Feriebolig i Follonica i Toscana

Mare Sì Village

 
Mare Sì Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mare Sì Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nyopførte ferieboliger beliggende 400 meter fra stranden og hen mod to km fra Follonicas bycentrum. Stranden kan nås til fods ad en sti (400 meter) eller med bil (to km).

På stedet er der reception, bar, isbutik, restaurant, snackbar, minimarked og kiosk. I Follonicas centrum ligger der flere butikker, restauranter og caféer samt apotek. Gæsterne kan desuden benytte sig af svømmebassin og børnebassin, belyst tennisbane, idrætsbane, legeplads og boccia.

Læs mere om Mare Sì Village

Bygningerne indeholder alle fire lejligheder, som ligger i stueetagen. Inde ved ferieboligerne er bilkørsel forbudt med undtagelse af de ydre vej, som løber omkring dem, hvilket gør stedet særlig velegnet til børnefamilier.

Det skal bemærkes at feriecenter ligger mellem togbanen og Aurelia-vejen, som er trafikeret især i weekenderne, som de fleste veje ved kysten. På grund af de mange arrangementer (dvs. musik og fester) samt dens beliggenhed kan vi ikke anbefale stedet til dem der ønsker et stille feriested.

Alle lejligheder har egen indgang, er enkelt møblerede og råder over badeværelse, fjernsyn, telefon og aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map