Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Molin Vecchio

Lejlighed Orzo Lejlighed Miglio Lejlighed Miglio Lejlighed Miglio Lejlighed Orzo Lejlighed Avena Lejlighed Avena Lejlighed Avena
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I dette område kan et besøg ved Trasimenersøen og i de yndige byer Cortona, Montepulciano og Pienza anbefales. For spisesteder og indkøbsmuligheder skal man blot ind til den nærliggende mindre by Foiano della Chiana.

Have og pool

Ved det 5x15 m store svømmebassin (som er indhegnet), kan man finde skygge under de nærliggende pinjetræer eller slappe af i solen i liggestolene. Man kan for øvrigt også benytte sig af et lille omklædningsrum samt en bruser med varmt vand. Poolen deles med ejerne, der bor et par kilometer fra huset.

Læs mere om Molin Vecchio

Grill, vaskeri og cykle

Gæsterne på Molin Vecchio kan ligeledes benytte sig af den fælles grill og kan endda hente inspiration til madlavningen i den lille køkkenhave, hvor der dyrkes forskellige grøntsager. Der er et fælles vaskeri på gården, som kan benyttes mod betaling og det er ligeledes muligt at låne cykler, hvis man er til den slags!

Hus til 16 personer


I stueetagen er der en stor opholds- og spisestue med pejs og tekøkken, dobbeltværelse med badeværelse (bruser), dobbeltværelse med en sovesofa til 1 person og badeværelse med bruser. To trin ned finder du en stue med sofa og TV, dobbeltværelse, dobbeltværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med bruser. Her er også en møbleret gårdhave.

En udendørs trappe fører på til en typisk loggia, hvor der er opholdsområde, tekøkken og pejs, to dobbeltværelser, et dobbeltværelse med to enkeltsenge (og med mulighed for en ekstra seng), badeværelse med bruser og et badeværelse med et badekar. Her er også en stor møbleret terrasse.

Huset er enkelt indrettet men byder alligevel på alle bekvemmeligheder som vaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine, brødrister, satellit-tv, wi-fi, grill, strygefaciliteter og faner i hvert soveværelse.

Svag susen i baggrunden

Det skal bemærkes, at den såkaldte superstrada ligger et par kilometer fra huset, hvorfor man vil kunne fornemme en svag susen fra trafikken i baggrunden. En mindre togbane, der passerer neden for bakken, burde dog ikke forstyrre videre.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Molin Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Molin Vecchio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Molin Vecchio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Molin Vecchio

Perfekt børneferie

Pragtfuldt afslappende sted som skal prøves fantastisk ejer som promte tog action omkring nogle larme de hunde ???? 3 lejligheder men føles som færre = har du brug for afslapning så prøv dette sted

Læs mere

Hyggelig og autentisk italiensk.

Vi boede i Avena som har et fantastisk lille udeområde hvor vi brugte største delen af vores tid når vi var i huset. Ellers brugte vi flittigt poolen som har en god størrelse, og en skøn udsigt udover landskabet.

Læs mere

Skønt sted og fantastisk beliggenhed

Vi havde en fantastisk uge i huset. Det er perfekt, hvis man rejser med 2 andre familier (som vi gjorde) og gerne vil have hver sin lejlighed. Samtidig var det rart, at man have hele huset for sig selv og ikke skulle dele det med fremmede.

Ejerne var utrolig venlige. De kom med grøntsager og hjemmebagte tærter til os.

Motorvejen, som der nævnes i beskrivelsen, hører man stort set ikke. Så den skal man ikke være bekymret for.

Læs mere

Fantastiske omgivelser til en ferie.

Omgivelserne og lejligheden var fantastiske, den eneste grund til at vi ikke giver topkarakter er en anelse langsom internet, men det overlever man nu nok når man er på ferie. Den anden grund var at der manglede luft faner, enten i loft eller transportable, der var simpelthen så dejlig varmt at det på virkede vores nattesøvn en tand for meget, luft faner havde været prikken over i'et.

Hyggelig by med lækre restauranter, og den bedste is mand vi endnu har prøvet.

Læs mere

Godt sted.

Vi havde en god del af huset, den ovenfor. Smuk udsigt og denne del af huset var stor. Det er et stille sted. Dejlig svømmepøl. Man kan sidde i solen og også i skyggen. Der er rigeligt af den. Rene håndklæder og også til sengen. Husets ejer er meget venlig. Gode pizza-restauranter og Sienna er meget smukt. Vi havde en rigtig god ferie.

Læs mere

Skønt sted og flot service

Vi var også på Molon Vecchio sidste år og valgte eet igen iår pga central beliggenhed som gør det nemt at komme rundt i Toscana til alle de ting man gerne vil se - og så pga den uovertrufne terrasse
Her opholdt vi os rigtig meget og nød udsigten
Tak til In-Italia for flot service Vor eneste " klage" sidste år var at vi manglede en el-kedel og det skrev I til udlejer og vupti så stod der er el-kedel iår . Super!

Læs mere
 
search map