Agriturismo i Follonica i Toscana

Agriturismo Cannavota

 
Agriturismo Cannavota er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cannavota er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Follonica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Cannavota er en lille ejendom med kun 13 lejligheder beliggende ca. 5 km fra den store badeby Follonica og dens gode sandstrande. Her bor ejerne, der står for produktion af korn og olivenolie samt avl af køer.

Alle ferielejligheder har udsigt til den gode pool med vandmassageområde og børnepool. Ved poolområdet er der også en lang overdækket veranda, som er åben på alle sider og virker som det optimale afslapningsområde, hvis man ikke vil ligge og solbade. Der findes endvidere fælles grill, parkeringsplads samt vaskerum med vaskemaskine (mod betaling).

Læs mere om Agriturismo Cannavota

Lejlighedernes Indretning er helt traditionel og lidt kedelig, men lejlighederne er meget rummelige og råder alle over selvstændig indgang og privat udendørsareal, satellitfjernsyn, aircondition og opvaskemaskine samt ovn og mikroovn. Vi betragter dem som værende gode sommerboliger til børnefamilier.

Lejlighederne på Agriturismo Cannavota

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 40 m² og ligger i stueetagen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine) og dobbeltsovsofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til terrasse med bord og stole. Én af disse lejligheder er handicapvenlig.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 55 m² og ligger i stueetagen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine) og dobbeltsovsofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til en bred balkon med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal)

Lejlighederne er ca. 55 m² og ligger på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine) og dobbeltsovsofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Hver lejlighed har udgang til en bred balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Cannavota

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Cannavota som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Cannavota. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Agriturismo Cannavota

Et super ophold i dejlige, venlige og rolige omgivelser hvor alt virkede med undtagelse af at de kun snakker italiensk og deres ustabile og dårlige WiFi

Vi boede i lejlighed nr. 4, som grænser op mod fælles opholdspladsen ved poolen.
Plus:
God beliggenhed, med godt supermarked i nærheden (man skal have bil).
Super, rent, roligt, velholdt
God lejlighed, med godt køkken med alle basale redskaber og god air-condition. Gode og store senge.
God fælles gas-grill.
Minus:
Det er nærmest håbløst at kommunikere med ejeren "Lucca" og konen. De snakker kun Italiensk, hvilket er et kendt problem. Dog kunne tjeneren i resturationen lidt engelsk.
Opholdsstuen i lejligheden havde ikke noget vindue hvilket gjorde rummet lidt indelukket, Dog havde døren glasvindue. Men vi vænnede os til det og spiste altid udenfor, hvilket var udmærket. Måske er der nogen der sætter pris på at rummet ikke er så åbent. Så dette er lidt smag og behag.
WiFi var meget ustabilt og man måtte ud i fælesområdet ved poolen for at få fat i det. Det stoppede hele tiden op. Vi havde valgt dette sted, fordi vi skulle have adgang til Internettet, så det var meget frustrerende da det var så ustabilt eller nærmest ubrugeligt. Vi klagede over det, men der skete ikke noget.

Læs mere

Dejligt familiested.

Vi havde en stor rummelig lejlighed med to soveværelser i. et fint lille køkken, hvor man kunne lave mad, og hvor der var opvaskemaskine! Dog var der også små røde myrer, som det eneste minus.

Familien/ejerne, som driver stedet sammen med deres gård er yderst flinke og behjælpelige - dog forstår de ikke meget engelsk, men det gør det jo lidt sjovere - specielt når begge parter forstår problemet! Og får det løst.

Vi var afsted to familier sammen, og en aften havde vi besøg af en trejde familie. Vi havde booket bord i restauranten til 12 mand, hvilket godt kunne lade sig gøre. Dog var maden ikke voldsomt prangnede. Nogle fik lækkert mad, andre noget, som ikke var særligt lækkert.

Så er det jo glædeligt at stedet har et helt skur, hvor der er ikke mindre end tre grills til rådighed. Både kul og gasgril. Og når maden så er grillet, så er der rigeligt plads på fællesarealet til at spise, hvis man ikke vil sidde ude foran sin egen lejlighed.

Stedet har et dejligt pool-område lige op ad lejlighederne og fine parkeringsforhold. Wifi hastigheden er ikke voldsom høj.

Læs mere

Fint sted

Rigtig fint sted og store lejligheder i god stand. Men der er ingen regler omkring poolen og der er skrigende børn i poolen til midnat, og da alle terasser vender ud mod poolen var det ikke hyggeligt at sidder der i den larm. Den lokale strand var overfyldt, men der er en fin strand 20 min kørsel væk mod Punta Ala.

Læs mere

Torben og familie fra Danmark boede på Agriturismo Cannavota i Follonica fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Det har alt i alt været en helt fantastisk ferie. Meget søde og hjælpesomme folk på stedet der hele tiden sørgede for os.
Omgivelserne og stedet var pænt og rent og velholdt. Vedhæfter et skud derfra.
Dejlig lejlighed og gode senge og funktionelt køkken, opvaskemaskine og gaskomfur.
Selve stedet ligge tæt på stranden så mange var væk hele dagen hvilket gav god plads og ro ved poolen det meste af dagen, hvilket passede os godt.
Absolut bedste madoplevelse var på bjerget – Ristorante Al Convento – Scarlino – så smuk udsigt.
Og helt fantastisk mad, klart et sted vi skal tilbage til. Vedhæfter et foto derfra.
Så vi er meget tilfredse med dette sted og glade for I guidede os derhen.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Cannavota

Læs mere
 
search map