Villa i Foiano della Chiana i Toscana

Villa Giola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Giola er i grunden ikke én, men to bygninger, nemlig den gamle villa, hvor ejeren boede, og den nabobygning kaldet Casa del Fattore, som il fattore det vil sige formanden, der stod for alt det praktiske, boede i med sin familie. Dette gør Villa Giola til en glimrende løsning for to større familier, der gerne vil feriere sammen. Den nærmeste landsby er Pozzo della Chiana, hvor der er indkøbsmuligheder og man finder restauranter i Marciano della Chiana og Foiano della Chiana, henholdsvis 3 og 5 km væk.

Pool og have

Rundt om de to bygninger ligger den store have med en pool på 14 x 7 meter (dybde 1,2 - 2,5 m) og en stor brolagt terrasse med havepavillon og grill.

Læs mere om Villa Giola

Villa og anneks med 18/20 sovepladser (350 m²)
- Villa Giola (200 m²) ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med pejs, spisekøkken med pejs og soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der yderligere to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med badekar og toilet. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, høj stol, satellitfjernsyn samt aircondition i alle soveværelser.

- Casa del Fattore (150 m²) ligger i tre plan. I stueetagen er der køkken stor stue, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal (der på grund af solide niveauforskelle også har udgang til haven) er der yderligere en stue med en sovesofa til to personer og et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På anden sal finder du et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet samt et soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser og toilet. Der er aircondition i alle soveværelser.
Det skal bemærkes, at det vil være svært for flere end 14-16 personer at spise ved samme bord (det største findes i Casa del Fattore) indendøre.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Giola

Læs personlige anmeldelser af Villa Giola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giola. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Giola

Pragtful villa med alt hvad du behøver

Vi var 12 voksne og 7 børn, i alderen 8-13 år og stedet var ideel til os.
Masser af plads, både inde og ude samt en dejlig stor pool.
Huset var veludstyret, både indenfor og udendørs. Vi havde givet et lille tip til ejeren, om at det kunne være fint at have et stort køleskab til ens drikkevarer i udehuset., ellers var der intet at sætte en finger på.!
Beliggenhed var meget god i forhold til både korte og lange ture til de fleste charmerende steder i Toscana.

Læs mere

Strålende som altid

Villa Giola er en smuk perle som jeg stærkt kan anbefale. Hele ejendommen er velholdt og et ypperligt sted hvis man er flere der rejser sammen. Det er trygt og godt for børn og der er nok af plads, samt et uendeligt antal af udflugtsmål i kort afstand fra villaen. Det er anden gang vi er her og det bliver ikke sidste gang!

Læs mere

Allis og familie fra Hellerup boede på Villa Giola i Foiano della Chiana fra d. 16. til d. 23. oktober 2011.

Villa Giola dannede den helt perfekte ramme omkring vores sølvbryllupsrejse i oktober med børn, sviger børn og børnebørn -19 ialt. Vi havde en fantastisk uge midt i vinmarkerne. Villaerne var på alle måder super. Flotte store rum, smukt møblerede stuer og skønne værelser med udsigt ud i det grønne toskanske landskab, velfungerende badeværelser og skønt stort veludstyret landkøkken med pejs. Villaernes beliggenhed i det store smukt anlagte parklandskab med skulpturer og swimmingpool fik os til at føle os som renæssancefyrster. Børnene boltrede sig i poolen, de unge mænd spillede bordtennis, og i det store køkken kunne vi tilberede vore gode måltider og sidde alle 19 omkring langbordet mens ilden knitrede i pejsen. Fint med grillen udendørs, hvor vi kunne stege vore bøffer. Og småbørnsfamilien glædede sig over barnestol og barneseng og gode vaskeforhold. Vi tog på vinsmagning i de omkringliggende vinbyer, bl.a.Montalcino og Montepulciano, og nogle af de unge besøgte Firenze og Siena, men andre foretrak at slappe af hjemme i villaen. Alle havde forberedt sig på en uge uden internetadgang. Men til alles store lettelse viste det sig at der var installeret trådløst i Villa Gioia. Værtsfolkene Maria Pia og Alberto var fantastisk søde og imødekommende. Alle 19 ønsker sig tilbage til dette dejlige sted.

In-Italia kontakten fungerede fint. Venligt og professionelt og trygt. Synes godt at jeres kort over området kunne fungere bedre, så vi vidste på forhånd, hvor villaen helt eksakt ligger og oplysninger med den helt korrekte adresse. Det ville have været praktisk, for da vi søndag eftermiddag ankom til kontoret i Marciano della Chiana var der lukket og låst og hverken I i København eller det italienske kontor svarede på telefonen. Og vi havde ingen kontaktperson eller nødnummer. Heldigvis fandt vi et mobilnummer på en person på det lokale turistbureau, som kendte Maria Pia og ringede til hende og hun kom så selv kørende og hentede os. Havde vi vidst villaens adresse på forhånd og haft hendes telefonnummer, ville det have sparet os for megen besvær. Udsigten til en nat uden tag over hovedet og med små børn var ikke så behagelig en start!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Giola

Fin ejendom og pool. Har haft en god ferie, 10 voksne og 12 børn. Det der trækker lidt ned er meget dårlig WIFI, dårlige og gamle havemøbler. Skulle have haft havemøbler i stil med huset. Eks. rattanmøbler) dårligt kølerskab/fryser og til sidst biller/kakerlakker som man kunne finde her og der i huset

Læs mere
 
search map