Hotel i Firenze

Villa Le Rondini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne ca. 8 km fra Firenze, ligger en stor ejendom, hvis jorde er dækket med oliveplantager og skov. Udsigten over byen og landskabet er mageløs, og hvis du ønsker at kombinere en storbyferie med en ferie på landet, ja så bliver det næsten ikke bedre.

Bo herskabeligt midt i naturen

På grunden er der hele fire oprindelige adelsvillaer, som alle er omgivet af grønne og velholdte haver. Den største af dem alle er Villa Le Rondini, og i dag fungerer det hele som både hotel, restaurant og konferencecenter. 350 meter fra hovedbygningen ligger Villa Il Cupolino på ejendoms højeste punkt. Her er der konferencelokaler, flere værelser samt tennisbane. Andre værelser finder du på Villa Uliveto (300 meter fra hovedbygningen) og på Villa La Cava (700 meter fra hovedbygningen). Hotellet forsøger så vidt muligt at imødekomme gæsternes ønsker hvad angår placering, men vi kan ikke garantere, at du indlogeres i en bestemt villa. Vi vil lige nævne, at du kan få bestille gratis transport til hovedbygningen eller andre dele af ejendommen, men de fleste vælger at spadsere i den smukke private park, da afstandende er overkommelige.

Hyg dig ved poolen

I hovedbygningen finder du receptionen, hvor du kan få hjælp med eventuelle spørgsmål. Det er også her du finder de hyggelige opholdsstuer, hvor du kan slå dig ned i en blød sofa, mens du planlægger dagens program. I haven ved Villa Le Rondini er der en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde tilværelsen på en af solsengene, mens du kigger ud over det fantastiske landskab, hvor Firenze danner en enestående baggrundskulisse.

Læs mere om Villa Le Rondini

Middag med udsigt

Du kan spise din morgenmad under åben himmel, og hvis du har lyst til at spise middag "hjemme" tilbyder restauranten en a la carte menu om aftenen, som inkluderer både traditionelle toscanske retter samt et mere internationalt køkken. I forbindelse med poolen er der en festsal, som ofte benyttes til private fester som bryllup m.m. - så her kan du være heldig at opleve, hvordan italienerne holder fest, og det er ikke kedeligt.
Har du lyst til et slag tennis, er det også en mulighed, og hvis det skal være om aftenen, er banen oven i købet oplyst. Trænger du til at blive forkælet, har du også mulighed for at bestille en omgang massage.

Et godt udgangspunkt

I modsætning til hotellerne i centrum, er det let at komme i bil til Villa Le Rondini, og selv den offentlige transport fungerer fint, da bus nummer 25 kører ind til centrum og hovedbanegården, få hundrede meter fra hotellet. Men under alle omstændigheder, vil vi anbefale, at du har bil til rådighed under dit ophold, da offentlig transport sjældent fungerer så præcist, som vi kender det i Danmark. Vælger du at holde dinferie på Villa Le Rondini, og kan du løsrive dig fra den fantastiske udsigt, er der rigtig mange spændende steder at opleve i lokalområdet, og det gælder både natur, historie og kultur, men også vin og gastronomi.

Historiske værelser

Værelserne - 24 i alt - er forskellige, både hvad angår indretning og størrelse, da villaerne oprindeligt blev bygget som adelsboliger. De gamle lokaler og værelser er dog alle stilfuldt indrettede med smukke møbler, og alle værelser har aircondition, satellit TV, telefon, minibar, værdiboks og eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Marignolle Relais & Charme

Firenze, Toscana

Hotel Sahara

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Kraft Hotel

Firenze, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Il Pozzo

Capolona

Le Colombelline

Montepulciano

search map