Hotel i Forte dei Marmi i Toscana

Grand Hotel

 
Grand Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forte dei Marmi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du ned til strandvejen Viale della Repubblica ikke langt fra havet. Med andre ord så har du en beliggenhed ved stranden. På hotellet findes restaurant, bar og udendørspool, hvilket er praktisk, hvis du en dag beslutter dig for at blive "hjemme".

Et populært rejsemål

Forte dei Marmi er et populært rejsemål delvis på grund af de gode sol- og bademuligheder og dels på grund af de nærliggende udflugtsmål. Byen har desuden et godt udbud af det meste, når det gælder spisesteder, udendørs service og forskellige butikker. Restauranten på hotellet serverer både italienske og internationale retter, så du behøver ikke at tage langt for at spise godt. En drink før eller efter middagen bestiller du i baren eller nede på stranden, hvor der er flere serveringssteder.

Læs mere om Grand Hotel

Godt udsangspunkt for udflugter

Da du befinder dig i det nordlige Toscana, har du masser af gode udflugtsmål. Du kan besøge de nærliggende strande og feriesteder som for eksempel Marina di Pietrasanta, og glem ikke at tage lidt ind i landet til Pietrasanta, som er en meget charmerende, lille by. Længere sydpå ligger Viareggio, som er en pulserende badeby, og kører du videre, kommer du til Pisa, Lucca og byerne Vinci, Calci og Buti. Pisa ligger kun ca. 37 km fra Forte dei Marmi

Vælger du at køre nordpå, kommer du til det vidunderlige Lerici og videre til nationalparken Cinque Terre. Til Monterosso, som er den af de fem byer, der ligger længst væk, er der ca. 84 km. Et godt tip er at parkere bilen i La Spezia og fortsætte med båd og tog for at tage mellem alle de vidunderlige byer i Cinque Terre.

Alla værelser har aircondition

Der er totalt 60 værelser på Grand Hotel. De er alle udrustet med TV, telefon, aircondition, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. De fleste værelser har balkon, men vi kan ikke garantere det i forvejen. Wi-Fi har du i fællesområderne.

Skjul teksten
 
 
search map