Villa i Foiano della Chiana i Toscana

Villa Giulia

 
Villa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Foiano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stort, simpelt og ligetil

Du får rigtig mange kvadratmeter og sengepladser for pengene i Villa Giulia. Det skyldes kort sagt, at villaen er simpelt, men gedigent møbleret. Her er ikke kælet for detaljerne, ingen antikke møbler, ikke aircondition, men der er plads til mange mennesker, der er en stor have, og så har du kun 1½ km til den charmerende lille by Foiano della Chiana, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder (blandt andet et supermarked), flere restauranter og barer.

Have med det hele

Haven, der omgiver huset på alle sider, er indhegnet, således at det også er et godt sted at have børn med. Du finder både områder med behagelig skygge og andre dele som er fuldt eksponerede for solen i haven, og naturligvis også diverse havemøbler, grill og en pool på 12 x 6 meter med udsigt over landskabet.

Læs mere om Villa Giulia

Villa med 18/20 sovepladser
- De 360 m² beboelse fordeler sig på to plan. I stueetagen finder man hall, billardstue, fem soveværelser med dobbeltseng (de to har eget badeværelse en suite), af hvilke de to har en ekstra opredning, to badeværelser med bruser. På første sal er der en stor spisestue med pejs, køkken, fire soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser og et separat wc.

Skjul teksten
 
 
search map