Anmeldelser af Mare Sì Village

 
Mare Sì Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mare Sì Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Mare Sì Village

Læs personlige anmeldelser af Mare Sì Village som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mare Sì Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Gerdur og familie fra Hafnarfjordur i Island boede på Mare Sí Village i Follonica fra d. 2. til d. 9. august 2003.

Lejlighederne var meget nydelige og smagfulde. Det var skønt at have air-condition. Haven og swimmingpoolen var meget dejlige og hele området meget nydeligt. Det var en fordel at stranden lå meget tæt. Det opfyldte vores krav undtagen servicen som var elendig. I butikkerne var service OK men meget dårlig i receptionen, baren og restauranten og ligeledes receptionen for klubmedlemmer. Det var ingen vilje til at servicere og man havde på fornemmelsen at vi var i vejen og slet ikke velkomne. Vær parat til alle de ekstra udgifter, elektricitet per person som virker fuldstændig forkert, klubkort per person for at få lov at bruge swimmingpoolen, svømmehætte mv. Alle de skjulte udgifter er utålelige, de burde være inkluderet i prisen per lejlighed. Gæsterne skal være forberedt at man ikke er specielt
velkommen på stedet. Ikke særlig sjov oplevelse når man holder ferie og betaler for det. Men hvis man ikke har behov for servicen er stedet meget godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2003
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Michael, hans kone og deres børn fra Dragør tilbragte en uge på Mare Sí Village fra d. 30. juni til d. 7. juli 2001 inden de kørte videre til Valfabbrica i Umrien. De skrev efter rejsen:

Det var et meget dejligt sted, god beliggenhed tæt på vand og by. Lejlighederne var dejlige og veludstyrede. Poolområdet var lækkert.
Vi har et par punkter, som jeg mener man skal fortælle kommende kunder. Mare Sí Village er ikke et typisk turiststed, som mange danskere vil tro, når de ser det. Der er tale om en ferieby, som italienere bruger, dvs. de ejer lejlighederne som sommerhuse. Derfor er der næsten kun italienere ( hvilket er helt fint med os, bare man ved det) Kan man ikke tale italiensk har man begrænsede muligheder på stedet. Al underholdning foregår på Italiensk og kun det, og ingen hverken på stedet eller i byen snakker engelsk undtagen et par receptionspiger i Mare Sí Village. En Parleur er absolut nødvendig og det gælder både Follonica og Valfabricca. (Vi havde ingen og det var ærgerligt. Vi kom ikke langt med vores engelsk ). Jeg mener omkring Follonica, på trods af stedet kvaliteter, at det er for dyrt, når det hele regnes med. Prisen passerer med klubkort osv. hurtigt kr. 7.000 for en uge, og det er for meget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map