Anmeldelser af Hotel Kyrton

 
Hotel Kyrton er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Kyrton er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forte dei Marmi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Kyrton

Læs personlige anmeldelser af Hotel Kyrton som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Kyrton. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mariann og rejsefælle fra Glostrup boede på Hotel Kyrton i Forte dei Marmi fra d. 20. til d. 27. september 2008.

Alle arrangementer fra In-italias side har klappet. Hotel Kyrton var hyggeligt, men vi syntes ikke, der var meget liv i byen Forte dei Marmi. Måske var det lidt uden for sæsonen! Vi havde også lidt problemer med at finde et sted at spise frokost. Hvis du først kom mellem kl. 14.00 og 14.30 fik man at vide, at der var lukket, selv om der stadigvæk sad en del mennesker ved bordene. Desuden var det også lidt kedeligt, at forretningerne lukkede mellem 13.00 og 16.00. Det var som regel i det tidspunkt, vi nåede frem til de forskellige steder, og så var forretningerne lukket. Men det kan der jo nok ikke laves om på. Vi besøgte bl.a. Viareggio, og der var mere liv dèr end i Forte dei Marmi og også marked. Alt i alt har det været en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map