Anmeldelser af Villa Giulia

 
Villa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Foiano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Giulia

Læs personlige anmeldelser af Villa Giulia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giulia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Maria og vennerne fra Færøerne boede på Villa Giulia i Foiano della Chiana fra d. 16. til d. 23. juli 2011 og på Campitello i Bucine fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi er meget tilfredse med jeres indsats med mails og andet, som I har hjulpet os med. Vi er også i det store og hele glad for vores rejse, vi var godt forberedt, som vi også har jer at takke for.

Der kan dog nævnes at huset i Foiano var lidt besværligt. Der lugtede stramt af kloak, opvaskemaskinen var i stykker i tre dage, og så manglede en del af huset strøm i en dag. Der skal dog siges at de arbejdede på højtryg for at få alt iorden igen og de undskyldte sig meget. Vi var desværre også nødt til at tage en tur på hospitalet med tre af børnene pga ørebetændelse, som lægerne konstaterede skyldtes det dårlige og beskidte svømmebasinvand. De ville der have oplyst telefonnummer og adresse på huset, så de kunne anmelde det hurtigs muligt, men det kender vi så ikke noget til, hvad der kom ud af det.

Trods det som gik lidt galt, er vi tilfredse med ferien og vi har allerede anbefaldet jer kraftigt til alle som tænker på at rejse til italien.
Og forresten en ting til vi overnattede ved Gardasøen på vej ned også igennem jer og det var et pragtfult sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 8 voksne, 10 børn
Navn
Hans Jørgen fra Vanløse boede med familie og rejsefæller på Villa Giulia i Foiano della Chiana fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011.

Fire familier (otte voksne og tolv børn) i en uge. Super sted - på landet og lige ved siden af en by, med glimrende indkøbsmuligheder (fremragende frisk pasta kan købes i starten af gågaden og COOP har resten). Masser af plads. God pool (blev renset løbende), hvor børnene kan larme lige så meget de vil - ingen bliver generet. Poolbord virker og er blevet brugt meget. Haven er skyggefuld og indbyder til grill og chianti hver aften.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 20 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 10 voksne, 7 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jette og familie fra Brønshøj boede på Villa Giulia i Foiano della Chiana fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi var meget glade for at bo i huset, som oversteg alle forventninger. Det var stort, smukt og ikke for fint, hvilket var godt, da vi bla var 9 børn i alderen 3-8 år. Skøn pool, hvor de større børn kunne bunde i den ene ende. Udsigten fra huset/poolen var helt fantastisk (kommer slet ikke til sin ret på billederne på hjemmesiden). Vi var meget i huset, badede, sad i den overdækkede terasse ved poolen og nød udsigten, legede, fangede firben og hyggede. Foiano Della Chiana er en hyggelig mindre by, med Coop, isbod, pizzaria etc. Fra huset er der udsigt til Lucignano (på toppen af bakketop), det er en charmerende lille middelalderby.

Rent praktisk: I huset var der kommet et køleskab til, så der nu var 2 køleskabe - godt!. Vi satte en ekstra tørresnor op, som andre efter os forhåbentlig kan få glæde af.
Vi har ganske få klager: Vaskemaskinen fungerede ikke ordentligt - tiltrods for den meget venlige og hjælpsomme hus- og poolpasser's ihærdige anstrengelser. Sengene i et af værelserne i stueetagen (med 3 senge og 'egen' lille terasse) lugtede meget hengemt/muggent. Et vindue i billiardrummet faldt lige pludseligt ned. Heldigvis var ingen i rummet, da det skete, men der var glaskår over det hele. Og vi kunne forstå på hus/poolpasseren, at det var 5 gang det skete. Dét er ikke betryggende; nogen kan komme alvorligt til skade.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 16 voksne, 2 børn
Navn
Mads Ernst og familie fra København Ø boede på Villa Giulia i Foiano della Chiana fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi må indrømme, at vi faktisk ikke fik set så meget af selve Foiano della Chiana, så det spørgsmål er svært at svare på, men der var i byen, hvad vi havde brug for - så som Coop, benzintank, tabacchi, ismand. Selve området er jo skønt - flot natur og meget hyggelige byer, både i Toscana og Umbrien. Vi valgte at leje biler og køre rundt i området, hvilket var en af grundene til, at vi ikke fik set selve Foiana della Chiana.

En anden grund var, at vi var meget glade for huset! Det var over al forventning. Der var præcis, hvad vi havde brug for. Soveværelserne var gode (især kælderværelserne var dejligt kølige), stueareal og køkken var hyggelige, og så var det jo blot en bonus, at der var bordfodbold og poolbord, hvis vi fik lyst til det. Vi kunne godt have haft brugt et køleskab mere, da det er rart at have drikkelse på køl, men vi fandt et system og købte bare ind lidt oftere. Poolen var skøn - dejlig udsigt og rart med et lille opholdshus til dem, der havde brug for skygge i den bagende sol. Det havde været optimalt med et par liggestole mere, men det er en bagatel. Haven var også dejlig med grillareal og mulighed for at oplyse området om aftenen, så vi kunne sidde ude og spise. Også rart med en tørresnor - kunne godt have haft brugt en mere, da vi jo var mange, der havde lejet huset, men det er også en bagatel.
Tips til de næstkommende er at medbringe/købe toiletpapir, håndsæbe, opvaskemaskinetabs, sorte affaldssække mv., hvis I kommer sent (mener dog at Coop først lukkede kl. 20 om lørdagen). Medbring endvidere et ekstra håndklæde til poolen.
Ellers vil vi bare sige jer i in-italia tusind tak for rigtig god service! Det var rigtig dejligt, at I ville svare på spørgsmål mv. før turen - og så så hurtigt :o) Det har været nemt og overskueligt at bestille hus igennem jer, og vi kunne bestemt godt finde på at gøre det igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 17 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map