Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Santa Vittoria

 
Santa Vittoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Vittoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Foiano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Santa Vittoria ligger på rolig med god udsigt ca. 5 km fra Foiano della Chiana (men der er 2 km til nærmeste indkøbsmuligheder).

Huset tilhører en stor gård, der er kendt for sin gode olivenolie, og som også kan finde ud af af at lave vin (især vinsantoen er dejli). På ejendommen ligger to gamle bondehuse i sten; i det ene er der blevet indrettet en lejlighed på første etage; i stueetagen bor en flok unge finske studerende i sommermånederne(!). Lejligheden har endnu de originale gulve i cotto og er møbleret i den traditionelle toskanske stil. Ved huset er der udendørs areal med borde og stole og svømmebassin på 7 x 12 meter, som man benytter i fælleskab med ejeren og hans gæster.

Læs mere om Santa Vittoria

Seksværelseslejlighed med 8 sovepladser (ca. 195 m²):
- Boligen ligger på første sal og består af en stor spisesal med køkkenhjørne og pejs, opholdsstue, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map