Hotel i Firenze

Villa Le Rondini

 
Villa Le Rondini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Rondini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne ca. 8 km fra Firenze, ligger en stor ejendom, hvis jorde er dækket med oliveplantager og skov. Udsigten over byen og landskabet er mageløs, og hvis du ønsker at kombinere en storbyferie med en ferie på landet, ja så bliver det næsten ikke bedre.

Bo herskabeligt midt i naturen

På grunden er der hele fire oprindelige adelsvillaer, som alle er omgivet af grønne og velholdte haver. Den største af dem alle er Villa Le Rondini, og i dag fungerer det hele som både hotel, restaurant og konferencecenter. 350 meter fra hovedbygningen ligger Villa Il Cupolino på ejendoms højeste punkt. Her er der konferencelokaler, flere værelser samt tennisbane. Andre værelser finder du på Villa Uliveto (300 meter fra hovedbygningen) og på Villa La Cava (700 meter fra hovedbygningen). Hotellet forsøger så vidt muligt at imødekomme gæsternes ønsker hvad angår placering, men vi kan ikke garantere, at du indlogeres i en bestemt villa. Vi vil lige nævne, at du kan få bestille gratis transport til hovedbygningen eller andre dele af ejendommen, men de fleste vælger at spadsere i den smukke private park, da afstandende er overkommelige.

Hyg dig ved poolen

I hovedbygningen finder du receptionen, hvor du kan få hjælp med eventuelle spørgsmål. Det er også her du finder de hyggelige opholdsstuer, hvor du kan slå dig ned i en blød sofa, mens du planlægger dagens program. I haven ved Villa Le Rondini er der en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde tilværelsen på en af solsengene, mens du kigger ud over det fantastiske landskab, hvor Firenze danner en enestående baggrundskulisse.

Læs mere om Villa Le Rondini

Middag med udsigt

Du kan spise din morgenmad under åben himmel, og hvis du har lyst til at spise middag "hjemme" tilbyder restauranten en a la carte menu om aftenen, som inkluderer både traditionelle toscanske retter samt et mere internationalt køkken. I forbindelse med poolen er der en festsal, som ofte benyttes til private fester som bryllup m.m. - så her kan du være heldig at opleve, hvordan italienerne holder fest, og det er ikke kedeligt.
Har du lyst til et slag tennis, er det også en mulighed, og hvis det skal være om aftenen, er banen oven i købet oplyst. Trænger du til at blive forkælet, har du også mulighed for at bestille en omgang massage.

Et godt udgangspunkt

I modsætning til hotellerne i centrum, er det let at komme i bil til Villa Le Rondini, og selv den offentlige transport fungerer fint, da bus nummer 25 kører ind til centrum og hovedbanegården, få hundrede meter fra hotellet. Men under alle omstændigheder, vil vi anbefale, at du har bil til rådighed under dit ophold, da offentlig transport sjældent fungerer så præcist, som vi kender det i Danmark. Vælger du at holde dinferie på Villa Le Rondini, og kan du løsrive dig fra den fantastiske udsigt, er der rigtig mange spændende steder at opleve i lokalområdet, og det gælder både natur, historie og kultur, men også vin og gastronomi.

Historiske værelser

Værelserne - 24 i alt - er forskellige, både hvad angår indretning og størrelse, da villaerne oprindeligt blev bygget som adelsboliger. De gamle lokaler og værelser er dog alle stilfuldt indrettede med smukke møbler, og alle værelser har aircondition, satellit TV, telefon, minibar, værdiboks og eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Villa Le Rondini

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Le Rondini

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Rondini som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Rondini. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God bolig med fantastisk udsigt. Det som trak ned var morgenmaden som ikke blev fyldt op, men først da vi nævnte det.

Fantastisk beliggenhed i forhold til Firenze, god busforbindelse derind. Det er besværligt at komme derind på grund af miljøzonerne i Firenze, som vi ikke kunne forstå, på trods af masser af søgning på google. Venligt personale med god sans for service, nogle snakkede ikke engelsk, men sådan er det jo. Rigtig god mad på deres á la Carte, helt fin morgenmad men intet specielt. Fint poolområde med bar, begrænset udbud men sådan er det jo oftest i poolbarer.

Læs mere

Heinrich og venner fra Bagsværd boede på Villa Le Rondini i Firenze fra d. 22. til d. 24. september 2005.

 Vi havde en meget fin tur,hvor alt var som forventet.
Vi var meget glad for opholdet på Villa Le Rondini,som var et meget hyggeligt hotel med fin service, næste gang kunne vi måske foretrække dette hotel frem for et hotel i Firenze,det er meget enkelt at bruge offentlig trasport. Hotellet Ambbasciatori,er et mere" by hotel" og ikke specielt hyggeligt,men det ligger meget centralt( lidt problemer med reservationen da vi ankom,men det blev løst med lidt høj stemmeføring).Hotel San Lino Volterra var også et spændende hotel med fin service og en dejlig gårdhave med svimmingpool.Hotel Garden Sienna,var også perfekt med virkelig dejlige omgivelser og god service.Hotel Mozart i Rom er et dejlig hotel meget flot indrettet med opholdsstue og flot morgenrestaurant(er påbegynt indretning af mindre bar/restaurent i forbindelse med hotellet.Værelserne er ikke store specielt badeværelset,men alligevel ok.men det vigtiske er en meget centralt beliggenhed,der er "gå afstand" til alle de spændende steder man skal besøge i Rom. Vi fik en meget fint hjælp med adresser på specielle restaurenter i området.Skal også fremhæve tag terressen med flot udsigt og fin service. Så kære Claus det var en fin ferie med god service fra dig,fint kortmateriale og en passende beskrivelse af hotellerne.Vi kørte ca 900km med start i Milano-Firenze-Volterra-Sienna-Greve i Chanti-Rom,vi afleverede bilen ved ankomsten til Rom,da placeringen af vort hotel var som beskrevet.

Læs mere

Anne og hendes mand fra Birkerød boede på Villa Le Rondini i Firenze fra d. 27. til d. 30. august 2005.

Det har været en dejlig tur med masser af godt vejr. Hotellet i Firenze er Ok, værelset mørkt, men meget centralt, og alt virkede. receptionen er rigtig god og meget hjælpsom, restauranten er ikke noget særligt. Der går et mandligt faktotum med hvid morgenjakke og sort aftenjakke, og han er meget bestemt og ikke til at rokke ved. Er der for eksempel dækket bord indenfor, må man ikke sidde på den dejlige terrasse, selvom vejret er godt. Vi spiste af den grund kun i restauranten en gang. I receptionen var de meget hjælpsomme med at finde andre rats. og bestille taxa. Der bør nok stå i beskrivelsen, at bussen til Firenze ikke er ved hotellet, man skal gå 10-15 min. gennem en olivenlund, som kan være meget varm sidst på eftermiddagen.

Læs mere
 
search map