Feriebolig i Follonica i Toscana

Golfo del Sole

 
Golfo del Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Golfo del Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Golfo del Sole ligger uden for badebyen Follonica helt ud til havet. Du kan efterlade bilen på parkeringspladsen og blive her hele ugen uden at kede dig, da her findes stor pool samt børnepool, tennis, fodboldbane, minigolf, bordtennis, fitness corner, vandsport, cykler, minimarked, restauranter… og ingen biler. Eller kan du komme på udflugt til de mange spændende byer i området (Populonia, Suvereto, Massa Marittima osv.) eller til øen Elba, da færgen sejler fra Piombino, få kilometer fra din feriebolig.

Børnene er i centrum

På Golfo del Sole er det tydeligt, at alt er arrangeret således, at børnene har det godt, samtidig med at forældrene kan slappe af. Ingen biler kører på feriecentrets grund, og der er rigtig god plads til at løbe, lege og bade både på stranden og bag ved den i de høje sandklitter under pinjeskoven. Om aftenen arrangeres underholdning ved scenen nær poolen og restauranterne, men der tages også hensyn til, at det skal ikke støje for længe, så gæsterne kan sove.

Schweitzisk ejer og organisation

Trods du er midt i Toscana og vil smage de italienske specialiteter, er feriecentrets ejer et schweizisk selskab. Der tales derfor naturligvis tysk ved disken, men også engelsk (og italiensk, da det meste af personale er italienere).

Spring i havet eller i poolen

Her kan dine børn bade med smag af salt i munden eller i den store pool uden bølger… hvis de bliver for høje. Ved den store pool er der også børnebassin og rutchebane til glade timer sammen med legekammeraterne.

Vælg den feriebolig, der passer dig bedst

- Du kan bo i bungalows ud til stranden med udsigt over solnedgangen. Alle bungalows som In-Italia formidler er renoveret og råder over ovn og opvaskemaskine i køkkenet samt satellit-TV, Wi-Fi og aircondition. Hver bungalow har en overdækket terrasse/veranda udenfor.
- Du kan bo i de store treværelseslejligheder i bygningerne ud til fyrreskoven. Lejlighederne er renoveret og råder over aircondition, opvaskemaskine, satellit-TV og Wi-Fi. Der ikke ovn. Fra hver lejlighed har du udgang til en bred balkon.
- Hotelværelserne er en god løsning for de voksne uden børn, der følger med på familieferie. Bedsteforældre eller yngre familiemedlemmer finder her det ekstra soverum, som de kan have behov for.

Lejlighederne på Golfo del Sole

Studiolejlighed

Studiolejlighed med aircondition, som ligger i et dobbelthus på parksiden (400 m fra stranden) omgivet af en privat park. Her er et opholdsrum med to adskilte senge og satellit-TV, et tekøkken med opvaskemaskine, badeværelse med bruser samt terrasse.

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejligheder med aircondition, som ligger i et dobbelthus på parksiden (400 m fra stranden) omgivet af en privat park. Her er et opholdsrum med satellit-TV og sovesofa til 2 personer, en balkon eller terrasse, et soveværelse med dobbeltseng og et køkken med opvaskemaskine. Badeværelset har bruser.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejligheder med aircondition, som ligger i et dobbelthus på parksiden (400 m fra stranden) omgivet af en privat park. Her er et opholdsrum med satellit-TV og sovesofa til 2 personer, en balkon eller terrasse, to soveværelser (1 dobbeltseng og 1 køjeseng) og et køkken med opvaskemaskine. Badeværelset har bruser.

Bungalow m. 1 soveværelse

Bungalow, som ligger lige ud til havet. Her er der gratis WiFi, en opholdsstue med sovesofa til 2 personer samt en sammenklappelig seng, 1 soveværelse med dobbeltseng samt køkken med opvaskemaskine og ovn. Herudover er der satellit-HD-TV, terrasse, badeværelse med hårtørrer samt aircondition.

Bungalow m. 1 soveværelse og havudsigt

Bungalow, som ligger lige ud til havet. Her er der gratis WiFi, en opholdsstue med sovesofa til 2 personer samt en sammenklappelig seng, 1 soveværelse med dobbeltseng samt køkken med opvaskemaskine og ovn. Herudover er der satellit-HD-TV, terrasse, badeværelse med hårtørrer samt aircondition.

 
 

Gæstebedømmelser af Golfo del Sole

Læs personlige anmeldelser af Golfo del Sole som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Golfo del Sole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Golfo del Sole

Dejligt resort, dog lidt overfyldt..

Resort der leverer det meste af det der stod på pakken. Skøn strand, fine nyrenoverede lejligheder, velholdt område, okay restauranter. Dog elendig ej-gratis wifi, for lille pool-område, svingende service på restauranter og alt for lille supermarked. Fin beliggenhed i.f.t. vin-udflugter.

Læs mere

Svarede til forventningerne

Pladsen havde en god og rolig atmosfære. Lejligheden var stor og rummelig og godt udstyret. Det var dejligt at ha solsenge ved en flot badestrand tilgængelige under hele opholdet. Hyggelig og serviceminded betjening. Vi vil tilbage!

Læs mere

Virkelig dejlig ferie

Fremragende ferie på Golfo del Sole, lejligheden er prima og fuldstændigt renoveret. Rummelig, ren, dejligt sengetøj, aircondition fungerer perfekt, myggenet, stort køleskab, opvaskemaskine. Adgang fra balkonerne i stueetagen eller på første sal. Meget smuk park, som passes godt, skygge fra palmetræerne, parasoller og rosenbuske. Fin, opvarmet pool, overvåget og med liggestole. Adgang til stranden via en lille sti mellem bungalowerne. Smuk strand med fint sand, overvåget. 2 liggestole per lejlighed.

Læs mere

Bedømmelse af Golfo del Sole

Fantatisk ferie hvor vi havde vagt en bungalow på 1 række, og dette betød at vi havde direkte adgang til en smuk strand med tilhørende solsengen. Vi har i den grad nydt dette ophold, hvor børnene havde alle muligheder for underholdning, og vi som forældre kunne nyde de smukke omgivelser.

Læs mere

Bedømmelse af Golfo del Sole

Læs mere
 
search map