Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Borgo Casa al Vento

Family Suite værelse Cooking Class Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på fireværelseslejlighed Eksempel på villa med privat pool Eksempel på villa med privat pool Eksempel på standard-værelse Garden-værelse Garden Suite værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold ferie på Borgo Casa al Vento, der ligger midt i vindistriktet Chianti Classico. Her er du omgivet af det karanteristiske toscanske landskab med de mange bølgende bakker, som er dækket af vinmarker og olivenlunde, og med udsigt til andre vingårde og små landsbyer.

En vingård med højt serviceniveau

Gården udgøres af en lille klynge huse, der rummer en række lejligheder, værelser, et wellnes-center og en lille restaurant. Lidt herfra ligger der to villaer med privat pool og selve vinkælderen. Borgo Casa al Vento er karakteriseret ved et højt serviceniveau med reception bemandet fra morgen til sen aften, hvor du kan få hjælp og råd til diverse aktiviteter.

Læs mere om Borgo Casa al Vento

Pool med udsigt og wellness center

Her er naturligvis en fælles swimmingpool, hvorfra du har udsigt over landskabet. Lejer du en af de to villaer, der ligger lidt afsides, får du også privat pool lige ved din dør. Hvis du trænger til lidt forandring fra vandet i poolen, og hvis du er over 18 år, kan du prøve at bade i vin - ja, på gårdens wellness center kan du nemlig slappe af i et kar med vin, hvilket er en helt særlig oplevelse. Wellnesscentret tilbyder også - mod aftale - massage og aromaterapi.

Der er ikke langt til byen

Borgo al Vento er en økologisk gård, hvor du kan smage gårdens vine (og olivenolie) enten på restauranten eller i vinkælderen. Gården ligger kun 4 km fra selve Gaiole in Chianti, så der er god mulighed for at prøve de øvrige restauranter og caféer i byen. Vælger du selv at lave mad, finder du både indkøbsmuligheder, slagter og grønthandler inde i byen.

Overnatningsmuligheder til forskellige behov

Borgo Casa al Vento byder på både værelser, lejligheder og to villaer med privat pool. Alle ferieboliger råder over wi-fi forbindelse, som virker fornuftigt, hvis du ikke har behov for at se film i HD format. Alle værelser og de to villaer er udstyret med aircondition.

Villaer med privat pool

Ved Borgo Casa al Vento er der også to villaer med privat pool. Villaerne ligger mellem 100 og 200 meter fra den centrale del af gården, hvor du finder spisested og wellness. De er begge udstyret med aircondition og wi-fi og er fordelt på tre plan (stueetage, første og anden sal). Hver villa indeholder rummelig opholdsstue, køkken, 4 soveværelser og 4 badeværelser med toilet og bruser. Ved huset er der terrasse med havemøbler så du kan nyde dine måltider og gårdens gode vine udendørs, så længe vejret tillader det.

Læs om lejlighederne på Borgo Casa al Vento

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo Casa al Vento

Læs personlige anmeldelser af Borgo Casa al Vento som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Casa al Vento. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Borgo Casa al Vento

Superskønt!

God mad, sødt og hjælpsomt personale og fantastisk god vin!

Læs mere

Dejligt miljø og god service

Stor og hjemmelig lejlighed. Det føltes aldrig som et hotelværelse. Vi var så heldige at have "egen" pool i forbindelse til vores lejlighed Fienile. Stort og veludrustet køkken og øvrige værelser var også rummelige. Udsigten fra terrassen var fantastisk selv om en klatrerose reducerede udsynet. Vi blev venligt modtaget af personalet med et personligt touch. De var meget glade for at kunne byde os velkomment.
Vi bestilte en vinsmagning med rundvisning på vingården. Selv om det var sjovt syntes vi ikke at det var de € 20,- værd pr. person.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo Casa al Vento

Læs mere

Rolig landferie

Læs mere

CASA AL VENTO

Vi havde en meget afslappende ferie på Casa al Vento. Hele opbygningen af stedet synes godt gennemtænkt. Personalet var meget serviceorienteret og talte også fremragende engelsk, som gjorde alt meget let.

Læs mere

Ikke helt som forventet

Jeg synes, at in-Italia har oversolgt stedet lidt. Stedet virker ikke udpræget lækkert. Det trænger til at der ofres lidt mere tid på udenoms faciliteterne. For mange af krukkerne er fyldt med ukrudt og for længst visnede blomster/planter. Udsigten fra poolen er nærmest ikke eksisterende på grund af ukrudt og vildt voksende gevækster. Jeres egen karaktesering af tennisbanen (temmelig trist stand) kunne godt udvides til at omfatte pool området og også den lille have, der hørte til vores lejlighed.
Selve lejligheden var smånusset og især køkkenafdelingen var nedslidt og skrotningsmodent. Det eneste større skab, der var i hele lejligheden kunne vi ikke åbne
og en alt-muligmand måtte tilkaldes. Det burde vel være ordnet i forbindelse med rengøring efter de forrige gæster, hvis en sådan har fundet sted. Skabsskuffen gemte i øvrigt på gamle "bundbrædder til en seng.

Læs mere
 
search map