Agriturismo i Follonica i Toscana

Agriturismo Cannavota

 
Agriturismo Cannavota er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cannavota er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Cannavota er en lille ejendom med kun 13 lejligheder beliggende ca. 5 km fra den store badeby Follonica og dens gode sandstrande. Her bor ejerne, der står for produktion af korn og olivenolie samt avl af køer.

Alle ferielejligheder har udsigt til den gode pool med vandmassageområde og børnepool. Ved poolområdet er der også en lang overdækket veranda, som er åben på alle sider og virker som det optimale afslapningsområde, hvis man ikke vil ligge og solbade. Der findes endvidere fælles grill, parkeringsplads samt vaskerum med vaskemaskine (mod betaling).

Læs mere om Agriturismo Cannavota

Lejlighedernes Indretning er helt traditionel og lidt kedelig, men lejlighederne er meget rummelige og råder alle over selvstændig indgang og privat udendørsareal, satellitfjernsyn, aircondition og opvaskemaskine samt ovn og mikroovn. Vi betragter dem som værende gode sommerboliger til børnefamilier.

Lejlighederne på Agriturismo Cannavota

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 40 m² og ligger i stueetagen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine) og dobbeltsovsofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til terrasse med bord og stole. Én af disse lejligheder er handicapvenlig.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 55 m² og ligger i stueetagen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine) og dobbeltsovsofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til en bred balkon med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal)

Lejlighederne er ca. 55 m² og ligger på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine) og dobbeltsovsofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til en bred balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map