Agriturismo i Fivizzano i Toscana

La Vecchia Canonica di Cotto

Landsbyen Cotto
 
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fivizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cotto er en lille landsby skønt placeret over Fivizzano, og beboet af få, men søde familier. I landsbyen skal man imidlertid ikke forvente at finde indkøbsmuligheder eller barer: Her er kun indbyggerne, køer og duer!

Præstegård, kirkeklokker og udflugtsmål

Præstegården ligger lige over for den gamle kirke, som er næsten ubesøgt i dag (dette forhindrer dog ikke klokken i at kime fra tid til anden). Landet omkring er frodigt grønt og byder på uendelige skønne naturoplevelser. Man kan køre ned til kysten på ca. 45-50 minutter og besøge både den toskanske kyst og f.eks. naturreservatet Le Cinque Terre, ikke langt fra den italienske riviera.

Præstegårdens inddeling og pool med frisk bjergluft

Præstegården breder sig over tre etager. Der er ikke meget tilbage af den oprindelige bygning, da man var nødsaget til at genopbygge det meste under den omfattende restaurering, der har ændret den til et dejligt gæstehus for turister. Lejlighederne bibeholder dog det gamle træværk i lofterne og andre detaljer fra forgangne tider. Haven omkring huset er ideel for børn at lege i, for her kan de løbe frit rundt. For enden af haven, ligger parkeringpladsen, svømmebassinet (10 x 4 meter) omgivet af havemøbler og en grill, der står til rådighed for gæsterne.

Læs mere om La Vecchia Canonica di Cotto

Lejlighedernes fællestræk

Hver lejlighed råder over køkken med køleskab og gaskomfur med ovn samt badeværelse med bruser:

Der er en toværelseslejlighed (nr. 5) beliggende på første sal som vender mod svømmebassinet.

Lejlighed nr. 5
Den består af et lille køkken med ovn og gasblus, opholdsstue med dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og balkon med udsigt over poolen og dalen.

Der findes to treværelseslejligheder - hver udstyret med seks sovepladser (lejlighed nr. 2 og nr. 4).

Lejlighed nr. 2
- Er opdelt over to etager, vendt mod den gamle kirke. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og udsigt til svømmebassinet, dobbeltsovesofa og smuk udsigt fra vinduet i stueetagen. En stejl trappe fører op til to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, begge med loftsvinduer, badeværelse og fra lejligheden adgang til den fælles terrasse ved siden af kirken, med god plads til at samles f.eks. omkring en hyggelig middag.

Lejlighed nr. 4
- Ligger på første sal. Den indeholder opholdsstue med hjørnekøkken og dobbeltsovesofa samt lille balkon med udsigt over svømmebassinet og dalen, soveværelse med dobbeltseng og stort soveværelse med to enkeltsenge og plads til en ekstraseng - hvis det ønskes, og badeværelse.

De sidste to lejligheder er også treværelses, men de er større og hører til kategorien "plus".

Lejlighed nr. 1 og nr. 3
- De er indrettet ens og deler indgang med lejlighed nr. 2. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en flot opholdsstue med dobbeltsovesofa samt vindue med en vidunderlig udsigt, stort spisekøkken og en trappe op til første sal. Her finder man et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse. De har begge adgang til den store fælles terrasse ved siden af kirken, som er udstyret med havemøbler og parasol samt god plads til at sidde og spise udenfor.

Bestyreren og fremmedsprogene

Stedet bestyres af en portner, der byder gæsterne velkommen hver lørdag mellem kl. 16.00 og 20.00, og som jævnligt kommer forbi for at holde poolen ren. Stedet er ideelt for familier med børn - men man bør være opmærksom på de stejle trapper, der fører til og fra svømmebassinet, og som findes inde i lejlighederne nr. 1, 2 og 3.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Vecchia Canonica di Cotto

Læs personlige anmeldelser af La Vecchia Canonica di Cotto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vecchia Canonica di Cotto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra La Vecchia Canonica di Cotto

Afslappende

En rigtig lille italiensk landsby omkring 5 km fra Fivizzano, kurvet vej op til Cotto med en herlig kulisse af skovklædte bjerge. Lejligheden havde en vidunderlig udsigt over landskabet. Karsten som har ansvaret for huset er rar og hjælpsom. Vi fik bla tips om en god vingård, som vi tog til og havde som havde meget gode vine.
Indkvartering i sig selv er enkel, men funktionel, det vidste vi, da vi bestilte. Det er et rart og afslappende sted, hvor du nemt kan lade "batterier" op.

Læs mere

Et sted der oser af fred og ro.

Vi var en familie på 6 voksne(1ung på 16) som havde lejlighed nr 3. Den var stor og rummelig og manglede ikke noget, fin lejlighed i forhold til de penge vi gav. Der var en fantastisk udsigt som vi bare kunne blive ved med at sidde eller stå og kigge på, der hersker en dejlig fred og ro over stedet, godt sted at komme ned på jorden på. Poolen var ok, godt nok lidt grus og ukrudt og lidt skrabet, men virker og er ren og ok, stadig væk fin til det er et billigt sted. Der var mange liggestole og der var ca 3 familier mens vi boede der, men ingen problemer, alle var søde og hjælpsomme. Carsten kom flere gange og spurte om alt var ok, og vi kunne spørge ham om alt, og tips til ture. Der var en lille landsby og meget smalt, og hyggeligt med kirken som indimellem gav lyd fra sig. Der er desværre en del fluer, så husk fluesmækker.??
Stedet ligger meget langt oppe, væk fra mange ting og 10 min kørsel til nærmeste by. Sørg for at købe godt ind til flere dage af gangen så du ikke behøver at køre efter noget. Vi spiste nede i fivizzano flere gange, der er et pizza sted overfor busstationer der bare er fantastisk og billigt og der er så flinke, men ellers lavede vi også mad i lejligheden. Stedet kræver at du har bil ellers er man lost.
Det som nok var mest træls var at hvis du skulle ud og se noget så skal du bruge 1-2 timer kørsel, men når man nu er i Italien vil man jo også gerne se de forskellige serværdigheder, men stå tidligt op da der hurtigt bliver varmt, og meget trafik.
Vi kørte til Lucca en utrolig hyggelig og flot by, nemt at finde parkeringsplads og overskuelig inden for den gamle mur.
Vi var også i lerici, hvor vi kunne bade, vi lå sammen med de lokale italienere på de store stene og solede os(da sandstranden kostede penge) det fungerede godt og vandet var skønt, der er en dejlig strandpromenade og lystbådehavn, flot sted.
Vi kørte også til Pisa og Firenze. Pisa er så flot men alt koster penge, firenze er også flot men meget stor og hårdt at gå rundt når der er meget varmt. Syns at Lucca var bedre en firenze, men det kræver nok lidt baggrundsviden om historien om stedet( altså Firenze)
Vi besøgte også grotten i nærheden, en quidet tur og det var flot og spændende.
Lige da vi ankom til cotto var vi nok lidt skuffet, synes det var et meget skrabet sted, men som tiden gik blev vi mere og mere tilfreds over stedet. Her kan man være i fred og ro, men tror næste gang at vi vil ligge os lidt mere centralt ved vandet og ved en by, så det er lidt nemmere, at handle ind og gå til og fra steder især når vi er flere afsted.

Læs mere

Thomas og familie fra Gentofte boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi synes det var et dejligt sted med ro og fred. Huset var rent og pænt og meget hyggeligt og når vi manglede noget fik vi nemt fat på viceværten, der er uhyre rar og hjælpsom. Udsigten fra huset er fantastisk og om dagen var luften fuld af lyden fra cikader, fugle og høns. Om natten var det ugler og ræve der stod for undeholdningen. Af de mere lydløse dyr var der firben og flagermus. Den nærmeste by Fivizzano er en hyggelig lille by med meget venlige, hjælpsomme og kommunikationsivrige mennesker. Hyggelige købmænd, cafeer, restauranter og et hyggeligt marked om tirsdagen. Stedet er et udemærket udgangspunkt for udflugter til Pisa, Lucca og marmorbruddene i syd, og f.eks. Cinque Terre mod vest som var de udflugter vi var på.
Vi var meget tilfredse, og kommer der gerne igen en anden gang!

Læs mere

Jan og familie fra Skjern boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en fantastisk uge i Fivizzano, men modsat sidste års ophold i Montecastelli, så er stedet ikke i så fin og lækker stand, det gjaldt dog mest poolområdet - og de udvendige facilitetet.
Det gjorde dog ikke så meget, da vejret kompenserede på fineste vis, med sol fra morgen til aften - og fine temperaturer. Det var den stor og dejlig lejlighed vi havde lejet, det eneste der måske manglede var et tv, så vi kunne have fulgt lidt med i Tour de France, men det var den detalje.

Vi havde en del af familien placeret i lejligheden ved siden af. De havde ikke på noget tidspunkt varm vand i bruseren, så de var taknemmelig over at kunne låne vores bruser.
Den stedlige pedel - Carsten - som iøvrigt var flink og rar, gjorde ikke rigtigt noget ved problemet, man havde en fornemmelse af, at han ikke prøvede sådan for alvor, for efter at have prøvet sig lidt frem, udeblev han helt i dagtimerne.

Cotto er virkelig på landet, og det vidste vi på forhånd, så det hyler vi ikke over. Det er et dejligt område, men næste gang ofrer vi lidt mere, for at bo lidt mere centralt.

Læs mere

Henning og familie fra Skjern boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vedr. Fivizzano, - eller rettere Cotto, så må jeg tage del på min kappe, at det ligger for langt ude/oppe. Ingen forbindelse med mobil, bærbar etc. Samtidig var der heller ikke noget tv. Alt det skulle jeg bare have undersøgt inden. MEN - at være i en lejlighed uden varmt vand i en uge, er der for dårligt. Jeg henvendte mig to gange til Karsten, og efter et par forsøg skete der ikke noget. De sidste tre dage så vi intet til Karsten. Hvis vor gode vennner/familie ikke havde haft lejligheden ved siden, havde der ikke været varmt bad for vor familie, - ikke acceptabel.

Vedr. In-Italia, så skal I have kæmpe ros, som de andre gange, hvor vi har benyttet jer, så det en meget professionel tilgang I har, - tak. Og det er ikke sidste gang vi skal til Italien.

Læs mere

Allison og familien fra Langebæk boede på La Vecchia Canonica di Cotto i Fivizzano fra d. 15. til d. 22. oktober 2008.

Familien Berg var rigtig glade for opholdet udenfor sæsonen i de rolige omgivelser i Cotto, Fivizanno. Det er rigtig langt ude på landet. Man skal holde af små bjergveje.
Der var rigtig fredeligt og roligt og vi havde oplevelsen af at være de eneste turister i Fivizzano og omegn. Pragtfuldt for et modent ægtepar med fred i lange baner – måske knapt så pragtfuldt for småbørnsfamilier. Dejlig luft, smuk udsigt oppe i bjergene i den lille by. Dejlig lejlighed med højt til loftet. Pragtfuld madras. Enkel og velfungerende faciliteter. Der var ingen andre gæster, men vi gjorde os da vore tanker om, hvor tæt/lydt huset mon er, når det er fuldt belagt. Der er ikke noget TV og mobilforbindelsen var usikker. Den venlige huspasser, Carsten, sørgede for, at ankomst og afgang var til alles tilfredshed. Der ligger informationer om udflugtsmål i området og der er mange naturoplevelser og byer at tage til. PS Undgå ”Cinque Terre”/”de 5 byer” i weekenderne. Selv i oktober var der turistinvasion og dertil hørende oplevelser af at være del af en industri, som fanger gæster – en skarp kontrast til byerne i indlandet. Det er et must at have bil! Tak for god betjening fra in-Italia nok engang. På hjemvejen tog vi 3 dage til Moretti i Moretti og blev forkælet med mad og vin og dejlige værter – men det er jo en helt anden historie. Tak for en dejlig uge i oktober in Italia. Der er efterårssmukt i ugerne før det bliver for køligt for en varmeelskende dansker.

Læs mere
 
search map