Anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto

 
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fivizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Vecchia Canonica di Cotto

Læs personlige anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vecchia Canonica di Cotto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familie fra Stenløse boede på La Vecchia Canonica di Cotto fra den 13. til den 20. april 2002.

Vi ankom efter en lang køretur. på trods at vi havde kørt med biltog til Bolzano, kom vi ud på en lang køretur da vi tog bjergvejen fra Reggio nell Emilia, men det var en smuk tur. Da vi nåede Fivizzano havde vi nogle problemer med at finde byporten, men efter at have kørt byen tynd lykkedes det, vi "fandt aldrig det gule skilt", jeg har lavet en ny kørselsbeskrivelse så i kan se om i kan bruge den. Men da vi havde fundet vejen var der ikke de store problemer med resten. Da vi ankom til Cotto var vi noget overrasket en lillebitte by, hvor bilerne ikke skulle være meget større en en lille Fiat, vi måtte jo lige lure om vi kunne have spejlene med igennem "ha ha". Vi ankom til huset, der må siges ligger meget kuperet, og blev mødt af et pragtfuldt menneske "Carsten". Vi har kun ros tilovers for lejligheden, rigtige senge med dejlige madrasser det hele lagt frem som på et hotel, udsigten var pragtfuld, og hvilke omgivelser, det føltes som vi var trådt ind i en anden tidsalder. På kirkepladsen kom pludselig nogle forårskåde heste med bjælder, fra stalden hørtes en stille bamlen fra en kobjælde, jo det er stedet hvor alt hverdagens tummerum bare forsvinder. "Bemærk vi var der i april som de eneste lejere" Vi kan bemærke at kirkeklokkerne kun ringede en gang på en uge. Som sagt er det et skønt og fredeligt område, man kan køre til Fivizzano begge veje dog er den til højre noget længere, men smuk, som godt fotosted for byen. Når man kommer til anden afkørsel fra Fivizzano kan man holde til højre og komme ud på en smuk bjergtur, men tag jer i agt, et detaljeret kort viser man kan køre en rundtur til Fivizzano, men det kræver en firhjulstrækker. Ellers kan det anbefales at køre til Rometta og tage vej 446 til Carrara og se marmorbruddene og derefter til Lucca, dette er en heldagstur så man skal helst tidligt på færde. Fivvizano er ikke byen hvor man får den store madoplevelse, men det er sjovt at købe ind, "husk parlør" hvis i ikke kan italiensk. Vi handlede meget i markedet ved siden af herrefrisøren, vi havde mange sjove indkøb, frisøren mellem marked og bager, 10 euro for en klipning. Men husk der er ikke mange der kan tale andet en italiensk, og dette gælder også indbyggerne i Cotto der ellers gerne ville tale, men ak. Glæd jer til en uforglemmelig ferieoplevelse hvis i er til fred og ro samt landliv. Hvis I syntes vejen til Toscana er lang så prøv med biltog, det er en oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Familien Jeppesen fra Gentofte besøgte La Vecchia Canonica di Cotto i Cotto i juli 2001, efter at de havde tilbragt en uge i Loano:

Cotto er pragtfuldt beliggende i det lidt vilde og ret uberørte Lunigiana nord for Alpi Apuani. Det er vigtigt at huske den tilsendte kørselsvejledning, for ellers kan det være svært at komme den rigtige vej ud af Fivizzano. Vejen fra Fivizzano til Cotto er meget kringlet, men absolut i orden – husk at dytte ved de skarpe sving.
Den gamle præstegård ligger flot med den smukkeste udsigt. Værelserne er store, og køkkenet er i modsætning til, hvad man ellers hyppigt ser, særdeles anvendeligt til egentlig madlavning. Der er virkelig rent og pænt; til gengæld skal man regne med at betale for slutrengøring. 
Der er gode muligheder for at spise udendørs på begge sider af huset, og poolen er dejligt afsvalende – og meget populær blandt børnene. 
Til helt små børn er der for mange og for stejle trapper i og omkring præstegården, men fra omkring 5 år er det et fint sted også for børn, da der er god plads til at boltre sig. Eftersom hele præstegården lejes ud gennem In-Italia, er der en overvægt af danskere på stedet. Det skal man bare være forberedt på. Cotto er meget lille, og der lugter til tider landligt i byen – det skal man også være forberedt på! Til gengæld er det virkelig stedet til en afstressende ferie.
Der er mange muligheder for udflugter i området – og der er lagt en god beskrivelse af mulighederne frem på værelserne. At køre over Fosdinovo til Carrara er absolut en oplevelse, men mindre kan også gøre det – der er mange smukke steder i nærheden. Indkøb kan ske i Fivizzano, hvor der også er flere udmærkede restauranter, et par barer og et gelateri.
Hvis man vil se alle highlights i Toscana (Firenze, Siena, Lucca etc.), er Cotto nok ikke stedet, for det tager tid (45 min.) at komme ned til motorvejen ved Aulla, men til en afslappende ferie med mindre udflugter i det smukke landskab, så er Cotto bare stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Knud Aage og familie fra Vissenbjerg tilbragte to ugers ferie på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 7. til d. 21. juli 2001. Han skrev om turen:

Turen gik godt. Vi har været yderst tilfredse med den service in-italia har leveret. Det var et dejligt hus/lejlighed, som fuldt ud levede op til vores forventninger. Lejligheden var fin indrettet og havde en god standard. På stedet blev der ydet en utrolig fin service af Carsten. Han dukkede jævnligt op for at føre tilsyn med huset og hvor man kunne spørge ham til råds om lokale forhold.
Det var dejligt med det lille hæfte om praktiske forhold som lå i lejligheden. Den kunne man evt. maile forud for rejsen. 
Det var måske også en ide at skrive lidt om kirken i selve Cotto. Hvornår den blev bygget, om man kan komme ind og se kirken osv.
Tips til rejsebeskrivelsen: Når man har drejet af mod centrum af Fivizzano skal man fortsætte lige over krydset i midten af byen. Vi var lidt i tvivl om hvilken retning vi skulle vælge da vi kom dertil. 
Eneste minus: Der var mange fluer!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Henning fra Kolding sammen med familie boede en uge på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 7. til d. 14. juli 2001, efter at de havde været en uge i Levanto. Han skrev om stedet:

I den anden uge var vi i "La Vecchia Canonica di Cotto" ved Fivizzano i Toscana (Toscanini). Så er man virkelig kommet på landet!
Beliggenheden er smuk, lejligheden fungerer udmærket. Vi var heldige at ankomme i den weekend, hvor Fivizzano havde deres årlige Palio med bueskydning, flagkastning, optog osv. Det var en stor oplevelse og var egentlig hele ugen værd.
Den lokale "vicevært" Tysk-italieneren Karsten var ude ved lejlighederne stort set dagligt og var meget opmærksom på, om tingene fungerede. Som udgangspunkt for udflugter til mere kendte udflugtsmål i Toscana-området er beliggenheden lidt for yderlig og der skal bruges for meget tid på transport. Stedet kan anbefales til vandreture i lokalområdet og almindelig afslapning i smuk natur. Der er togforbindelse fra en af de nærliggende landsbyer til Lucca (2 timer) og Pisa (2,5 timer). Togturen er smuk og kan anbefales.
I har vurderet stedet til 3½ stjerner og det er nok en halv stjerne for meget. Alt i alt var vi godt tilfredse med ugen.

Generelt indtryk.
I skal i øvrigt have vores ubetingede ros for en flot og informativ hjemmeside og den meget flotte balance mellem pris og kvalitet. Vi har sammenlignet priser med andre udbydere og vi spurgte på priser i lokalområdet og vi var positivt overraskede over hvordan I prismæssigt havde placeret jer. Blot det, at I ikke falder for fristelsen til at prissætte lejlighederne højt i starten af den danske feriehøjsæson i Juni og starten Juli, synes vi vidner om god forretningsetik. Det ville jo være nemt blot at skrue priserne op på det tidspunkt. For os var det en vigtig parameter, da vi ALTID holder ferie i de nævnte uger.
Hvis I holder fast i det koncept, så glæder vi os til at komme igen til næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
William og Pernille fra Mesinge holdt ferie på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 30. juni til d. 7. juli 2001, efter at de hvade været i Serre di Rapolano. De meddelte efter rejsen:

Og for at det ikke skal være løgn var også lejligheden i La Vecchia Canonica di Cotto også parat, da vi ankom dertil ugen efter:
smuk, smuk beliggenhed, fantastisk udsigt fra lejlighed og pool, kirkeklokker søndag kl. 10 og en ko med tilhørende bjælde (den kunne man dog med fordel have skudt, eftersom den også bjældede hele natten....). Sarzana er i øvrigt en stærk undervurderet by, den er bestemt et besøg værd - og så er det billigt og hurtigt at købe briller der. (1600 kr. for et titanium Armanistel med Zeiss-glas, bestilt og parat på 24 timer - de var selvfølgelig til herren i huset....). Alle gæster i Cotto havde booket via In-Italia - og alle var mere end tilfredse med bureauet.
Vi kom hjem i dag og er nærmest speedede over den pragtfulde ferie, vi har haft. Tak til jer for at have været med til at planlægge og arrangere den. Vi checker lige jeres hjemmeside først, når vi har sparet op til næste ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Le og familien fra København opholdt sig på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 16. til d. 23. juni 2001, inden de kørte videre til Pelago og derefter til Trøffeldalene i Marche. De skrev efter turen:

Vi vil meget gerne bidrage med en beskrivelse af vores ophold i Italien, fordi det var ganske enkelt: ALLETIDERS!!!
Da vi forlod Cotto efter to uger sagde vi: 'Hmmmm, det kan sgu nok ikke blive bedre'. Da vi forlod Pelago en uge efter var bemærkningen den samme , og da vi rejste fra Cagli (og Italien) kunne vi blot konstatere: 'Dette har været den bedste ferie nogensinde - for os allesammen!'
Både børn og voksne har fået det optimale udbytte af turen. Vi har set alle de rigtige turistting. Pisa, Venedig, Rom, Firenze, Lucca, Siena etc. etc. lå jo på skift lige indenfor rækkevidde. Vi har spist på de særeste små familierestauranter, nydt dolce og espresso på de smukkeste pladser, svælget i italienske råvarer hjemme i lejlighederne, svømmet, gået ture, læst, hele tiden fået nye oplevelser, samtidig med at der også var plads til ro og afslapning. Jamen altså, pga. jeres sikre planlægning og de udvalgte lejligheders beliggenhed har vi fået et dybt og unikt indtryk af støvlelandet.
Og ikke nok med det: lejlighederne har været charmerende, komfortable, 'veludrustede' og vi er blevet overordentlig vel modtaget og behandlet af værterne.
Kort sagt: I har sgu gjort det rigtigt, rigtig godt, og I kan tro, vi anbefaler jer til gud og hver mand - og vender tilbage næste gang turen går til Italien (vi mangler jo stadig det sydlige)!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Lisbeth og familie fra Roskilde holdt en uges ferie på La Vecchia Canonica di Cotto i slutningen af juni 2001 Hun meddelte efter turen:

Vi har været utroligt glade for at være i Cotto. Selv vores børn på 6 og 9 nød freden og de helt specielle omgivelser (og den dejlige pool). Vi var bestemt ikke skuffede. Jeres "mand" på stedet Karsten var behjælpelig med alt og bedre end det lokale turistkontor.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Inge og Anker fra Haderslev tilbragte en uge på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 16. til d. 23. juni 2001. Hun skrev efter opholdet:

Du må da meget gerne have lov at lægge vores oplevelse af vores ferie ud på jeres hjemmeside. Som du sikkert husker ringede vi til dig fra Italien, da vi var kommer frem til feriestedet og havde konstateret, at den dejlige store terasse, der var beskrevet, kun var et indgangsparti, der tilmed skulle deles med andre familier. Da vi ringede fik vi den mest uforskammede behandling, jeg nogensinde kan erindre at have fået i en sådan situation. Du var direkte hånlig.
Vi havde en berettiget forventning om egen terrasse, hvor vi ugenert kunne lade vores hund gå. Da du nu spørger vil vi gerne fortælle, at den også lå op til en stald med dyr og mange duer, hvilket medfører lugt og fluer - det stod der vist intet om i beskrivelsen. Nej, vi havde en elendig ferie på grund af disse forhold

In-Italia's kommentar

Inge og Ankers forventning om, at deres hund ugeneret kunne gå rundt, er ikke baseret på oplysninger fra vores side og var heller ikke blevet udtrykt ved bestillingen. Den eneste kommentar til bestillingen, som vi fik fra dem, var: "Obs vi har en lille Westi-hund med (velopdragen og renlig!) - som absolut ikke vil genere nogen". Desuden er der normalt duer på landet og i byerne - i hvert fald er det helt almindeligt i Italien. Desuden vil vi gerne tilføje, at der ikke fandtes andre gæster på La Vecchia Canonica di Cotto i den pågældende uge, så det med at dele pladsen med andre familier, var vist knap så relevant, men naturligvis en hypotetisk mulig situation, hvis og såfremt der nu havde været andre gæster. Vores uforskammede svar til Inge var, at vi på intet tidspunkt havde lovet, at terrassen var lukket, og at vi ikke kunne finde anden løsning, da kun få steder accepterer hunde, og at de få steder, hvor der var plads, ikke havde en lukket terrasse til Inge og Ankers hund.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map