Agriturismo i Follonica i Toscana

Podere Il Martellino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Martellino stammer fra slutningen af 1800-tallet og tilhørte oprindelig familien Habsburg-Lorraine som herskede i Storhertugdømmet Toscana fra en gang i 1700-tallet til Italiens samling i 1860 (bortset fra en lille parentes i Napoleons epoke). Huset ligger på en lille bakke hvorfra man ser havet, Follonicas bugt og Elba i det fjerne.

Pool og velholdt have

Ud over indtægten fra det beskedne antal gæster man modtager her, produceres olivenolie på gårdens otte hektar jord. I den store have findes et svømmebassin (7 x 14 m. og 1,37 m dyb) og adskillige borde med tilhørende stole og parasoller og en fællesgrill. Til alle lejligheder hører eget bord og stole i haven eller på fællesterrassen.

Afstande

Follonica 2 km, Massa Marittima 15 km og Siena 70 km.

Læs mere om Podere Il Martellino

Selv i eventyrene er der en skurk

Den eneste ulempe ved dette dejlige sted er at Via Aurelia kun ligger 150 meter fra huset. Dette medfører, skønt man ikke kan se trafikken for træer og bakker, at der er en mærkbar støj, som dog ikke høres indendøre.

Lejl. nr. 1
- Treværelseslejlighed på ca. 75 m² med plads til seks personer, beliggende i stueetagen. Lejligheden består af opmuret køkken med opvaskemaskine, stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 2 / 3
- Treværelseslejligheder hver på ca. 60 m² med plads til fem personer, beliggende på første sal. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 4
- Toværelseslejlighed på ca. 35 m² med plads til tre personer, beliggende i stueetagen. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 5
- Toværelseslejlighed på ca. 40 m² med plads til fire personer, beliggende i stueetagen. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.
Lejl. nr. 6
- Toværelseslejlighed på ca. 40 m² med plads til fire personer, beliggende i stueetagen i en selvstændig, lille bygning adskilt fra hovedbygningen. Lejligheden består af køkken/alrum med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map