Villa i Follonica i Toscana

Villa Alioppa

 
Villa Alioppa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Alioppa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne nyistandsatte villa ligger omgivet af syv hektarer landbrugsjorder, hvor ejerne dyrker oliven og andre afgrøder. Hvis man gerne vil bo tæt på de gode sandstrande i det sydlige Toscana og vægter en stor selvstændig bolig til en rimelig pris højere end et svømmebassin, så er dette det rigtige valg.

Villaen er nemlig lige blevet færdig til udlejning i 2007, og med kun 8 km til stranden ved Follonica, kan man sagtens undvære en pool. Landevejen, som forbinder Follonica med den smukke middelalderby Massa Marittima ligger 250 meter fra huset, så man kommer hurtigt omkring.

Læs mere om Villa Alioppa

Rundt om villaen findes græsplæner, terrasse med havemøbler (også på første sal), grill samt vippehund og gynge til børnene. Haven er helt indhegnet. For at finde det nærmeste supermarked skal man to km væk, mens den nærmeste restaurant og bar kun er 1 km herfra. Når vi nu taler om omgivelserne, bør vi også nævne, at der ca. 100 meter fra villaen ligger en lille smedje, hvor de fremstiller landbrugsredskaber, så man må påregne nogen støj fra hammer og ambolt fra tid til anden.

Villa med 10 sovepladser (ca. 230 m²):
- Villaen er på ca. 230 m² og ligger i to plan. I stueetagen finder vi en stor stue (ca. 100 m²) med pejs, stort spisebord og sofaarrangement, køkken (med fire blus,ovn og opvaskemaskine), et ca. 40 m² stort værelse med to sovesofaer til hver to personer og et badeværelse/toilet. På første sal findes to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser (det ene med balkon) og et værelse med to enkeltsenge og adgang til den store terrasse. Villaen har vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map