Anmeldelser af Villa Le Rondini

 
Villa Le Rondini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Rondini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Rondini

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Rondini som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Rondini. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God bolig med fantastisk udsigt. Det som trak ned var morgenmaden som ikke blev fyldt op, men først da vi nævnte det.

Fantastisk beliggenhed i forhold til Firenze, god busforbindelse derind. Det er besværligt at komme derind på grund af miljøzonerne i Firenze, som vi ikke kunne forstå, på trods af masser af søgning på google. Venligt personale med god sans for service, nogle snakkede ikke engelsk, men sådan er det jo. Rigtig god mad på deres á la Carte, helt fin morgenmad men intet specielt. Fint poolområde med bar, begrænset udbud men sådan er det jo oftest i poolbarer.

Firenze som feriedestination

Cinque Terre, de fem byer var fantastiske at besøge, vi var dog ikke tilfredse med måde som My tour havde gennemført turen på, rodet og uengagerede guider. Deres tur til to vingårde og til Dantes borg der derimod virkelig god med engagerede og venlige guider.

Villa Le Rondini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Rondini
Familieværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Heinrich og venner fra Bagsværd boede på Villa Le Rondini i Firenze fra d. 22. til d. 24. september 2005.

 Vi havde en meget fin tur,hvor alt var som forventet.
Vi var meget glad for opholdet på Villa Le Rondini,som var et meget hyggeligt hotel med fin service, næste gang kunne vi måske foretrække dette hotel frem for et hotel i Firenze,det er meget enkelt at bruge offentlig trasport. Hotellet Ambbasciatori,er et mere" by hotel" og ikke specielt hyggeligt,men det ligger meget centralt( lidt problemer med reservationen da vi ankom,men det blev løst med lidt høj stemmeføring).Hotel San Lino Volterra var også et spændende hotel med fin service og en dejlig gårdhave med svimmingpool.Hotel Garden Sienna,var også perfekt med virkelig dejlige omgivelser og god service.Hotel Mozart i Rom er et dejlig hotel meget flot indrettet med opholdsstue og flot morgenrestaurant(er påbegynt indretning af mindre bar/restaurent i forbindelse med hotellet.Værelserne er ikke store specielt badeværelset,men alligevel ok.men det vigtiske er en meget centralt beliggenhed,der er "gå afstand" til alle de spændende steder man skal besøge i Rom. Vi fik en meget fint hjælp med adresser på specielle restaurenter i området.Skal også fremhæve tag terressen med flot udsigt og fin service. Så kære Claus det var en fin ferie med god service fra dig,fint kortmateriale og en passende beskrivelse af hotellerne.Vi kørte ca 900km med start i Milano-Firenze-Volterra-Sienna-Greve i Chanti-Rom,vi afleverede bilen ved ankomsten til Rom,da placeringen af vort hotel var som beskrevet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anne og hendes mand fra Birkerød boede på Villa Le Rondini i Firenze fra d. 27. til d. 30. august 2005.

Det har været en dejlig tur med masser af godt vejr. Hotellet i Firenze er Ok, værelset mørkt, men meget centralt, og alt virkede. receptionen er rigtig god og meget hjælpsom, restauranten er ikke noget særligt. Der går et mandligt faktotum med hvid morgenjakke og sort aftenjakke, og han er meget bestemt og ikke til at rokke ved. Er der for eksempel dækket bord indenfor, må man ikke sidde på den dejlige terrasse, selvom vejret er godt. Vi spiste af den grund kun i restauranten en gang. I receptionen var de meget hjælpsomme med at finde andre rats. og bestille taxa. Der bør nok stå i beskrivelsen, at bussen til Firenze ikke er ved hotellet, man skal gå 10-15 min. gennem en olivenlund, som kan være meget varm sidst på eftermiddagen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map