Anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto
 
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fivizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et sted der oser af fred og ro.

Vi var en familie på 6 voksne(1ung på 16) som havde lejlighed nr 3. Den var stor og rummelig og manglede ikke noget, fin lejlighed i forhold til de penge vi gav. Der var en fantastisk udsigt som vi bare kunne blive ved med at sidde eller stå og kigge på, der hersker en dejlig fred og ro over stedet, godt sted at komme ned på jorden på. Poolen var ok, godt nok lidt grus og ukrudt og lidt skrabet, men virker og er ren og ok, stadig væk fin til det er et billigt sted. Der var mange liggestole og der var ca 3 familier mens vi boede der, men ingen problemer, alle var søde og hjælpsomme. Carsten kom flere gange og spurte om alt var ok, og vi kunne spørge ham om alt, og tips til ture. Der var en lille landsby og meget smalt, og hyggeligt med kirken som indimellem gav lyd fra sig. Der er desværre en del fluer, så husk fluesmækker.??
Stedet ligger meget langt oppe, væk fra mange ting og 10 min kørsel til nærmeste by. Sørg for at købe godt ind til flere dage af gangen så du ikke behøver at køre efter noget. Vi spiste nede i fivizzano flere gange, der er et pizza sted overfor busstationer der bare er fantastisk og billigt og der er så flinke, men ellers lavede vi også mad i lejligheden. Stedet kræver at du har bil ellers er man lost.
Det som nok var mest træls var at hvis du skulle ud og se noget så skal du bruge 1-2 timer kørsel, men når man nu er i Italien vil man jo også gerne se de forskellige serværdigheder, men stå tidligt op da der hurtigt bliver varmt, og meget trafik.
Vi kørte til Lucca en utrolig hyggelig og flot by, nemt at finde parkeringsplads og overskuelig inden for den gamle mur.
Vi var også i lerici, hvor vi kunne bade, vi lå sammen med de lokale italienere på de store stene og solede os(da sandstranden kostede penge) det fungerede godt og vandet var skønt, der er en dejlig strandpromenade og lystbådehavn, flot sted.
Vi kørte også til Pisa og Firenze. Pisa er så flot men alt koster penge, firenze er også flot men meget stor og hårdt at gå rundt når der er meget varmt. Syns at Lucca var bedre en firenze, men det kræver nok lidt baggrundsviden om historien om stedet( altså Firenze)
Vi besøgte også grotten i nærheden, en quidet tur og det var flot og spændende.
Lige da vi ankom til cotto var vi nok lidt skuffet, synes det var et meget skrabet sted, men som tiden gik blev vi mere og mere tilfreds over stedet. Her kan man være i fred og ro, men tror næste gang at vi vil ligge os lidt mere centralt ved vandet og ved en by, så det er lidt nemmere, at handle ind og gå til og fra steder især når vi er flere afsted.

Fivizzano som feriedestination

Ok indkøbsmuligheder, husk det er på landet og en lille lokal by, men der er både slagter, bager og supermarkedet og pizzeriaer så du kan få hvad du vil have.
Der var et hyggeligt marked om tirsdagen og der var godt.

La Vecchia Canonica di Cotto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Så flot udsigt, men ligger langt fra byen, ude på landet, men der hersker fred og ro.
 
Selve indkvarteringen på La Vecchia Canonica di Cotto
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (nr. 3)

Der er en sovesofa, den fungerer men det ville være ønskeligt med 2 bedre senge istedet for.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Til det var langt ude på landet fungerededet ok i perioder, de er ikke bedre vant.
Pool (evt. sæsonåben)

Ok til sin størrelse,
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra La Vecchia Canonica di Cotto
 
search map