Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Borgo Casa al Vento

Cooking Class Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på fireværelseslejlighed Eksempel på villa med privat pool Eksempel på villa med privat pool Eksempel på standard-værelse Garden-værelse Garden Suite værelse Family Suite værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold ferie på Borgo Casa al Vento, der ligger midt i vindistriktet Chianti Classico. Her er du omgivet af det karanteristiske toscanske landskab med de mange bølgende bakker, som er dækket af vinmarker og olivenlunde, og med udsigt til andre vingårde og små landsbyer.

En vingård med højt serviceniveau

Gården udgøres af en lille klynge huse, der rummer en række lejligheder, værelser, et wellnes-center og en lille restaurant. Lidt herfra ligger der to villaer med privat pool og selve vinkælderen. Borgo Casa al Vento er karakteriseret ved et højt serviceniveau med reception bemandet fra morgen til sen aften, hvor du kan få hjælp og råd til diverse aktiviteter.

Læs mere om Borgo Casa al Vento

Pool med udsigt og wellness center

Her er naturligvis en fælles swimmingpool, hvorfra du har udsigt over landskabet. Lejer du en af de to villaer, der ligger lidt afsides, får du også privat pool lige ved din dør. Hvis du trænger til lidt forandring fra vandet i poolen, og hvis du er over 18 år, kan du prøve at bade i vin - ja, på gårdens wellness center kan du nemlig slappe af i et kar med vin, hvilket er en helt særlig oplevelse. Wellnesscentret tilbyder også - mod aftale - massage og aromaterapi.

Der er ikke langt til byen

Borgo al Vento er en økologisk gård, hvor du kan smage gårdens vine (og olivenolie) enten på restauranten eller i vinkælderen. Gården ligger kun 4 km fra selve Gaiole in Chianti, så der er god mulighed for at prøve de øvrige restauranter og caféer i byen. Vælger du selv at lave mad, finder du både indkøbsmuligheder, slagter og grønthandler inde i byen.

Overnatningsmuligheder til forskellige behov

Borgo Casa al Vento byder på både værelser, lejligheder og to villaer med privat pool. Alle ferieboliger råder over wi-fi forbindelse, som virker fornuftigt, hvis du ikke har behov for at se film i HD format. Alle værelser og de to villaer er udstyret med aircondition.

Læs om lejlighederne på Borgo Casa al Vento

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map