Anmeldelser af Villa Giola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Giola

Læs personlige anmeldelser af Villa Giola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giola. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Pragtful villa med alt hvad du behøver

Vi var 12 voksne og 7 børn, i alderen 8-13 år og stedet var ideel til os.
Masser af plads, både inde og ude samt en dejlig stor pool.
Huset var veludstyret, både indenfor og udendørs. Vi havde givet et lille tip til ejeren, om at det kunne være fint at have et stort køleskab til ens drikkevarer i udehuset., ellers var der intet at sætte en finger på.!
Beliggenhed var meget god i forhold til både korte og lange ture til de fleste charmerende steder i Toscana.

Foiano della Chiana som feriedestination

Vi er helt vilde med Lucignano, som ligger få kilometer fra Villa Giola. En super charmende, lille og gammel by, med gode restauranter samt en is-butik, som hverken voksne eller børn kan få nok af. Vi fik en tur i luftballon, som en gave fra vores børn, svigerbørn og børnebørn - det kan virkelig anbefales!

Villa Giola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giola
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi

Fungerede helt fint for os
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 12 voksne, 7 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Villa Giola

Fin ejendom og pool. Har haft en god ferie, 10 voksne og 12 børn. Det der trækker lidt ned er meget dårlig WIFI, dårlige og gamle havemøbler. Skulle have haft havemøbler i stil med huset. Eks. rattanmøbler) dårligt kølerskab/fryser og til sidst biller/kakerlakker som man kunne finde her og der i huset

In-Italia's kommentar

Køleskab og fryser er ikke specielt dårlige, men under hedebølgen i juli 2015 kunne ingen køleskabe fungere som ønsket, hvis de blev fyldt op med varer.

Villa Giola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giola
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 20 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Strålende som altid

Villa Giola er en smuk perle som jeg stærkt kan anbefale. Hele ejendommen er velholdt og et ypperligt sted hvis man er flere der rejser sammen. Det er trygt og godt for børn og der er nok af plads, samt et uendeligt antal af udflugtsmål i kort afstand fra villaen. Det er anden gang vi er her og det bliver ikke sidste gang!

Villa Giola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giola
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 11 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Allis og familie fra Hellerup boede på Villa Giola i Foiano della Chiana fra d. 16. til d. 23. oktober 2011.

Villa Giola dannede den helt perfekte ramme omkring vores sølvbryllupsrejse i oktober med børn, sviger børn og børnebørn -19 ialt. Vi havde en fantastisk uge midt i vinmarkerne. Villaerne var på alle måder super. Flotte store rum, smukt møblerede stuer og skønne værelser med udsigt ud i det grønne toskanske landskab, velfungerende badeværelser og skønt stort veludstyret landkøkken med pejs. Villaernes beliggenhed i det store smukt anlagte parklandskab med skulpturer og swimmingpool fik os til at føle os som renæssancefyrster. Børnene boltrede sig i poolen, de unge mænd spillede bordtennis, og i det store køkken kunne vi tilberede vore gode måltider og sidde alle 19 omkring langbordet mens ilden knitrede i pejsen. Fint med grillen udendørs, hvor vi kunne stege vore bøffer. Og småbørnsfamilien glædede sig over barnestol og barneseng og gode vaskeforhold. Vi tog på vinsmagning i de omkringliggende vinbyer, bl.a.Montalcino og Montepulciano, og nogle af de unge besøgte Firenze og Siena, men andre foretrak at slappe af hjemme i villaen. Alle havde forberedt sig på en uge uden internetadgang. Men til alles store lettelse viste det sig at der var installeret trådløst i Villa Gioia. Værtsfolkene Maria Pia og Alberto var fantastisk søde og imødekommende. Alle 19 ønsker sig tilbage til dette dejlige sted.

In-Italia kontakten fungerede fint. Venligt og professionelt og trygt. Synes godt at jeres kort over området kunne fungere bedre, så vi vidste på forhånd, hvor villaen helt eksakt ligger og oplysninger med den helt korrekte adresse. Det ville have været praktisk, for da vi søndag eftermiddag ankom til kontoret i Marciano della Chiana var der lukket og låst og hverken I i København eller det italienske kontor svarede på telefonen. Og vi havde ingen kontaktperson eller nødnummer. Heldigvis fandt vi et mobilnummer på en person på det lokale turistbureau, som kendte Maria Pia og ringede til hende og hun kom så selv kørende og hentede os. Havde vi vidst villaens adresse på forhånd og haft hendes telefonnummer, ville det have sparet os for megen besvær. Udsigten til en nat uden tag over hovedet og med små børn var ikke så behagelig en start!

In-Italia's kommentar

Vi beklager, at vi havde overset ankomsten søndag og således ikke havde fået udstyret kd med de fornødne oplysninger for at finde smidigt frem. Med venlig hilsen In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 14 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map