Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

B&B La Lodola

 
B&B La Lodola er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Lodola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Foiano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er meget svært ikke at være begejstret over B&B La Lodola, som i vore øjne repræsenterer noget af det bedste Toscana kan byde på, og det er jo ikke så lidt. Vi kan fuldt oprigtigt sige, at vi hellere ville bo her hos Mario og Beatrice end på et luksushotel til en mange gange højere pris.

Hyg dig med familien og de andre gæster

Udefra ser det gamle bondehus, som ligger langs landevejen, ikke ud af meget, men når du først kommer indendøre, så er der ingen ende på herlighederne. Den store stue, der bruges af gæsterne og familien i skøn forening, med den store pejs, de behagelige møbler og en ubeskrivelig hyggelig stemning skal bare opleves. Den er, som tilfældet også er for værelserne, praktisk taget udelukkende møbleret med antikviteter og marskandiservarer, hvilket dels skyldes ejernes gode smag, dels det faktum, at de også har en antikvitetsbutik i Pienza. Det er for resten også her i stuen, at morgenmaden indtages.

Læs mere om B&B La Lodola

Antikviteter på værelserne

Værelserne, et enkelt i stueetagen, de andre på første etage, er som nævnt alle indrettet med antikke møbler, og da ejerne som sagt handler med den slags, sker det ikke så sjældent, at gæsterne forelsker sig i noget, som de derpå køber. Med andre ord så undergår værelserne regelmæssigt ændringer, men de forbliver velmøblerede, yderst personligt indrettede og ganske henrivende. I haven finder du neden for huset en altid velholdt pool med en betagende udsigt over landskabet.

Smag gårdens afgrøder i restauranten

Haven er Marios domæne, mens Beatrice går mere op i husets indretning; han arbejder i den størstedelen af dagen, og der er noget at lave, da han også har køkkenhave og landbrugsarealer. Dette er nu også yderst praktisk, for afgrøderne bruges i husets lille restaurant, som drives af deres søn, der hedder Carlo. Det er tæt på umuligt at forestille sig noget mere romantisk, hyggeligt og intimt end dette lille spisested, og da maden tilmed er glimrende, er det nok de færreste, der vil spise andre steder under deres ophold her. Det er for resten også muligt at få et madlavningskursus!

Og så var det glemt

Er der da slet intet at udsætte på La Lodola? Jo, den ligger som sagt lige ved landevejen, så det kan ikke undgås, at der er en vis støj fra de forbipasserende køretøjer, ikke at vejen er voldsomt trafikeret, men det bør alligevel nævnes. En gæst bemærkede engang, at hendes første indtryk havde været en vis irritation over trafikken, men at hun ganske havde glemt den efter kort tid på gården. For vores vedkommende gik der kun 10 minutter, og så tænkte vi ikke mere på andet end, hvor pragtfuldt her var...

Værelserne på B&B La Lodola

Dobbeltværelse (Basic)

Der er ét værelse af denne type, det ligger på første etage, og dets små dimensioner gør, at det ikke er muligt at tilføje opredninger (til gengæld er værelset vældig hyggeligt). Her er eget badeværelse.

Dobbeltværelse Classic nr. 1

Dette værelse ligger i stueetagen. Deres størrelse gør, at det kun er muligt at tilføje én opredning til et lille barn. Det har naturligvis eget badeværelse.

Dobbeltværelse Classic nr 5

Dette værelse ligger på første etage. Dets størrelse gør, at det er muligt at tilføje én opredning (til et barn eller en voksen). Der er naturligvis eget badeværelse.

Dobbeltværelse (Grande)

Der findes et værelse af denne type. Det er en del større end de andre, og det er derfor muligt at tilføje op til to opredninger. Også dets badeværelse er stort.

Suiteværelse

Dette værelse er i grunden ikke en suite, men et værelse med en stor solid hems. I indgangsplanet er der en enkeltseng (da den er antik, er den ikke til for store personer), og på hemsen finder du en dobbeltseng samt et karbad(!). Her er også et badeværelse og mulighed for én ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B La Lodola

Læs personlige anmeldelser af B&B La Lodola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B La Lodola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra B&B La Lodola

Virkelig dejligt sted

Jeg var meget glad for mit ophold på La Lodola. Inden der var gået 3 timer, så følte jeg mig som en del af familien og meget velkommen. Det er helt klart det sted i Toscana, hvor jeg har følt mig allermest velkommen.
Stikord: hjertevarme, venlighed, tillid og god mad.

Læs mere

Fantastisk ophold hos Mario

Vi har i den grad nydt vores ophold Hos Mario. Ligefra en fantastisk modtagelse da vi ankommer til vi skulle hjem :-(
Morgenmaden har været fantastik med dejlig italiensk musik i baggrunden mens Mario kæler om gæster og servere alt fra diverse hjemmelavet marmelader til nybagt kage. Mario og co er altid til rådighed hvis du mangler info om gode spisesteder, seværdigheder osv.
Vi kommer helt sikkert igen :-)

Læs mere

Uge 39 2015 hos B&B La Lodola

En pragtfuld uge hos en dejlig familie. Rent og pænt, rigtig god mad, gode værelser i meget smukke omgivelser.
Om eftermiddagen var vi nogle ture med vores lejebil i byerne i nærområdet, og alle turene var virkelig gode.
Ejeren af denne 250 år gamle flotte gård Mario Purco fik os at føle os hjemme og gæstfriheden var super. Hans svigerdatter Manuela, der styrede restoranten som vi spiste de 6 ud af 7 dage til vores store fornøjelse, skal også have stort ros for at hjælpe os igennem deres gourmet middage og valg af retterne.

Læs mere

Meget afslappet stemning

På La Lodola bliver du medlem af familien. Her er en meget afslappet og hyggelig stemning, og Mario er den perfekte vært, der gerne serverer kold melon eller dejlige figner fra egen have.
Et sted hvor man gerne kommer igen.

Læs mere

Hilde og rejsefælle fra Stavanger i Norge boede på B&B La Lodola i Foiano della Chiana fra d. 15. til d. 19. august 2012.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie. Stederne var helt perfekte til os.
Vi må alligevel fremhæve La Lodola. Værtsparret med Mario i spidsen var helt unikt. Her blev vi opvartet fra vi stod op om morgenen med dejlig morgenmad til vi gik i seng om aftenen efter en meget god middag i familiens restaurant. Var vi ved poolen sørgede Mario for at forsyne os med vand, melon og det trængte vi til i varmen. Vi tager gerne dertil igen og kan absolut anbefale andre at gøre det samme.
In-Italia her gjort et godt stykke arbejde. Kørselsvejledningerne var meget gode, så vi kørte lige til stederne uden problemer

Læs mere

Gerard fra København K boede på B&B La Lodola i Foiano della Chiana fra d. 20. til d. 25. april 2011.

Det var fantastisk.

Læs mere
 
search map