Hotel i Firenze

Villa La Massa

<p>Villa La Massa</p>
<p>Villa La Massa</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du er på udkig efter et overnatningssted med førsteklasses service og smukke omgivelser, samtidig med at du vil bo tæt på Firenze og nogle af Toscanas mest populære områder som ex. Chianti, bør du kigge nærmere på dette hotel.

Det bedste er den idylliske beliggenhed

Beliggenheden er som nævnt helt perfekt, i hvert fald for dig, som vil have en lille oase at vende hjem til efter en begivenhedsrig dag. Floden Arno snor sig forbi hotellet, og på trods af nærheden til både Bagno a Ripoli og Firenze, bor du alligevel på landet. Dog i et lidt mere luxuriøst miljø, forstås, og at den smukke bygning fra 1500-tallet er med i Leading Hotels of the World, er ikke så mærkeligt.

Læs mere om Villa La Massa

Et historisk 1500-tals hus

Villa La Massa tilhørte oprindeligt den kendte familien Medici, og det var først i år 1948, at det blev forvandlet til luxushotel. Efter en totalrenovering af ejerne af Villa d'Este (et søsterhotel ved Comosøen), åbnede hotellet i år 1998, og den mere end 500 år gamle historie kunne leve videre, så vi i dag kan nyde renæssancens storhed og datidens aristokratiske livsstil.

Citrontræer og olivenlunde

Hotellet er omgivet af et vidunderligt landskab med både citrontræer og olivenlunde, og området er på ca. 22 hektar. At floden Arno løber lige forbi skaber en ekstra romantisk atmosfære, og området lokker med dejlige vandreture. Du kan til og med smimte Chianti Ruffina's smukke grønne bakker, og du har blot 26 km til den hyggelige Greve in Chianti med det smukke landskab. Hotellet har, som nævnt, en dejlig have, hvor køkkenchefen har sit eget lille hjørne, hvor han dyrker grøntsager, urter og frugt, som han efterfølgende kan benytte i køkkenet. Som gæst er du velkommen til at følge med ham ud, når han skal se til sine "små børn". Rundt om hotellet vokser oliventræer, og man fremstiller i begrænset omfang sin egen olivenolie.

Køkkenchefen hedder Andrea Quagliarella

Villa La Massa's restaurant hedder Il Verrocchio, og det er Andrea Quagliarella, som holder sammen på trådene. På menuen finder du både regionale og lokale specialiteter samt et typisk middelhavskøkken. At finde en god vin til maden, er ikke svært, og sommelieren har omkring 400 forskellige mærker at byde på, og naturligvis kan du bestille nogen af Italiens bedste vine med særligt fokus på Toscana. De gode vine og maden kan du nyde indendørs eller ude på terrassen med udsigt over floden. Udover restauranten er der to bar'er, Medicean Bar og Pool Bar samt en Tuscan Bistrot. Medicean Bar kan tilbyde et stort udvalg af grappa, whiskey, cognac og coktails. Pool Bar er åben i sommerhalvåret, og ligger som navnet antyder nær poolen, så du kan få forfriskninger i dagens løb. Her har du udsigt over floden Arno. Toscan Bistrot ligger i den noble villa lige ved Medicean Bar, og her kan du nyde den dejlige atmosfære, samtidig med at du nyder din frokost eller middag. Hotellet har en gedigen vinkælder, hvor du kan prøvesmage vine, hotellets egen olivenolie, ost og charcuteri. De kan også arrangere private frokoster i vinkælderen. Spørg i receptionen for mere information, når du ankommer.

En dag med total afslapning

Selv om Toscana byder på et væld af seværdigheder og aktiviteter, kan det være dejligt med en afslappende dag. Enten kan du slå dig ned i en af de solsenge, som findes rundt om den opvarmede udendørspool, eller du kan besøge hotellets SPA-afdeling. Her er der tyrkisk bad, sauna, romersk pool med hydromassage og såkaldte sensory showers. Du kan bestille forskellige former for behandlinger og massage. Her er et motionsrum samt mulighed for yoga. At ride kan også være afslappende, og i nærheden af hotelet, er der mulighed for dette, ja faktisk året rundt. I gåafstand er der en tennisklub, og som gæst på Villa La Massa, kan du benytte en bane uden tillæg (der er 16 i alt). Andre populære aktiviteter er joggingture, mountain bike og trekking.

Der er kun 37 værelser

Hotellet har, på trods af sin størrelse, ikke så mange værelser, hvilket kan være en fordel. Der er blot 37 værelser, som er fordelt i tre bygninger: Villa Nobile, Il Mulino og Il Villino. Indretningen er komfortabel og tidssvarende for at skabe den rette atmosfære. Udsigten kan variere fra haven til floden og bakkerne. Alleværelser har faciliteter som aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Det kan være rart at vide, at der også er en pudemenu på hotellet, hvis ikke du foretrækker at medbringe din egen.

Læs om værelserne på Villa La Massa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map