Villa i Foiano della Chiana i Toscana

Villa Giola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Giola er i grunden ikke én, men to bygninger, nemlig den gamle villa, hvor ejeren boede, og den nabobygning kaldet Casa del Fattore, som il fattore det vil sige formanden, der stod for alt det praktiske, boede i med sin familie. Dette gør Villa Giola til en glimrende løsning for to større familier, der gerne vil feriere sammen. Den nærmeste landsby er Pozzo della Chiana, hvor der er indkøbsmuligheder og man finder restauranter i Marciano della Chiana og Foiano della Chiana, henholdsvis 3 og 5 km væk.

Pool og have

Rundt om de to bygninger ligger den store have med en pool på 14 x 7 meter (dybde 1,2 - 2,5 m) og en stor brolagt terrasse med havepavillon og grill.

Læs mere om Villa Giola

Villa og anneks med 18/20 sovepladser (350 m²)
- Villa Giola (200 m²) ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med pejs, spisekøkken med pejs og soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der yderligere to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med badekar og toilet. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, høj stol, satellitfjernsyn samt aircondition i alle soveværelser.

- Casa del Fattore (150 m²) ligger i tre plan. I stueetagen er der køkken stor stue, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal (der på grund af solide niveauforskelle også har udgang til haven) er der yderligere en stue med en sovesofa til to personer og et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På anden sal finder du et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet samt et soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser og toilet. Der er aircondition i alle soveværelser.
Det skal bemærkes, at det vil være svært for flere end 14-16 personer at spise ved samme bord (det største findes i Casa del Fattore) indendøre.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map