Agriturismo i Fivizzano i Toscana

La Vecchia Canonica di Cotto

Landsbyen Cotto
 
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Canonica di Cotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fivizzano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cotto er en lille landsby skønt placeret over Fivizzano, og beboet af få, men søde familier. I landsbyen skal man imidlertid ikke forvente at finde indkøbsmuligheder eller barer: Her er kun indbyggerne, køer og duer!

Præstegård, kirkeklokker og udflugtsmål

Præstegården ligger lige over for den gamle kirke, som er næsten ubesøgt i dag (dette forhindrer dog ikke klokken i at kime fra tid til anden). Landet omkring er frodigt grønt og byder på uendelige skønne naturoplevelser. Man kan køre ned til kysten på ca. 45-50 minutter og besøge både den toskanske kyst og f.eks. naturreservatet Le Cinque Terre, ikke langt fra den italienske riviera.

Præstegårdens inddeling og pool med frisk bjergluft

Præstegården breder sig over tre etager. Der er ikke meget tilbage af den oprindelige bygning, da man var nødsaget til at genopbygge det meste under den omfattende restaurering, der har ændret den til et dejligt gæstehus for turister. Lejlighederne bibeholder dog det gamle træværk i lofterne og andre detaljer fra forgangne tider. Haven omkring huset er ideel for børn at lege i, for her kan de løbe frit rundt. For enden af haven, ligger parkeringpladsen, svømmebassinet (10 x 4 meter) omgivet af havemøbler og en grill, der står til rådighed for gæsterne.

Læs mere om La Vecchia Canonica di Cotto

Lejlighedernes fællestræk

Hver lejlighed råder over køkken med køleskab og gaskomfur med ovn samt badeværelse med bruser:

Der er en toværelseslejlighed (nr. 5) beliggende på første sal som vender mod svømmebassinet.

Lejlighed nr. 5
Den består af et lille køkken med ovn og gasblus, opholdsstue med dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og balkon med udsigt over poolen og dalen.

Der findes to treværelseslejligheder - hver udstyret med seks sovepladser (lejlighed nr. 2 og nr. 4).

Lejlighed nr. 2
- Er opdelt over to etager, vendt mod den gamle kirke. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og udsigt til svømmebassinet, dobbeltsovesofa og smuk udsigt fra vinduet i stueetagen. En stejl trappe fører op til to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, begge med loftsvinduer, badeværelse og fra lejligheden adgang til den fælles terrasse ved siden af kirken, med god plads til at samles f.eks. omkring en hyggelig middag.

Lejlighed nr. 4
- Ligger på første sal. Den indeholder opholdsstue med hjørnekøkken og dobbeltsovesofa samt lille balkon med udsigt over svømmebassinet og dalen, soveværelse med dobbeltseng og stort soveværelse med to enkeltsenge og plads til en ekstraseng - hvis det ønskes, og badeværelse.

De sidste to lejligheder er også treværelses, men de er større og hører til kategorien "plus".

Lejlighed nr. 1 og nr. 3
- De er indrettet ens og deler indgang med lejlighed nr. 2. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en flot opholdsstue med dobbeltsovesofa samt vindue med en vidunderlig udsigt, stort spisekøkken og en trappe op til første sal. Her finder man et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse. De har begge adgang til den store fælles terrasse ved siden af kirken, som er udstyret med havemøbler og parasol samt god plads til at sidde og spise udenfor.

Bestyreren og fremmedsprogene

Stedet bestyres af en portner, der byder gæsterne velkommen hver lørdag mellem kl. 16.00 og 20.00, og som jævnligt kommer forbi for at holde poolen ren. Stedet er ideelt for familier med børn - men man bør være opmærksom på de stejle trapper, der fører til og fra svømmebassinet, og som findes inde i lejlighederne nr. 1, 2 og 3.

Skjul teksten
 
 
search map