Villa i Follonica i Toscana

Il Casale di Zio Nando

 
Il Casale di Zio Nando er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casale di Zio Nando er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

11 km fra sandstrandene i det sydlige Toscana finder vi Il Casale di Zio Nando. Huset blev opført i 1864 som en del af et stort gods, der tilhørte en af Toscanas ældste adelsfamilier, greverne Guidi. Som så mange andre gamle bondegårde blev huset forladt under den store industrialisering i kølvandet på 2. Verdenskrig, men da man havde sans for at bygge solidt i 1800-tallet, stod huset stadig smukt, da det midt i 1980'erne blev istandsat og indrettet med tanke på vore dages krav til komfort.

I den 2500 m² store, helt indhegnede have finder du en pool på 13 x 7 m (dybde 160-210 cm) med tilhørende parasoller, solsenge og en bruser.

Villaen på Il Casale di Zio Nando

Villa med 6/10 sovepladser

Villaen er ca. 200 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du opmuret køkken (med opvaskemaskine, kogeblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab), rum med vaskemaskine, spisestue, opholdsstue med satellit-fjernsyn, billardrum og et badeværelse. På anden etage er der et gennemgangsværelse med en sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge og to badeværelser. Foran huset finder du en velmøbleret overdækket terrasse med udsigt til poolen.

 
 
search map