Feriebolig i Follonica i Toscana

Golfo del Sole

Bungalows ud til stranden Hotelværelserne Lejlighederne i pinjeskoven
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Golfo del Sole ligger uden for badebyen Follonica helt ud til havet. Du kan efterlade bilen på parkeringspladsen og blive her hele ugen uden at kede dig, da her findes stor pool samt børnepool, tennis, fodboldbane, minigolf, bordtennis, fitness corner, vandsport, cykler, minimarked, restauranter… og ingen biler. Eller kan du komme på udflugt til de mange spændende byer i området (Populonia, Suvereto, Massa Marittima osv.) eller til øen Elba, da færgen sejler fra Piombino, få kilometer fra din feriebolig.

Børnene er i centrum

På Golfo del Sole er det tydeligt, at alt er arrangeret således, at børnene har det godt, samtidig med at forældrene kan slappe af. Ingen biler kører på feriecentrets grund, og der er rigtig god plads til at løbe, lege og bade både på stranden og bag ved den i de høje sandklitter under pinjeskoven. Om aftenen arrangeres underholdning ved scenen nær poolen og restauranterne, men der tages også hensyn til, at det skal ikke støje for længe, så gæsterne kan sove.

Schweitzisk ejer og organisation

Trods du er midt i Toscana og vil smage de italienske specialiteter, er feriecentrets ejer et schweizisk selskab. Der tales derfor naturligvis tysk ved disken, men også engelsk (og italiensk, da det meste af personale er italienere).

Spring i havet eller i poolen

Her kan dine børn bade med smag af salt i munden eller i den store pool uden bølger… hvis de bliver for høje. Ved den store pool er der også børnebassin og rutchebane til glade timer sammen med legekammeraterne.

Vælg den feriebolig, der passer dig bedst

- Du kan bo ved bungalows ud til stranden med udsigt over solnedgangen. Alle bungalows som In-Italia formidler er renoveret og råder over ovn og opvaskemaskine i køkkenet samt satellit-tv, wi-fi og aircondition. Hver bungalow har en overdækket terrasse / veranda foran døren.
- Du kan bo i de store treværelseslejligheder i bygningerne i pinjeskoven. Lejlighederne er renoveret og råder over aircondition, opvaskemaskine, satellit-tv og wi-fi. Der ikke ovn. Fra hver lejlighed har du udgang til en bred balkon.
- Hotelværelserne er en god løsning for de voksne uden børn, der følger med på familieferie. Bedsteforældre eller yngre familiemedlemmer finder her det ekstra soverum, som de kan have behov for.

Læs om lejlighederne på Golfo del Sole

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Paradu Tuscany EcoResort

Castagneto Carducci, Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map