Hotel i Forte dei Marmi i Toscana

Hotel Hermitage

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dejligt badevand indenfor kort afstand

Hotellet ligger i en rolig del af Forte dei Marmi med blot 800 m til havet, og som gæst her har du adgang til en privat strand med liggestole og parasoller og her er tilmed en restaurant på stranden. Det tager små 12 minutters til fods fra hotellet og til stranden. På hotellets private strand er der desuden mulighed for at leje speedbåd og udstyr til windsurfing.

Stort skønt poolområde

Den private, skønne og grønne park, der omgiver hotellet, indbyder bl.a til afslapning i liggestolene ved poolen (14 x 7 m), hvor der i øvrigt også findes en bar. Poolen er indhegnet, således at du ikke skal være bekymret for, at der er en risiko for, at de kan falde i.

Underholdning for børnene

Udover at børnene kan boltre sig på legepladsen, så arrangeres her også underholdning for børnene. Et par gange om ugen kommer der et animations-team, som spiller og tegner med børnene, i ca. 1,5 times tid omkring middag. Så her slipper du altså for det typisk larmende animationsteam, som man kender fra de helt store charterhoteller. Her er også en sandkasse i skygge, så børnene kan bygge sandslotte.

Læs mere om Hotel Hermitage

Restaurant på stedet

I hotellets restaurant kan man smage på typiske toskanske retter, og her er endda en vidunderlig køkkenhaven, hvor de dyrker alle de økologiske grønsager, der bruges til madlavningen. Restauranten har ry for at lave en fantastisk cheesecake, og morgenmaden serveres som buffet, så her bør være noget for alles smag.

En aktiv ferie

En god idé er, at leje en cykel på stedet og køre en tur langs den smukke strækning ved stranden. Der er også mulighed for at spille tennis, og i en afstand af få kilometer finder man en golfbane med 18 huller.

Komfortable værelser

Værelserne er indrettet elegant og i en smuk gammeldags stil og har alle privat badeværelse, minibar, aircondition og telefon.

Læs om værelserne på Hotel Hermitage

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map