Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Molin Vecchio

Lejlighed Miglio Lejlighed Miglio Lejlighed Miglio Lejlighed Orzo Lejlighed Orzo Lejlighed Avena Lejlighed Avena Lejlighed Avena
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I dette område kan et besøg ved Trasimenersøen og i de yndige byer Cortona, Montepulciano og Pienza anbefales. For spisesteder og indkøbsmuligheder skal man blot ind til den nærliggende mindre by Foiano della Chiana.

Have og pool

Ved det 5x15 m store svømmebassin (som er indhegnet), kan man finde skygge under de nærliggende pinjetræer eller slappe af i solen i liggestolene. Man kan for øvrigt også benytte sig af et lille omklædningsrum samt en bruser med varmt vand. Poolen deles med ejerne, der bor et par kilometer fra huset.

Læs mere om Molin Vecchio

Grill, vaskeri og cykle

Gæsterne på Molin Vecchio kan ligeledes benytte sig af den fælles grill og kan endda hente inspiration til madlavningen i den lille køkkenhave, hvor der dyrkes forskellige grøntsager. Der er et fælles vaskeri på gården, som kan benyttes mod betaling og det er ligeledes muligt at låne cykler, hvis man er til den slags!

3 lejligheder

I gårdens gamle bygninger er der blevet lavet 3 lejligheder, der udlejes på ugebasis. Lejlighederne er enkelt indrettede, men byder alligevel alle på bekvemmeligheder som opvaskemaskine, tv, ovn, fryser samt brødrister og ikke mindst eget udendørsområde med borde og stole.

Svag susen i baggrunden

Det skal bemærkes, at den såkaldte superstrada ligger et par kilometer fra huset, hvorfor man vil kunne fornemme en svag susen fra trafikken i baggrunden. En mindre togbane, der passerer neden for bakken, burde dog ikke forstyrre videre.

Lejlighederne på Molin Vecchio

Treværelseslejligheden Avena med 6 sovepladser

ligger i stueetagen og er på 80 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejligheden Orzo med 6 sovepladser

ligger i stueetagen og er på 100 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og dobbelt sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf et har eget badeværelse/toilet samt endnu et badeværelse/toilet.

Fireværelseslejligheden Miglio med 6 sovepladser

ligger på første sal med indgang via en ekstern trappe. Lejligheden er 130 m² stor og består af stue med køkkenhjørne og stor pejs, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser hvoraf det ene er med brus; det andet med badekar. Til lejligheden hører oven i købet en stor terrasse med havemøbler, hvorfra der er en flot udsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa La Crosticcia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Campitello

Bucine, Toscana

Podere Casavecchia

San Giustino Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map