Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det maleriske Chianti, nordøst for Siena, ligger Gaiole in Chianti. Den har ca. 2.300 indbyggere, ligger i en dal 360 m.o.h. og hører under Siena-provinsen. Dens historiske centrum er en smule mindre end centrum i Castellina in Chianti og Radda in Chianti og der er kun få spisesteder.

Vinmarker m.m.

Området er kendt for de verdensberømte Chianti-vine, men udover de uendelige vinmarker findes her adskillige middelalderborge og fæstninger spredt rundt omkring i landskabet, som her er meget skovrigt. En af disse borge er Castello di Spaltenna, hvor man kan beundre Pieve di Santa Maria fra omkring år 1030, en romansk landsbykirke med tre skibe, apsis og et fornemt klokketårn. Castello di Spaltenna ligger lige uden for byen og fungerer i dag som hotel!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Salami

På disse kanter laves også Salame di Cinta Senese, dvs en salami lavet af kød fra svin af den antikke Cinta-race fra Siena-bjergene. Den har en meget kraftig smag og mørkerød farve, da den meget passende er tilsat rødvin.

Cykelløb

Hvert år i starten af oktober afholdes cykelløbet L’Eroica, hvis forskellige ruter går rundt i den sydlige del af Chianti, primært på grusveje, med start og slut i Gaiole in Chianti.

Læs mere om Gaiole in Chianti

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map