Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

B&B La Lodola

 
B&B La Lodola er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Lodola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Foiano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er meget svært ikke at være begejstret over B&B La Lodola, som i vore øjne repræsenterer noget af det bedste Toscana kan byde på, og det er jo ikke så lidt. Vi kan fuldt oprigtigt sige, at vi hellere ville bo her hos Mario og Beatrice end på et luksushotel til en mange gange højere pris.

Hyg dig med familien og de andre gæster

Udefra ser det gamle bondehus, som ligger langs landevejen, ikke ud af meget, men når du først kommer indendøre, så er der ingen ende på herlighederne. Den store stue, der bruges af gæsterne og familien i skøn forening, med den store pejs, de behagelige møbler og en ubeskrivelig hyggelig stemning skal bare opleves. Den er, som tilfældet også er for værelserne, praktisk taget udelukkende møbleret med antikviteter og marskandiservarer, hvilket dels skyldes ejernes gode smag, dels det faktum, at de også har en antikvitetsbutik i Pienza. Det er for resten også her i stuen, at morgenmaden indtages.

Læs mere om B&B La Lodola

Antikviteter på værelserne

Værelserne, et enkelt i stueetagen, de andre på første etage, er som nævnt alle indrettet med antikke møbler, og da ejerne som sagt handler med den slags, sker det ikke så sjældent, at gæsterne forelsker sig i noget, som de derpå køber. Med andre ord så undergår værelserne regelmæssigt ændringer, men de forbliver velmøblerede, yderst personligt indrettede og ganske henrivende. I haven finder du neden for huset en altid velholdt pool med en betagende udsigt over landskabet.

Smag gårdens afgrøder i restauranten

Haven er Marios domæne, mens Beatrice går mere op i husets indretning; han arbejder i den størstedelen af dagen, og der er noget at lave, da han også har køkkenhave og landbrugsarealer. Dette er nu også yderst praktisk, for afgrøderne bruges i husets lille restaurant, som drives af deres søn, der hedder Carlo. Det er tæt på umuligt at forestille sig noget mere romantisk, hyggeligt og intimt end dette lille spisested, og da maden tilmed er glimrende, er det nok de færreste, der vil spise andre steder under deres ophold her. Det er for resten også muligt at få et madlavningskursus!

Og så var det glemt

Er der da slet intet at udsætte på La Lodola? Jo, den ligger som sagt lige ved landevejen, så det kan ikke undgås, at der er en vis støj fra de forbipasserende køretøjer, ikke at vejen er voldsomt trafikeret, men det bør alligevel nævnes. En gæst bemærkede engang, at hendes første indtryk havde været en vis irritation over trafikken, men at hun ganske havde glemt den efter kort tid på gården. For vores vedkommende gik der kun 10 minutter, og så tænkte vi ikke mere på andet end, hvor pragtfuldt her var...

Værelserne på B&B La Lodola

Dobbeltværelse (Basic)

Der er ét værelse af denne type, det ligger på første etage, og dets små dimensioner gør, at det ikke er muligt at tilføje opredninger (til gengæld er værelset vældig hyggeligt). Her er eget badeværelse.

Dobbeltværelse Classic nr. 1

Dette værelse ligger i stueetagen. Deres størrelse gør, at det kun er muligt at tilføje én opredning til et lille barn. Det har naturligvis eget badeværelse.

Dobbeltværelse Classic nr 5

Dette værelse ligger på første etage. Dets størrelse gør, at det er muligt at tilføje én opredning (til et barn eller en voksen). Der er naturligvis eget badeværelse.

Dobbeltværelse (Grande)

Der findes et værelse af denne type. Det er en del større end de andre, og det er derfor muligt at tilføje op til to opredninger. Også dets badeværelse er stort.

Suiteværelse

Dette værelse er i grunden ikke en suite, men et værelse med en stor solid hems. I indgangsplanet er der en enkeltseng (da den er antik, er den ikke til for store personer), og på hemsen finder du en dobbeltseng samt et karbad(!). Her er også et badeværelse og mulighed for én ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Le Buche Wine Resort & SPA

Sarteano, Toscana

Villa Cassia di Baccano

San Giustino Valdarno, Toscana

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map