Agriturismo i Follonica i Toscana

Podere Il Martellino

 
Podere Il Martellino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Il Martellino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Martellino stammer fra slutningen af 1800-tallet og tilhørte oprindelig familien Habsburg-Lorraine som herskede i Storhertugdømmet Toscana fra en gang i 1700-tallet til Italiens samling i 1860 (bortset fra en lille parentes i Napoleons epoke). Huset ligger på en lille bakke hvorfra man ser havet, Follonicas bugt og Elba i det fjerne.

Pool og velholdt have

Ud over indtægten fra det beskedne antal gæster man modtager her, produceres olivenolie på gårdens otte hektar jord. I den store have findes et svømmebassin (7 x 14 m. og 1,37 m dyb) og adskillige borde med tilhørende stole og parasoller og en fællesgrill. Til alle lejligheder hører eget bord og stole i haven eller på fællesterrassen.

Afstande

Follonica 2 km, Massa Marittima 15 km og Siena 70 km.

Læs mere om Podere Il Martellino

Selv i eventyrene er der en skurk

Den eneste ulempe ved dette dejlige sted er at Via Aurelia kun ligger 150 meter fra huset. Dette medfører, skønt man ikke kan se trafikken for træer og bakker, at der er en mærkbar støj, som dog ikke høres indendøre.

Lejl. nr. 1
- Treværelseslejlighed på ca. 75 m² med plads til seks personer, beliggende i stueetagen. Lejligheden består af opmuret køkken med opvaskemaskine, stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 2 / 3
- Treværelseslejligheder hver på ca. 60 m² med plads til fem personer, beliggende på første sal. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 4
- Toværelseslejlighed på ca. 35 m² med plads til tre personer, beliggende i stueetagen. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 5
- Toværelseslejlighed på ca. 40 m² med plads til fire personer, beliggende i stueetagen. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 6
- Toværelseslejlighed på ca. 40 m² med plads til fire personer, beliggende i stueetagen i en selvstændig, lille bygning adskilt fra hovedbygningen. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Podere Il Martellino

Læs personlige anmeldelser af Podere Il Martellino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Il Martellino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Podere Il Martellino

dejligt Toscana

meget fint sted og meget service mindet værk. Det kunne være rart at ved at motorvejen køre lige bagvæg huset.

Læs mere

En smuk perle.

Særdeles skønt og pragtfuldt sted. Vi har været der 2 gange nu.
Det ligger smukt . Skøn personale og dejligt rent og fint sted.
men en ting er meget træls - selve indkørslen en ca.1 1/2 km meget træls grusvej, som jeg dette år syntes var blevet noget kun mere træls. Store ujævne sten, granit sten og ujævn grusvej. Den passer slet ikke med stedets smukke placering- man tror det er løgn når man kommer til grusvejen, det ligner noget slemt slum. Så når man ser det i det store hele, er det 2 vidt forskellige kontraster slum til slot. Syntes det ikke er helt ok, da bilen næsten bliver splittet af. Det er et ret dyrt sted, så syntes måske det ville være på plads man fik ordnet nogle ordentlige køreforhold til stedet.

Læs mere

Ren helse for sjælen

Et fantastisk sted.Stille og roligt med udsigt ud over bugten og Follonica. Vi er ihvertfald helt solgt. Lejligheden var hyggelig og holdt i italiensk stil - pænt og rent. Ikke noget luksus over selve lejligheden, men det ville heller ikke have passet til den. Vi havde tre børn med og valgte at tilkøbe en ekstra seng selvom der var sovesofa i køkken/alrum. Det fortrød vi ikke. Der kan være lidt støj fra Hundepensionen længere nede af vejen, hvis man sover med åbent vindue - men ikke noget stort problem. Olivenolie kan købes på stedet - lidt dyrt men kan varmt anbefales. Vi kommer igen, det er helt sikkert.

Læs mere

Bedømmelse af Podere Il Martellino

Læs mere

Bedømmelse af Podere Il Martellino

Læs mere

Per-Magnus og familie fra Colorado Springs, Co i USA boede på Podere Il Martellino i Follonica fra den 3. til 8. september 2012.

Beliggenhed var fantastisk, perfekt til at udforske det omgivende Toscana, faciliteterne præcis som beskrevet. Meget fredeligt og stille, bortset fra trafikstøj fra hovedvejen nedenfor og bagved (generede ikke os). Poolen var vidunderlig til børn, parkering meget smal i de afsatte parkeringsområder, stor risiko for at få en bule i din bildør fra andre bilers døre.
Der var meget lidt i lejligheden i form af fornødenheder, ingen servietter, ingen salt/peber, ingen papirhåndklæder, en halv rulle toiletpapir, så vi måtte købe disse ting. Havde ikke regnet med det.
Rengøringsgebyr (kun kontant) er 35 euro, jeg tror jeres hjemmeside siger 40.
Ville besøge igen.

Læs mere
 
search map