map