Anmeldelser af Hotel Alcione

 
Hotel Alcione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Alcione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forte dei Marmi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Alcione

Læs personlige anmeldelser af Hotel Alcione som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Alcione. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Malene og Jacob fra Albertslund boede på Hotel Alcione i Forte dei Marmi fra d. 7. til d. 12. juli 2009.

Desværre må vi sige, at hotellet i Forte dei Marmi var skuffende. Værelserne var sådan set ok, men vi havde bestilt halvpension, og aftensmaden var decideret ringe! De varme hovedretter var kolde HVER aften, og det virkede som pre-fabrikeret mad. Selve området var forholdsvis stille og roligt, og stranden var meget flot. Vores opfattelse var, at der var rigtig mange italienere, der gerne "vil være noget ved musikken", der holdt ferie der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map