Anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto

 
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fivizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Vecchia Canonica di Cotto

Læs personlige anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vecchia Canonica di Cotto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familie fra Virum boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Vi har været rigtig tilfredse med turen :-) Karsten (ham der har stedet) er super til at sørge for stedet og gæsterne med lån af legetøj, vaskemaskine, etc.

Selve landsbyen Cotto som stedet ligger i er en meget død landsby. Det eneste der tilsyneladende lever der er en par temmelig lugtende køer i nabohuset - tiltider så lugtende at det var på kanten til det ufede. Men dette er en detalje, der ikke ændrer på helhedsindtrykket. Vi havde troet vi skulle bo i selve Fivizzano, men man skal kører 10-15 minutter i bil for at komme til liv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Helle og hendes familie fra Hillerød boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vores uge i Fivizzano hører til een af de bedste vi har haft i Italien. Lejligheden i det gamle kloster som bestyres af Karsten ligger utrolig smukt med udsigt til bjergene fra alle vinduer. Lejlighederne er sjældent veludstyrede, pæne, rummelige og ikke mindst bemærkelsesværdigt rene ved ankomsten. På grund af de tykke vægge er der ikke behov for air-condition og aftnerne er svale. Der er kun 5 lejligheder i klosteret i den meget lille landsby, så der er fuldstændig fredeligt. En bil passerer nogle gange i løbet af dagen. Man skal selvfølgelig udholde den megen bjergkørsel, som beliggenheden fører med sig, men for os var det intet problem. Det opvejes fuldt ud af de smukke omgivelser.
Vi kan varmt anbefale stedet, som I sagtens kan fremhæve yderligere i jeres beskrivelse på hjemmesiden.
Som tidligere har jeres feribolig levet fuldt ud op til vores forventning og vi sætter stor pris på, at I har været på stederne, således at I kan besvare selv meget specifikke spørgsmål.

In-Italia's kommentar

Vi bærer med smil vor byrde...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Birgit og familie fra Farum boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 30. juli til d. 6. august 2005.

Man kan vist ikke komme ret meget længere ud på landet end det! Vi - jeg - troede, vi var kørt forkert, for jeg synes, vi kørte og kørte efter at have passeret Fivizzano, og vejen blev smallere og smallere efterhånden som vi lagde de mange hårnålesving bag os. Et vejskilt mod Cotto, som vi godt kunne have brugt, stod lænet op ad en mur og pegede den forkerte vej, så jeg var sikker på, at vi måtte have drejet forkert et sted - eller undladt at dreje, men min mands fornemmelse - at vi nok bare skulle fortsætte, viste sig heldigvis at være rigtig. Vi blev glade for, at vi ikke havde lejet en større bil i Milano, for i Cotto måtte vi slå sidespejlene ind for at komme igennem gaderne mellem "byens" få huse! Vi havde ikke lige lagt mærke til, at vi kunne holde næsten helt nede ved vejen. Nå, men så var det da nemt at bære kufferterne fra bilen og lige ind i huset, i stedet for at bære dem op ad trapperne.

Den ombyggede præstegård ligger smukt, og "vores" lejlighed var i perfekt stand, selv om moderniseringen fandt sted for år tilbage. Der manglede heller ikke noget i køkkenet eller andre steder, må man sige. Det er man jo ikke forvænt med i Italienske ferielejligheder, men det er nok den tyske udlejers fortjeneste. Rigtig kaffemaskine var der, håndklæder, der ikke var af viskestykkekvalitet - og glassene i skabet var ens! Nabohuset var en kostald, hvorfra der døgnet rundt lød høj dinglen af koklokker, men efter et par dage hørte det ligesom til.

Vi og vore venner, der boede i en anden lejlighed i huset, blev gode kunder i Fivizzanos små butikker, og vi blev vist værdsat af både slagter og købmand, for vi fik meget fin behandling og af og til noget med i købet uden at betale for det. Vi kan ikke mange ord italiensk, men det var ingen hindring hos de venlige handlende, som ikke kunne andet. Det blev til nogle gode måltider fra havegrillen hver dag af de herlige råvarer, vi hentede hjem. Vi fik også god motion, for vi indtog alle vore måltider i haven eller på en af terrasserne, så det blev til megen løben op og ned ad trapper med det forskellige.
Vi havde, som I kan høre, rigtigt godt vejr til en herlig forandring fra det danske gråvejr, vi kom fra, så vi badede i svimmingpoolen og slikkede solskin næsten hver dag.

Den ene familie fik på vejen til Cotto set lidt af Parma og den anden lidt af Milano. Udflugter i ugens løb blev det også til nogle stykker af: Vi var i de maleriske byer Cinque Terre (hvor vi dog fik et par tordenbyger, som havde den fordel, at der ikke var så mange andre besøgende i de små fiskerbyer den dag), i La Spezia og i nogle grotter. Desuden var vi på Fivizzanos tirsdagsmarked, og så gik vi som sagt en del i de lokale butikker, ligesom nogen tog en stejl spadseretur op ad bjerget bag Cotto for at se udsigten.

Eneste gene var faktisk noget, I ikke kan lastes for: En stor dreng i vore tyske naboers familie, som synes, han var god til at spille på saxofon og derfor gjorde det i tide og utide for åbne vinduer! Det var vi nu ikke helt enige i.

Vi melder os nok som kunder en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Betty og familie fra Esbjerg V boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Jeg er nu tilbage efter 3 1/2 uges ferie, så turen til Toscana er efterhånden ved at være en lille måned gammel! Jeg vil imidlertid gerne følge jeres opfordring og besvare spørgsmålene. Iøvrigt er det en smaddergo' idé fra jeres side at evaluere på en ferie i har solgt.
Jeg må sige at jeg er en vaskeægte jyde hvilket betyder, at jeg ikke er vant til sydlige (eller fremmede for dén sags skyld) himmelstrøg, så det bør læseren have i mente!
Den største overraskelse i f.t. området var terrænnet! Den lille landsby vi skulle bo i lå 8 km fra Fivizzano, og det lød jo ikke af ret meget, men når det er ad smalle/svært stigende veje med flere hårnålesving, så føles det faktisk meget længere. Omvendt var det hver gang som at sidde i en rutshebane når vi begav os op og ned, og dén fornemmelse kender vi alle og nogen finder den ligefrem morsom! Præsteboligen, hvor vi havde lejet en lejlighed, var absolut den flotteste bygning i den lille landsby. Indvendigt var den også flot renoveret, og der var de ting, man skulle bruge. Udsigten fra altanen var storslået!
Eneste minus ved indboet var sovesofaen i stuen, som ikke helt levede op til forventningerne, idet det føltes somom der slet var nogen madras heri. Vi tog derfor kontakt til Karsten (forvalteren af stedet), og han foranledigede straks, at vi fik 2 helt nye springmadrasser! I det hele taget var Karsten uhyre omsorgsfuld og opmærksom, og han kunne ydermere fortælle mere om Fivizzano end vi havde kunnet læse os til. Stor ros til ham.
Vi var heldige at besøge Fivizzano på det tidspunkt, hvor der blev holdt middelalderfest, og det var en stor og meget speciel oplevelse - alene kostumerne var aldeles seværdige!
Byen var iøvrigt rigtig hyggelig og (dejlig) provinsiel, så vi fra Esbjerg følte os rigtig hjemme! Der var de indkøbsmuligheder man havde brug for (hvis ikke man er ALT for krævende) og lokalbefolkningen var søde og imødekommende.
Tips: Medbring vandresko, idet der er dejlige, utrafikerede veje som man bør forcere til fods, og der er en vidunderlig udsigt herfra! Husk også, at det KAN blive koldt i et område, der ligger på en bjergside, så medbring en enkelt langærmet trøje - også i sommerperioden! Der er stille og fredeligt på stedet, så der er rig mulighed for at fordybe sig i en god bog, hvis man er til det!
Dette var vore oplevelser/anbefalinger.
Tak til selskabet for en god ferie/service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Niels og familie fra Vanløse boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Vi var meget glade for vores besøg i Cotto/ Fivizzano. Lejligheden levede fuldt op til vores forventninger. Huset ligger meget smukt og værten, Carsten, var meget imødekommende overfor alle vores forespørgsler. Der var også et hæfte med tips i lejligheden. Vha referencer deri fik vi gode oplevelser i det meget smukke område Parque della cinque terre og Lerici nede ved kysten.

Man mangler måske en rigtig god restaurant i lokalområdet, måske fandt vi den bare ikke, eller vi er for kræsne! I Lerici nede på kysten er udvalget til gengæld godt. Fivizzano har til gengæld et lille bytorv med et hyggeligt aftenliv og en rigtig god iscafé. I juli i år var der desuden hver aften et kulturelt arrangement i byen, hvilket bidrog til en rigtig god stemning.
In italia: Jeres beskrivelse af stedet samt service før rejsen levede op til den højeste standard. Vi kan trygt anbefale jer som bureau til andre og vender selv tilbage, hvis/når ferien igen går til Italien.

In-Italia's kommentar

I fandt den ikke....Restauranten "Il Giardinetto" på Via Roma 151 (lukket mandag, dog ikke om sommeren) er et virkelig godt spisested med masser af charme og billige priser!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kirsten og mand fra København boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 31. juli til d. 7. august 2004.

Ja, vi var meget glade for at bo i området og syntes vældig godt om både Cotto og Fivizzano.
Opholdsstedet oversteg vores forventninger, hvilket vi også fortalte Karsten på stedet. Vi har de sidste 3 år (inkl. i år) bestilt Agri Turismo lejligheder gennem Valluga Travel, og været godt tilfreds, men lejligheden i Cotto havde komfur, med ovn, og der var rigeligt med køkkenudstyr, hvad vi ikke har være vant til de steder vi har haft lejet gennem Valluga. Stuen var også mindre spartansk indrettet (læs: flere siddemøbler) og der var lysestager og bøger i reolen. Kort sagt, er der gjort noget for at gøre lejligheden hyggelig. Det var dejligt, for det er den slags vi selv plejer at tage med hjemmefra.
Tips har vi nok ikke så mange af. Blot kan vi sige at der er en god tur på Mountainbike fra Cotto via nogle småbyer, til Fivizzano og retur til Cotto på 25 km.
En egentlig rejsebeskrivelse kan vi ikke lige præstere. Men vi kan sige at vi har været glade for at rejse med In-Italia, og det er nok ikke sidste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og familie fra København boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 11. til d. 17. juli 2004.

Vi har været meget glade og tilfredse med byen og området. De forventninger, vi havde til opholdetsstedet, blev indfriet. Karsten Müller var meget hjælpsom og han var til at få fat i. Han gav os desuden mange gode tips om gode indkøbssteder, hvor de lokale selv handler. Mht. til opholdstedets beliggenhed så må vi nok erkende, at Cotto alligevel lå lidt for isoleret for os. Vi savnede lidt byliv og selvom Cotto kun ligger 5 km fra Fivizzano, så tager det alligevel lidt tid at køre ind til byen pga. bjergkørslen. Men vi var meget begejstrede for området, og at der var så få turister. Lokalbefolkningen er utrolig søde og venlige, og de forsøger på bedste vis at hjælpe selvom de hverken kan engelsk eller tysk - og vi kun kan få gloser italiensk. Vi har virkelig nydt den fantastiske mad og den lokale vin. Så vi vil gerne til Toscana igen, dog 14 dage næste gang. Dog vil vi gerne bo lidt tættere på havet næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Helle, Lars og familie fra Farum boede på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 12. til d. 19. juli 2003 inden de kørte videre til Arezzo provinsen. De skrev efter rejsen:

Jo vi har haft en god tur. Det var to meget forskellige steder og vi var meget glade for dem begge. 
I Cotto var vi meget betagede af bjergene og den primitive by vi boede i. Det var som at være eneste turist i byen. Det var utrolig godt at Karsten have lavet en velkomstbog med informationer af alskens art om området. Karsten er en fantastisk vært. 
I San Pancrazio var der også meget dejligt - dog ved første øjekast lidt for fint og poleret. Sabrina og Paolo viste sig at være dejlige værter. Her manglede man lidt onside information om shopping, ture osv. F.ex. i form af en bog som den i Cotto. Ligeledes synes jeg at I skal anbefale at rengøring inkluderes i leje, ligesom også vaskemaskine inkluderes. Det er kun besvær med afregningen. Depositum bør også udelades. Da de er nystartede var der heller ikke tænkt på at fryser adgang er en god ting. I Cotto var der en stor fælles fryser. De har jo så meget information om deres gæster. 
Vi var meget tilfredse med jeres anbefalinger og vil med sikkerhed benytte jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Pernille fra Brøndby og en veninde boede på La Vecchia Canonica di Cotto fra d. 5. til d. 13. juli 2003 efter et kort besøg på La Cà d'Olga i Barolo vindistriktet. Hun skrev efter hjemkomsten:

Så var La Vecchia Canonica di Cotto noget helt andet. Da først vi kom os over chokket over hvor langt væk fra alting byen ligger, kom vil til at holde meget af stedet. Karsten er, som alle andre har beskrevet, meget hjælpsom og vi fik et godt forhold til ham under vores ophold, hvor han boede i en af de tomme lejligheder med sin familie. Fællesarealerne kan ved første øjekast virke små når vi er 5 lejligheder som skal dele, men det gik utroligt godt med at udnytte dem når vi havde lyst. Eneste oplysning vi godt kunne have ønsket os hjemmefra var den frie adgang til vaskemaskine - det kunne have halveret vores bagage og gjort plads til flere souvenirs :o)

Vores primære mål med rejsen var at slappe af og nyde den smukke natur. Og det fik vi til fulde opfyldt. Når vi kørte valgte vi primært de små veje ud og motorvejen hjem. Vi fik fuld valuta med de store kontraster mellem marmorbrud, stranden, vinmarkerne, olivenlunde, frodige bjergveje, hyggelige landsbyer og klippekysten Le Cinque Terre. Dagen efter hver køretur valgte vi at tilbringe i Cotto ved poolen eller under en af parasollerne. Det lykkedes os også at hilse på dyrene i stalden ved siden af. Det er ikke kun et par køer, men også en hest, kaniner og nogle høns.

Grundet manglende plads på det lille fly til København var vores hjemrejse søndag. Sidste overnatning fik vi lov at blive i Cotto, da de folk som skulle overtage vores lejlighed kom først i løbet af søndagen. Det gav os god tid til at pakke i og en herlig indsigt i stemningen på stedet mellem gæsterne.
Alt i alt har der været en perfekt ferie med mange gode oplevelser. Vi var mættede af indtryk da vi tog hjem og glæder os til at genopleve turen når vi tager billederne frem inden længe. Hils Karsten når I skriver til ham alligevel - han var med til at gøre opholdet i Cotto en succes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Benny og hans familie Helsinge boede på La Vecchia Canonica di Cotto fra den 28. juni til den 12. juli 2003:

...så nu har jeg endelig fundet tid til at fortælle lidt om vores tur til La Vecchia Canonica di Cotto i perioden 28. juni til 12. juli 2003! Først og fremmest TAK til Lino Vogt i In-Italia for særdeles engageret og humørfyldt betjening! (- hvis I skulle få samme tanke som mig, som kun har ”chattet” med Lino: der gemmer sig 197 cm mandfolk bag navnet!). Dernæst: ja, kørevejledningen skal skæres lidt mere ud i pap, tillad mig at gøre det her: Kør til højre ind i Aulla efter at du er stået af motorvejen. Under 1 km herefter holder du til venstre og umiddelbart efter til højre. Så er der ca. 1 km gennem byen, hvorefter du lige skal ”fange” skiltet til Fiviziano. Efter den røde mur er det til venstre og hen over togskinnerne. Så er der 15 km, først ad flade veje en 5-6 km og så ad en, helt i orden, snoet vej uden de store ”farer” i svingene. Drej til venstre i lyskrydset ad en vej som er helt overdækket af gamle træer – buspladsen har du på højre hånd. Midt inde i Fiviziano, som du nu er i efter få 100 m, skal du køre LIGE over og efter sølle 100 m mere, ligger byporten på venstre side – du drejer til højre mod Cotto. SÅDAN! Nu kan Helsinge-borgerne Annette og Bennys Italiens-tur med sidste hjemmeboende barn, 16 årige Magnus, begynde! De sidste 7 km er altså ”slemme” når man er træt efter rejsen og ikke lige kunne finde byporten – jeg følte aldrig - den dag! – at Cotto nogensinde ville dukke op. Men efter ”lak-skraber-turen” dukkede den gamle kirke pludselig op i det øvre synsfelt. Jeg var lidt ”nedslået” over turen og bedre blev det ikke, da jeg så ”indkørslen” til vores bestemmelsessted på højre side: en stejl, stejl græsklædt smal sag, som man UMULIGT kunne køre op ad! Nå, vi satte Mondeo’en og traskede op ad indkørsel og trapper og pludselig var der ferieafslappede mennesker i et meget hyggeligt område omkring en pool.

Én af dem var værten Carsten og han behøver vist ikke mere ros, hva’ bar*? Men alligevel: gå til ham med stort og småt og forespørgsler om alt muligt; han sætter åbenbart en ære i, utrætteligt, at betjene dig på absolut bedste måde! Vi havde valgt lejlighed 5 på grund af den store terasse og DET var vi glade for – et majestæstisk udsyn til de træklædte bjerge på 3 sider og et view ud over dalen i det fjerde verdenshjørne; og lidt tættere på: pool-området og indkørslen som man altså sagtens kan køre op ad og parkere bilen nedenfor huset! Selve lejligheden er tip-top og som andre har nævnt: der er fri vaskemaskine, strygejern og toiletpapir. Fruen ”skreg” i øvrigt en enkelt gang ved 2-tiden ude på toilettet, men den ca 3 cm store skorpion fik nogle tørre tæsk! Vi så ikke flere og de anretter ikke større skade end et hvepsestik, oplyste Carsten. Første nat fik vi et gevaldigt tordenvejr som varede flere timer og man sover egentlig meget godt til det - efter nogen tid! Nogle har klaget over fluer og kobjælder, vrøvl! Men Cotto, som jo er en lille bitte gammel by uden nogen som helst forretninger, ligger langt fra alt muligt: Først klarer I lige de 7 km lak-skraber-tur (ta’ det roligt, hold til højre og følg ikke rådet om at dytte! Det er kun lokalbefolkningen UDEN for bilen der kan høre det og det irriterer dem altså! Én dag var der pludselig 3 lidt forvirrede heste på vejen, sjovt at se på videoen - bagefter!). I Fiviziano kan man spise her og dér og nyde lokalbefolkningen, når man sidder midt i byen og får sig et par go’e cappuchino’er. Og lidt småindkøb kan gøres, men vi abbede altså ned til de større byer og købte ind. Men efter Fiviziano er der så de dér 15 km ad god vej. Alt i alt ta’r det 45 min. ned til Aulla og man vænner sig til det – bare gør det til en del af ferien, Faktisk præsterede vi nogle dage at køre turen 2 gange om dagen og vi så noget nyt hver gang! I Aulla skal I vælge ”Supermercato Conad” til dagligvare-indkøb. Det helt store, rigtig store! supermarked hedder ”Ipercoop” i Sarzana, ca. 15 km fra Aulla. Det store ”STEFAN”-marked i Aulla er også et besøg værd. Lige inden vi skulle hjem havde de udsalg og vi købte 8-10 par sko med 50% rabat, sådan! Aulla har masser af små hyggelige butikker, find dem selv. Men ellers ”operede” vi i en forholdsvis kort radius fra Aulla. Længst væk besøgte vi Monte Carlo, ca. 70 km. En gammel borgby på toppen af et ”bjerg”, hvor nogle af vores venner boede. Der er en, tilsyneladende lille, uanselig skobutik, men gå ind og se sko ”hulter til bulter” fra gulv til loft. Lidt dyrere dagligpriser end udsalgspriserne vi fik i Stefan. Den ældgamle muromkransede by Lucca finder I 10 km før nævnte ”bjergby”, altså bare 60 km fra Aulla. Vi var der flere gange, bunker af butikker og stemning. Vi var også i Piza og verdens ældste gang byggesjusk SKAL I altså se i virkeligheden - ufatteligt ”uvirkeligt”! Og hele den ”gade” af latterlige souvenir-shops der knytter sig til Cirkus Piza skal også ses - før man rigtig tror på det! Nå, læste du virkelig med helt her til? Ja. men ved du hvad, lige til sidst? Vi har turet til Frankrig siden ’85 og alt skulle derefter bare være fransk! Så gav børnene os en sølvbryllupstur til Terracina, 90 km nord for Rom, i 2000 – og siden da ER der ikke noget der duer, hvis det ikke er ITALIENSK! Fruen vil meget gerne tilbage til Cotto. men så bli’r det en uge, hvorefter vi vælger en uge andet steds lidt tættere på al ting, formentlig hen ad Lucca eller Sienna til. Og vær vis på at vores rejseforbindelse hedder IN-ITALIA! Ha’ nogle gode oplevelser i det italienske, men pas nu på: det bli’r en besættelse!

Sì, realy amiamo tutti che abbiano appena un gusto del bit del litle di italiano!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map