Anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto

 
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fivizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Vecchia Canonica di Cotto

Læs personlige anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vecchia Canonica di Cotto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et sted der oser af fred og ro.

Vi var en familie på 6 voksne(1ung på 16) som havde lejlighed nr 3. Den var stor og rummelig og manglede ikke noget, fin lejlighed i forhold til de penge vi gav. Der var en fantastisk udsigt som vi bare kunne blive ved med at sidde eller stå og kigge på, der hersker en dejlig fred og ro over stedet, godt sted at komme ned på jorden på. Poolen var ok, godt nok lidt grus og ukrudt og lidt skrabet, men virker og er ren og ok, stadig væk fin til det er et billigt sted. Der var mange liggestole og der var ca 3 familier mens vi boede der, men ingen problemer, alle var søde og hjælpsomme. Carsten kom flere gange og spurte om alt var ok, og vi kunne spørge ham om alt, og tips til ture. Der var en lille landsby og meget smalt, og hyggeligt med kirken som indimellem gav lyd fra sig. Der er desværre en del fluer, så husk fluesmækker.??
Stedet ligger meget langt oppe, væk fra mange ting og 10 min kørsel til nærmeste by. Sørg for at købe godt ind til flere dage af gangen så du ikke behøver at køre efter noget. Vi spiste nede i fivizzano flere gange, der er et pizza sted overfor busstationer der bare er fantastisk og billigt og der er så flinke, men ellers lavede vi også mad i lejligheden. Stedet kræver at du har bil ellers er man lost.
Det som nok var mest træls var at hvis du skulle ud og se noget så skal du bruge 1-2 timer kørsel, men når man nu er i Italien vil man jo også gerne se de forskellige serværdigheder, men stå tidligt op da der hurtigt bliver varmt, og meget trafik.
Vi kørte til Lucca en utrolig hyggelig og flot by, nemt at finde parkeringsplads og overskuelig inden for den gamle mur.
Vi var også i lerici, hvor vi kunne bade, vi lå sammen med de lokale italienere på de store stene og solede os(da sandstranden kostede penge) det fungerede godt og vandet var skønt, der er en dejlig strandpromenade og lystbådehavn, flot sted.
Vi kørte også til Pisa og Firenze. Pisa er så flot men alt koster penge, firenze er også flot men meget stor og hårdt at gå rundt når der er meget varmt. Syns at Lucca var bedre en firenze, men det kræver nok lidt baggrundsviden om historien om stedet( altså Firenze)
Vi besøgte også grotten i nærheden, en quidet tur og det var flot og spændende.
Lige da vi ankom til cotto var vi nok lidt skuffet, synes det var et meget skrabet sted, men som tiden gik blev vi mere og mere tilfreds over stedet. Her kan man være i fred og ro, men tror næste gang at vi vil ligge os lidt mere centralt ved vandet og ved en by, så det er lidt nemmere, at handle ind og gå til og fra steder især når vi er flere afsted.

Fivizzano som feriedestination

Ok indkøbsmuligheder, husk det er på landet og en lille lokal by, men der er både slagter, bager og supermarkedet og pizzeriaer så du kan få hvad du vil have.
Der var et hyggeligt marked om tirsdagen og der var godt.

La Vecchia Canonica di Cotto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Så flot udsigt, men ligger langt fra byen, ude på landet, men der hersker fred og ro.
 
Selve indkvarteringen på La Vecchia Canonica di Cotto
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (nr. 3)

Der er en sovesofa, den fungerer men det ville være ønskeligt med 2 bedre senge istedet for.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Til det var langt ude på landet fungerededet ok i perioder, de er ikke bedre vant.
Pool (evt. sæsonåben)

Ok til sin størrelse,
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn

Afslappende

En rigtig lille italiensk landsby omkring 5 km fra Fivizzano, kurvet vej op til Cotto med en herlig kulisse af skovklædte bjerge. Lejligheden havde en vidunderlig udsigt over landskabet. Karsten som har ansvaret for huset er rar og hjælpsom. Vi fik bla tips om en god vingård, som vi tog til og havde som havde meget gode vine.
Indkvartering i sig selv er enkel, men funktionel, det vidste vi, da vi bestilte. Det er et rart og afslappende sted, hvor du nemt kan lade "batterier" op.

Anbefaling til kommende gæster

Pizzeriaet på torvet i Fivizzano lavede kanon pizzaer til en god pris (5-8 euro)
Vandfald mellem Fivizzano og Cotto som man kunne svømme i, helt fantastisk. Lidt vanskelig at finde, spørg Karsten om hjælp.

La Vecchia Canonica di Cotto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Vecchia Canonica di Cotto
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (nr. 2)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Vekslede lidt til tider, men i forhold til at være Italien, så var det godt.
Pool (evt. sæsonåben)

En basic pool, som var helt ok
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Thomas og familie fra Gentofte boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi synes det var et dejligt sted med ro og fred. Huset var rent og pænt og meget hyggeligt og når vi manglede noget fik vi nemt fat på viceværten, der er uhyre rar og hjælpsom. Udsigten fra huset er fantastisk og om dagen var luften fuld af lyden fra cikader, fugle og høns. Om natten var det ugler og ræve der stod for undeholdningen. Af de mere lydløse dyr var der firben og flagermus. Den nærmeste by Fivizzano er en hyggelig lille by med meget venlige, hjælpsomme og kommunikationsivrige mennesker. Hyggelige købmænd, cafeer, restauranter og et hyggeligt marked om tirsdagen. Stedet er et udemærket udgangspunkt for udflugter til Pisa, Lucca og marmorbruddene i syd, og f.eks. Cinque Terre mod vest som var de udflugter vi var på.
Vi var meget tilfredse, og kommer der gerne igen en anden gang!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jan og familie fra Skjern boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en fantastisk uge i Fivizzano, men modsat sidste års ophold i Montecastelli, så er stedet ikke i så fin og lækker stand, det gjaldt dog mest poolområdet - og de udvendige facilitetet.
Det gjorde dog ikke så meget, da vejret kompenserede på fineste vis, med sol fra morgen til aften - og fine temperaturer. Det var den stor og dejlig lejlighed vi havde lejet, det eneste der måske manglede var et tv, så vi kunne have fulgt lidt med i Tour de France, men det var den detalje.

Vi havde en del af familien placeret i lejligheden ved siden af. De havde ikke på noget tidspunkt varm vand i bruseren, så de var taknemmelig over at kunne låne vores bruser.
Den stedlige pedel - Carsten - som iøvrigt var flink og rar, gjorde ikke rigtigt noget ved problemet, man havde en fornemmelse af, at han ikke prøvede sådan for alvor, for efter at have prøvet sig lidt frem, udeblev han helt i dagtimerne.

Cotto er virkelig på landet, og det vidste vi på forhånd, så det hyler vi ikke over. Det er et dejligt område, men næste gang ofrer vi lidt mere, for at bo lidt mere centralt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henning og familie fra Skjern boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vedr. Fivizzano, - eller rettere Cotto, så må jeg tage del på min kappe, at det ligger for langt ude/oppe. Ingen forbindelse med mobil, bærbar etc. Samtidig var der heller ikke noget tv. Alt det skulle jeg bare have undersøgt inden. MEN - at være i en lejlighed uden varmt vand i en uge, er der for dårligt. Jeg henvendte mig to gange til Karsten, og efter et par forsøg skete der ikke noget. De sidste tre dage så vi intet til Karsten. Hvis vor gode vennner/familie ikke havde haft lejligheden ved siden, havde der ikke været varmt bad for vor familie, - ikke acceptabel.

Vedr. In-Italia, så skal I have kæmpe ros, som de andre gange, hvor vi har benyttet jer, så det en meget professionel tilgang I har, - tak. Og det er ikke sidste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Allison og familien fra Langebæk boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 15. til d. 22. oktober 2008.

Familien Berg var rigtig glade for opholdet udenfor sæsonen i de rolige omgivelser i Cotto, Fivizanno. Det er rigtig langt ude på landet. Man skal holde af små bjergveje.
Der var rigtig fredeligt og roligt og vi havde oplevelsen af at være de eneste turister i Fivizzano og omegn. Pragtfuldt for et modent ægtepar med fred i lange baner – måske knapt så pragtfuldt for småbørnsfamilier. Dejlig luft, smuk udsigt oppe i bjergene i den lille by. Dejlig lejlighed med højt til loftet. Pragtfuld madras. Enkel og velfungerende faciliteter. Der var ingen andre gæster, men vi gjorde os da vore tanker om, hvor tæt/lydt huset mon er, når det er fuldt belagt. Der er ikke noget TV og mobilforbindelsen var usikker. Den venlige huspasser, Carsten, sørgede for, at ankomst og afgang var til alles tilfredshed. Der ligger informationer om udflugtsmål i området og der er mange naturoplevelser og byer at tage til. PS Undgå ”Cinque Terre”/”de 5 byer” i weekenderne. Selv i oktober var der turistinvasion og dertil hørende oplevelser af at være del af en industri, som fanger gæster – en skarp kontrast til byerne i indlandet. Det er et must at have bil! Tak for god betjening fra in-Italia nok engang. På hjemvejen tog vi 3 dage til Moretti i Moretti og blev forkælet med mad og vin og dejlige værter – men det er jo en helt anden historie. Tak for en dejlig uge i oktober in Italia. Der er efterårssmukt i ugerne før det bliver for køligt for en varmeelskende dansker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Ole og familie fra Stenløse boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 9. til d. 16. august 2008.

Vi var ret godt tilfredse med at bo på den gamle præstegård. Når jeg er lidt forbeholden, så skyldes det, at vi synes der med meget små midler kunne være gjort så meget at det ikke ville være nødvendigt med lidt forbehold. Et skuffejern til at luge ukrudt væk på opholdarealet ville have gjort underværker! Tagvinduet i de to øverste soveværelser var for lille til at der kom nok frisk luft ind - og vi trak ikke gardinet for. Badeforhænget var ca. 30 cm for langt, så hvis man ikke var meget omhyggelig, løb der vand uden for bruse kabinen langs med folderne.
Men den gamle præstegård ligger med en skøn udsigt. Der er nogle gode vandreture fra Cotto, og det var det vi ønskede os. Vi kan tilslutte os andres ros af Carsten Müllers hjælpsomhed. I Fivizzano fik vi de bedste pizzaer, vi nogensinde har spist, desværre har jeg glemt navnet på stedet, men det ligger på torvet, og i Gelateriet, lige ved siden af, havde de noget god is og en meget sød betjening. Efter at have spurgt Carsten, spiste vi en aften i hotellets restaurant og det var vi godt tilfreds med.
Så på en skala fra 1 til 10 vil jeg give stedet 8.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Torsten og familien fra Farum boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 19. til d. 26. juli 2008 og på Villa Felciaio i Lido di Capoliveri fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Et dejligt område, og en meget stille landsby - hvilket også er positivt. Ingen muligheder for indkøb i byen, men dog ca. 15 min derfra. Kørselsvejledning til nye gæster at køre via Fivizzano til Cotto kunne være ønskeligt, ellers tager GPS en anden rute, og man kommer ud på nogle meget små veje som ikke alle vil bryde sig om.

Lejligheden er stor og rummelig, og i en standard som lever op til prisniveau. Der er ovn, opvaskemaskine, viskestykker, håndklæder, sengelinned. Alt i alt en positiv oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Flemming og familie fra Hvidovre boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Begge opholdssteder, som bevidst var valgt meget forskellige, levede op til vore forventninger. Campiglia som "det store sted" [Ghiacci Vecchi], der blev valgt af børnene, og Cotto som et SKØNT sted valgt af os voksne. Vi fik således "en uge hver". Normalt ønsker vi altid at prøve nye steder i vores ferie. Cotto og Fivizzano kunne godt være et sted, vi vendte tilbage til om nogle år. Campiglia-området var langtfra ligeså charmerende. Vi var glade for, at vi var i Campiglia først.

Cotto var et fedt sted. Rigtig skøn, lys og rummelig lejlighed. Der var i modsætning til Campiglia bare det hele, også opvaskemaskine. Indkørsel (lille grusvej) til egen parkeringsplads kommer på højre hånd lige inden vejen op til Cotto by. Utrolig venlig og serviceminded tysk bestyrer i Cotto. Vi glemte vist at starte opvaskemaskinen inden afgang. Venligst videregiv vor undskyldning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Morten og familie fra Køge boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Opholdet i Fivizzano har været en blandet fornøjelse. Fivizzano er en dejlig lille bjergby, som vi havde forventet, med få men små butikker, nogle restauranter af forskellig kvalitet i området, og et dejligt torv med en fantastisk isbar. Området ligger langt fra alt, men det kan man jo se på kortet, og der er dejligt fredeligt i Cotto, sådan da....
Cotto som jo ligger 5 km fra Fivizzano er en halvdød landsby af den kedelige slags uden Mobiltelefondækning, der bebos af ca 4 familier, og så er der de
2 udlejningsejendomme, hvor denne er den ene, imellem ligger byens ene kostald, med vindue ud til In-Italias udlejningsejendom. Det giver en forfærdelig stank og ikke mindst myriader af fluer, det er mildest talt ulækkert at dele sin morgenmad med fluer, når man ved hvor de lige har været på besøg! Derudover er der en lille kirke, hvor der ringes og er messe ca 2 gange om ugen, ganske hyggeligt.

Selve lejlighederne er nøgternt indrettet, men der er det der skal være. Sammenlignet med prisen og beliggenheden hænger det nogenlunde sammen. Området omkring lejlighederne er meget primitivt indrettet, det er kun tæt ved poolen der er fliser, resten af haveområdet er belagt med græs eller småsten. Det er ikke så heldigt, idet der snarere er tale om bondegårdsferie end landsbyferie, når kattene render om benene om gæsterne. Der er forskellige meninger om katte, personligt mener jeg ikke de hører hjemme på en ferieejendom, med mindre det er nævnt. De render og hopper på havemøblerne, og hvis man ikke er særlig opmærksom har man besøg af en kat i sin lejlighed. Helt ulækkert bliver det når kattene besørger i de småsten hvor børnene render rundt med bare tæer, og hopper i vandet bagefter.

Næ, det er så som så med de rosende ord til komplekset, og det er så lidt der skal til for at gøre det ordentligt. Vil vi besøge lejlighederne i Cotto igen, næ tak. Nu har vi handlet med In-Italia 3 gange, og generelt er jeres beskrivelser af boligerne ikke særligt præcise, det ville være rart med flere billeder, måske lidt videosekvenser, så man vitterlig ved hvad man køber. Når man ved det, er forventningerne jo sat derefter. Der skal i simpelthen se at få justeret jeres materiale.

In-Italia's kommentar

Vi skriver: "I landsbyen skal man imidlertid ikke forvente at finde indkøbsmuligheder eller barer: Her er kun indbyggerne, køer og duer!". Er det ikke særlig præcist?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 
search map