Follonica, Toscana Acqua Village Follonica

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ingen falliterklæring at erkende, at man kan få nok af al den gode kultur, de gode måltider og de mange eno-gastronomiske oplevelser, der typisk præger en ferie i Toscana. Og er man af sted som familien, er der sikkert bred opbakning til en dag i et underholdende og uforpligtende vandland. Du kan vælge mellem vandlandet i Cecina Mare eller det i Follonica, og begge hedder de Acqua Village.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Åbningstider

Acqua Village blev grundlagt i 2004 ved at man i princippet forenede de to parker Acqua Il Park i Cecina (fra 1993) og Aqua Park i Follonica (fra 1999). Med sammenlægningen ville man skabe et stort vand- og legeland, frem for blot to mindre vandland. Derfor fremstår de to parker i dag som et enslydende tilbud til børn i alle aldre, der ønsker at muntre sig med vandaktiviteter, underholdning, baby klub, koncerter og meget mere. Begge parker holder åbent dagligt fra starten af juni mellem kl. 10:00 og 18:00. Der er gratis parkering.

Acqua Village Follonica

Ved Follonica finder man naturligvis også vandrutchebaner, bølgebassin og børnepool. Desuden kan man spille brasiliansk fodbold (på sand), beach volley og bordfodbold i 1:1. Her er naturligvis også andre spille- og legeområde fordelt mellem restauranter, pizzeria’er, barer og oplagte picnic-områder. Som noget særligt er her desuden det såkaldte Disco Village, der består af et eksotisk diskotek, hvor man hver aften kan iagttage fascinerende og glitrende danseforestillinger eller koncerter, eller man kan sidde uden for under stjernehimlen på den afrikansk-inspirerede terrasse.

Hvor

Via Sanzio – Zona Capannino – 58022 Follonica (GR)
For yderligere oplysninger se her: http://www.acquavillage.it/

 
search map