Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Fattoria Il Salice

 
Fattoria Il Salice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Il Salice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Foiano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Foiano della Chiana er vist ikke den største seværdighed i Toscana, men du vil blive overrasket over byens hyggelige stemning. Og så har du kort til mange udflugter i området (Castiglion Fiorentino, Cortona, Montepulciano, Pienza, Castiglione del Lago ligger under 25 km herfra), når du ikke hviler og hygger dig med udsigt til det toskanske landskab.

Vælg blandt flere aktiviteter på garden

Ved gården finder du en stor have, hvor der er installeret en pool på 6 x 12 meter (dybden går fra 0,9 til 2,3 meter) samt tennisbane (græs). Har du ikke lyst til at løbe så meget rundt under solen, så kan du nøjes med bordtennis. Gården stiller nogle cykler til rådighed til en udflugt på markerne - forvent dog ikke en tip-top mountain bike.

Læs mere om Fattoria Il Salice

Ferielejligheder med eget udendørsområde

Fire af lejlighederne er placeret i stueetagen i de gamle - nu nyrestaurerede - lokaler, hvor der engang var stalde, lade osv. De har alle adgang til en fælles vaskemaskine og eget udendørsområde. Ønsker du at bo her på de kolde årstider, så skal du vist være forberedt på at tage en ekstra trøje på - lejlighederne nemlig opvarmes kun med brændeovn.

Et sted for familier

Fattoria Il Salice er et godt valg for en afslappende og easy-goingfamilieferie på landet. Her bor du som en ægte bondemand, dog med de fornøjelser, der gør ungerne glade (inkl. internetforbindelse).

Lejlighederne på Fattoria Il Salice

Treværelseslejlighed La Scaletta med 4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 50 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over eget udendørsområde med bord og stole, fjernsyn og adgang til gårdens fælles vaskemaskine.

Treværelseslejlighed La Cantina med 4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 40 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over pavillon med bord og stole, fjernsyn og adgang til gårdens fælles vaskemaskine.

Treværelseslejlighed Il Salice med 4/6 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 85 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og pejs samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til egen overdækket terrasse, med bord og stole hvor man kan nyde sine måltider udendørs. Lejligheden råder desuden over fjernsyn og adgang til gårdens fælles vaskemaskine.

Treværelseslejlighed Il Giardino med 4/6 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 70 m² og ligger på første sal med adgang ad udendørs trappe. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og pejs samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over eget udendørs område, fjernsyn og adgang til gårdens fælles vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed Il Granaio med 6 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 80 m² og er beliggende i den gamle hølade ved siden af tennisbanen. Den råder over en stor overdækket terrasse, hvor man kan nyde sine måltider udendørs. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og pejs, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over fjernsyn og adgang til gårdens fælles vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map