Feriebolig i Follonica i Toscana

Case Lungomare

 
Case Lungomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Case Lungomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Direkte ud til Follonicas strandpromenade ligger Casa al Mare med syv nyopførte lejligheder. Her kan man nyde det milde klima med direkte udsigt til Middelhavet fra sin egen private, overdækkede terrasse og samtidig ligger en af italienernes foretrukne badebyer lige uden for døren. Kun en vej, der er lukket for almindelig trafik, adskiller dig fra nogle af Toscanas bedste sandstrande.

Follonica byder på mange muligheder for indkøb og restaurantbesøg, hvis man ikke har lyst til at tilbringe hele ferien på stranden. Desuden er der mulighed for mange forskellige typer udflugter i området lige fra Toscanas største forlystelsespark til små pittoreske middelalderbyer.

Læs mere om Case Lungomare

toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse og havudsigt:
- Lejlighederne, som alle ligger i stueplan, består af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn, kogeplader og køleskab med frostboks, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser. De to andre sovepladser kan benyttes enten på sovesofa i stuen eller i to udtræksenge på hemsen (hemsen egner sig ikke til ophold, da der er meget lavt til loftet). Alle lejlighederne er desuden udstyret med aircondition og vaskemaskine. Vær opmærksom på, at der er en vej mellem huset og stranden.

Udendørs hører der en overdækket, møbleret terrasse til hver lejlighed, så måltiderne kan nydes i skyggen. Til hver lejlighed hører desuden egen have og privat parkeringsplads (1 plads pr. lejlighed).

Skjul teksten
 
 
search map